Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amelyt dedilrmı pkı eger duzlme olmadysa olsn mtlaka cnku kesn duzelr kayınımdw lmus zamanımda onunda duzlmşevet tatlım varikosel var malesef bi sürü bitkisel takviye kullandı inşallah düzelme olmuştur değerlerinde
Amelyt dedilrmı pkı eger duzlme olmadysa olsn mtlaka cnku kesn duzelr kayınımdw lmus zamanımda onunda duzlmş[
söyledi canım doktor ameliyat edelim diye ama kadın doğumcu önermeyince beklemedeyiz. kaan hocaya randevu aldık. o da ameliyat derse olucak bakalım
Egr duzelmedyse yptrn mtlaka cnm bosuna zn kaybtmeynameliyat dedi canım doktor ama kadın doğumcu önermeyince bekleyelim biraz dedik. bu hafta test yaptırcaz sonuçlara göre bakalım belki ameliyat olucak
Tbı ıyı olr cnmevet canım düzelme olmadıysa yaza kadar yaptırcaz bakalım
Valla cnm bzm 32milyn sperm sayısı ileri hrekt %50 harektsz %40 yernde harektli %10 iknci testte ileri harektli %60 harektsz %30 yernde harektli %10 sperm sayısı 75mlyndu. Bdaki cuma bkre dha istndi tahlil havc suyu tuketio esm 3hftadr. Harektliligi artırıomş bde muz yiyio gnde btane tavk yemesi gerkio hftada bkç kez onu pk tuktmiorz ama bu hfta 3kez yedi. Bde portakal suyuda iyi gliomş arada ınuda içio.[/QUOTE]amin canim inşallah cumlemizle beraber. Denemedik canım hemen tüp bebek yoluna gittik. Sende durumlar nasil bir onerin varmi canım ?
Canım ben dün okudum keçiboynuzu ve havuç kğrü. İbrahim saracın... kesinlikle dene çünkü ilk denemede hamile kalan sayısı fazla... birde benim bildiğim sperm harektsizliğinin ilaç tedavisi yok. ve her tahlilde farklı sonuç verebiliyor... ben sopan kürüne eşimide keçiboynuzu kürüne başlatıcam inşallah nasipse... sende denemelisin
Ovulasyon testi falan kullanıyor musun yumurtlamazsan adet gormezsin ben öyle biliyorum yanlışmıyım adetlerin düzenli değil mi
Ya sıvılasmada da sorun vr 120dakıkada sıvılasıo fakat doktr sıvılasma da sorn vr demıokı hc bsede sorn yk fakat areketszlk vr dıokeçi boynuzu sperm sayısını arttırır. havuç suyu hareketliliği. saraçoğlunun sitesini iyi okuyun. ikisi bir arada yapılmaz diyor.
adet görme döllenmeden çürüyen yumurtanın bir miktar kan ile dışarı atılmasıdır. öyleki büyüyüm çatlaman yumurta dışarı atılmayınca adet görmüyosun doktora gidince kist te dönüştüğünü söylüyoadet görmenin yumurtlama ile alakası yok diye duydum. tamamen rahimle ilgiliymiş
Fsh 2.4 normal mi arkadaşlar
2 ayda iki kez yaptırdık ilki 0.79 du ikinci ise 2.4 çıktı. Iki düşük ama ikinci yi bilemedim. Ilac da vermedi doktor 3 farklı doktora gittik ama yol gösteren olmadıcnm bende yeni hormon tahlili yaptırdım. FSH 5.96 çıktı. değer aralığı 3.85-8.78 . bu değer aralığına göre değerin düşük ama düşük olması sorun mu bilmiyorum. doktora gösterdin mi
2 ayda iki kez yaptırdık ilki 0.79 du ikinci ise 2.4 çıktı. Iki düşük ama ikinci yi bilemedim. Ilac da vermedi doktor 3 farklı doktora gittik ama yol gösteren olmadı
Düşük olduğu zaman sayıyı etkiliyormus. Sayı da düşük oluyor.bilmiyorum ki cnm normaldir belki. araştırdın mı interneettan falan düşük olmasının bi zararı var mı
Düşük olduğu zaman sayıyı etkiliyormus. Sayı da düşük oluyor.