EŞİNDE SPERM HAREKETSİZLİĞİ OLUP TÜP BEBEK YAPANLARİN HİKAYESİ

sevdiğim renk

• beyaz

OY: 2 40,0%
  • beyaz

OY: 2 40,0%
  • sevdiğim renk

OY: 1 20,0%

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .
Yok cnm 150 ml yzoyrdu yani 150 milyon olyo bence terslik var bu işte hayrlsi baklm
150milyonsa cok cok cok iyi normal yoldan hamile birakmak icin 40milyon yeterli zaten o zamn tup bebek yaptrmayin hareketi hzlandrmak icin ilac kullansin ve havuc suyu icsin havuc yesin uroloji uzmani grekli ilaclari verir zaten

İcti cokmi
150milyonsa cok cok cok iyi normal yoldan hamile birakmak icin 40milyon yeterli zaten o zamn tup bebek yaptrmayin hareketi hzlandrmak icin ilac kullansin ve havuc suyu icsin havuc yesin uroloji uzmani grekli ilaclari verir zaten
İlaç kullandı canm ama hareketlenmyo işte hep düşük hareketliliği emodex evicap proxxed plus keciboynuzu kürü havuc suyu icti ama az icti havuc suyunu fazla degl ynde yüzde 5 den 12 ckti bi ara 23 dü düştü şimdi 14 lerde yada 12 öyle bişey sayıda 25 mil yazyr işte oda düştü iyice ağustosta yapılan test bu baklm yarn yurtlarm toplncak esmde yne sperm vercek sorcm ilaç fayda etms mi dye sayı yida hareketliliği de

İcti cokmi

İlaç kullandı canm ama hareketlenmyo işte hep düşük hareketliliği emodex evicap proxxed plus keciboynuzu kürü havuc suyu icti ama az icti havuc suyunu fazla degl ynde yüzde 5 den 12 ckti bi ara 23 dü düştü şimdi 14 lerde yada 12 öyle bişey sayıda 25 mil yazyr işte oda düştü iyice ağustosta yapılan test bu baklm yarn yurtlarm toplncak esmde yne sperm vercek sorcm ilaç fayda etms mi dye sayı yida hareketliliği de
Benm esim ne zaman verse 1 bucuk 2bucuk 2 milyon fln ckiyo hep ayni yani bzde herseyi denedik smdide ignelere basladi subatta dondurulmslarla denicez insallah ilkinde tutmadi bizimki hsteroskopi yapilip 2.denenecek Allah im buyuk

Benm eşimin sperm hareketliliğide duşuk %7 tup bebek deniyoruz ilknde pozitfi gordk ama duşukle sonuçlandı dun transferm oldu şuanda sonuç beklıyorm
Merhaba arkadaşım, bizimde hareketsizlik %60 :( ve ne yazık ki morfoloji sıfır :( tüp bebek tedavisine başladık sizce şansımız var mı ?? dört gündür iğne oluyorum test sonucu yeni çıktı dr ile görüşemedik, görüşmeye yarın gideceğiz :( tecrübeni paylaşır mısın ?

Bizimde harektlilik% 5 3 defa tup bebek denedim olmadi...insalalh budefa istanbula gitmeyi dusunuyorum suan doktor arastiriyorum....

Back
X