- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
Degstrcz ztn cnm havc suyu mtlaka içr cnku elhamdulillah bzde fayda etti %50den 55e cktı ayrca sperm sayısını ble arttırıp
yarın başlıcaz cnm bende içeceğim hem . inşallah bizimde artar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degstrcz ztn cnm havc suyu mtlaka içr cnku elhamdulillah bzde fayda etti %50den 55e cktı ayrca sperm sayısını ble arttırıp
Cikolata kisti var birde yumurtam catlamiyorsende ne sorun var cnm
Cikolata kisti var birde yumurtam catlamiyor
Bu ay klomen ve igne denedk catlamayip buyumeye devam etms o yuzden 2. Yi deneyemedkk dr d.kontrol hapi verdi erisn die onumuzdeki ay yine deneyecez bakalimçatlatma iğnesi falan denediniz mi canım.
cok t.ederim cvp verdiğiniz için allah ins en kisa zamanda nasip eder herkesebütün değerleriniz iyi bence normal yoldan olmaması için bi sebep göremedim tabi nasip kısmet
Ztn portakal suyuda tabsiye edilio cnm ama havc suyu birebr mtlaka 1su bardagıHavuc suyunu tek sevmedi esim portakal suyuyla karistirip veriyorum kizlar ayni vitamini aliyordur demi :)
1Ay her aksm yatmadn önce icck cnm. Snra bi test dha yptrn bk fark eder evelAllahyarın başlıcaz cnm bende içeceğim hem . inşallah bizimde artar
Bu ay klomen ve igne denedk catlamayip buyumeye devam etms o yuzden 2. Yi deneyemedkk dr d.kontrol hapi verdi erisn die onumuzdeki ay yine deneyecez bakalim
1Ay her aksm yatmadn önce icck cnm. Snra bi test dha yptrn bk fark eder evelAllah
Sende sorun neydi cnm?Ben hangisi yuzunden hamile kalamadigimi da bilmiyorum umudum hic yok....anladım cnm benimde klomenin ilk ayında kist olduydu adetle gitmişti. bi daha ki ay iyi sonuç alırsınız inşallah cnm
Sende sorun neydi cnm?Ben hangisi yuzunden hamile kalamadigimi da bilmiyorum umudum hic yok....
kuzular an itibari ile bal karışımı+Lcarnitin+coq10+pharmaton içen adama bir de evicap versek çatlatırmıyık ki elemanıhavuca yarın akşam başlıcaz, doktor evicapı 6 ay kullan dedi, keçiiboynuzu özüne başladık akşamları 1 kaşık. bakalım inşallah iyi sonuç alacağız
ya havuç suyu için katı meyve sıkacağı olacak dimi1Ay her aksm yatmadn önce icck cnm. Snra bi test dha yptrn bk fark eder evelAllah
kuzular an itibari ile bal karışımı+Lcarnitin+coq10+pharmaton içen adama bir de evicap versek çatlatırmıyık ki elemanı![]()
ya havuç suyu için katı meyve sıkacağı olacak dimihavucu yese aynı etki olmuyor muymuş ki
kaç kilo havuç alıyonuz haftada?
Benimde bir kimyasal gebeligim oldu o zaman cikolata kisti falanda yoktu...Anormal gebelik ne oluyo cnmdoktor gebe kalmam için bi sorun yok diyor. benim kimyasal ve anormal gebeliğim oldu kan pıhtılaşması var bende ama doktor o gebeliğe engel değil diyor. 4 ay klomen kullandım yumurtalar gelişip çatlıyor fakat gebelik oluşmuyor. işte eşime yoğunlaşacağız yavaşlık kaynaklıdır diye
Benimde bir kimyasal gebeligim oldu o zaman cikolata kisti falanda yoktu...Anormal gebelik ne oluyo cnm
inşallah mıdediklerini bilmiyorum ama çatlatır inşallah![]()
valla baktım fiyatlarına da yine 150 civarı bişey gidecek alırsak...ki zaten başka zaman kullanmayız bi etrafı kolaçan etmek gerek ödünç bulabilirsek biz deaynı şeyi de eşim dedi elimizde yesek olmaz diyeiçilecek diyolar bende eşimin kuzeni almıştı kullanmıyordu ondan ödünç aldım yarında havuç alacağım ne kadar alırım bilmem taze olması gerekiyomuş