Erkek İnfertilitesi eşinde varikosel olup tedavi olmasan tüp bebek deneyen varmi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

dl3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
1.575
1.364
53
42
Arkadaşlar sitede çok aradım ama tam olarak cevap bulamadım

İki defa tüp denememiz başarısız oldu esimde değerler düşüktu ama çok kötü değil demislerdi

En son testten sonra 1.derece varikosel denildi ameliyat olunmasi gerekiyormus
istemezseniz direk tüp deneyin dedi

Asıl sormak istediğim varikosel tedavisi olmadan tüp bebekte başarılı olan varmi acaba

Esimde 1.dereceden varikosel vardi ameliyat oldu.ameliyattan sonra dr proxeed plus verdi.ameliyattan sonraki 3.ayda kontrole gittiginde degerler yukselmisti ve ben o ay hamile oldugumu ogrendim.

Canım teşekkür ederim cevabın için
Tebrik ederim sizi ne güzel :)
P.tesi başka bir Dr. A gideceğiz bizde eşim ameliyat olmak istemiyor direk tüp yapalım tutmazsa son çare ameliyat olsun diyor o yüzden çok merak ediyorum varmi tutan diye
Ne kadar zamandır olmuyordu sizin ben 8 yıldır bekliyorum

Suan proxeed plus verdi bizede kullanıyoruz bizde ameliyat olmazsa tüp bebeğe kadar belki faydası olur mu diye

Merhaba kızlar bizde 2yıldır korunmuyoruz henüz çocuğumuz yok doktor tüpte yapsanz tutmaz dedi eşim bu ayın 13ünde varikosal amelyatı olucak çift taraflı cünkü onun inş çok istiyoruz bebiş dua edin bizede

Canım ederim etmezmiyim bizimde p.trsi Prof. Dan randevu aldık bakalım o ne diyecek geçen sefer 2 defa tüp denedik tutmadı kromozom testi vs. İstedi neden tutmadı diye onların çıkmasında bekliyorum eğer bir sorun da çıkmazsa ve sadece varikoselden kaynaklı ise tüp yaptığım yer neden varikoseli bilemedi diye gidip konuşacağım .

Nerede ameliyat olacaksınız istanbulda mi yaşıyorsunuz insallah iyi geçer en kisa surede hamile haberlerinizi aliriz:))

D dl3434 çok geçmiş olsun canm sanada peki sperm testi sonuçlarınz nasıldı direk tüp bebek dedi doktor? Evet istanbuldyz ümraniye medicanada olucak inş canm

Canım. Sayımızda bir sorun yoktu ileri hızlı ve morfoloji düşüktu kaliteli sperm bulup dollendi ler 5.gune geldi hiç bir sorun yoktu tutmadı ikincide tutmayı ca kromozom testi istediler sonuçlar haftaya çıkar odada sorun yoksa bu varikoselden mi tutmadı diye canım sıkılıyor
Eşimde bir daha deneyelim tutmazsa olurum diyor bakalım p.tesi Dr. Kesin ameliyat derse belki ikna eder bilemiyorum

4.yillik evliyim canim 1 sene korundum 2 dusugum vardi.ameliyati cok kolay bi ameliyat bizde korkmustuk once.tup bebege ayiracaginiz butceyi proxeeda ayirabilirsinis en az 6 ay kullancaksin demisdi dr 3.ayimda hamile kaldim.Rabbim saglikli hayirli bir evlat nasip etsin insallah hepimize

Kızlar kimse yokmu eşinde varikosel olan
Ameliyat olmadan tüp bebek deneyen

Biraz geç oldu ama ben 3 kere denedim son kalite embriyo olmasına rağmen tutmadı sonradan varikoseli öğrendim ve ameliyat oldu eşim bekliyoruz doktorlar zaten tüp denemeyin diyo

Bizimde 2 defa tutmadı en son ameliyat olmaya karar verdik 2 ay olmak üzere sizin kaç ay oldu
4 ay sonra kontrole gidecegiz

Zaten varikosel başlıbaşına bir neden tutulmaması için nekadar araştırdın bilmiyorum ama bize varikosel yok denmişiti O yüzden tüp bebeği başlamıştık ve ondan sonra son Tüb bebekten sonra doktor bundan sonra yapacağımız bir şey yok sadece pgt testi yapmanız lazım hen biri için bu da demektir her Türk bebek denemesinde sağlıklı embriyo bulma ihtimalimiz çok düşüktü bundan şüphelenerek bir daha eşim doktora gönderdim aslında her şey bizim elimizde bir nevi ama ....

Bizimde ayni durum varikoseli bilemedi ler yada başka bilemem..
Sadece hızlı az ve morfoloji düşüktu denedik tutmadı o sıra eşim sigarayı bıraktı hadi gel bir tahlil verelim ne durumda diye merak ederek gittik dr.a o zaman öğrendik varikoseli
Bir kaç Dr. Gezdik ameliyat dediler özellikle varikosel varsa döllenme olmaz olsa dahi tutmaz dediler sanırım oylede oldu en iyi kalite embriyolarım tutmadı
Hayırlısı artik kontrolde insallah düzelme görürüz de tekrar tüp denemeyiz

Ben varım canım hemde iki kere tüp bebek denedik. İkincisi tuttu ama kaybettim..
Biz kararsız kaldık çünkü ele muayenede varioksel tespit edilmese ameliyata gerek duyulmuyor. Bizimkisi öyle bir durum. Ama varioksel de sağlıklı gebelik olmasını en geliyor bide bu var.. Şimdi ya ameliyat yada tekrar tüp düşünüyorum

Günaydın canim bizim de bir kaç Dr. Elle bulamadi ulrasonda çıktı En son Dr. Muza hicbirşey söylemedik muayene için geldik dedik ve elle anladı ve direk ameliyat dedi

Bence vazgecmeyin birkaç dr.a gidin emin olun ultrasonda kaçıncı derece çıktı varikosel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…