- Konu Sahibi paylaxsxxixm
merhaba canım bebeğini rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, bizimde sorunumuz morfoloji %1 ileri hareket % 13 sayı 30 milyon iyi mi kötümü bilmem, sizde morfoloji hariç başka sıkıntı varmıydı?.. 1 kez aşılama oldum sonucum negatif, artık tek umudum microenjeksiyon.. tedavin hangi merkezde oldu, eşin için kullandığınız kür, ilaç v.s. birşey varmıydı paylaşmak istersen çok sevinirim
Alyadora teşekkür ederim,inşallah darısı başına. eşimin sperm sayısı 55 milyon civarındaydı. hareketlilik ilk testte % 7 iken sigarayı bıraktıktan sonra önce % 17'ye son tesste ise yani işlem günü % 24'e yükseldi. herhangi bir kür ya da ilaç kullanmadı, sadece sigarayı bıraktı. morfoloji dışında ben polikistik overim, yumurtlama bozukluğu vardı yani, kolemenle dahi yumurtlayamadım. yani her ikimiz açısından da mikroenjeksiyon şart oldu diyebilirim. ben Ankara'da maya tüp bebek merkezinde yaptırdım canım. başarılı bir merkez tavsiye ederim. "bebeğimle umutlu bekleyişim devam ediyor" başlıklı sayfamdan detayları okuyabilirsin. eşin sigara içiyorsa bıraksın bence, bir de stres yapmayın, rahat ve pozitif olun. 30 milyon fena bir sayı değil. ayrıca maya'da uygulanan bir sperm seçme tekniği var MACS. morfolojik problemlerde etkili oluyor. inşallah ilk defada bebeğine ya da bebeklerine kavuşursun.