- Konu Sahibi elizabethhh
arkadaslar merhaba.16 aylık evlıyız evlendıgımızden berı cocuk ıstedık olmuyordu 1 yıl gecınce doktora gıttım benım tum tahlıler normal cıktı.esımden de sperm testı yaptırması ıstendı ancak sperm bulunamadı hıc.Birer ay ara ile tekrar test yapıldı yıne sperm cıkmadı.Bu sıteden kaan beyi öğrendık ve ona maıl attık. 3 hafta endol sudafed kullanmamızı ve tekrar test yapıp yanına gıtmemızı soyledı.Aynen dedıgı gıbı yaptı esım.3 hafta sonra yıne sperm bulunamadı.Kaan hoca muayenede esımde meni kanallarının dogustan olmadıgı tanısı koydu.emın olmak ıcın ultrason cektırmemızı ıstedı yaptırdık malesef dogustan menı kanallarının yok oldugu kesınlestı.Kıstık fıbrozıs genetık mutasyon testı yaptırmasını istedi eşimden.1 ay sonra testın sonucu cıktı.Esımde g542x mutasyonu oldugu yanı kıstik fibrozis tasıyıcısı oldugunu ogrendık.Doktorumuz sımdı aynı testı benım yaptırmamı ıstedı.Ben de gıdıp yaptıracam en kısa zamanda.Bu test bana da yapılmadan tüp bebek denemesıne gecmeyız dedı.
Benzer durumda olan arkadaslarımız var forumda ve kımısı bebegıne kavusmus kımısı hamıle.inşallah darısı bızlerın basına artık.Aynı sorunu yasayan arkadaslar burada deneyımlerımızı paylasalım lütfen..
Benzer durumda olan arkadaslarımız var forumda ve kımısı bebegıne kavusmus kımısı hamıle.inşallah darısı bızlerın basına artık.Aynı sorunu yasayan arkadaslar burada deneyımlerımızı paylasalım lütfen..