Erkek İnfertilitesi eşinde varikosel olup tedavi olmasan tüp bebek deneyen varmi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın canim bizim de bir kaç Dr. Elle bulamadi ulrasonda çıktı En son Dr. Muza hicbirşey söylemedik muayene için geldik dedik ve elle anladı ve direk ameliyat dedi

Bence vazgecmeyin birkaç dr.a gidin emin olun ultrasonda kaçıncı derece çıktı varikosel

Bilmiyorum çok oldu Ama 2 doktor anladiysa 2 doktor da hiç anlamadi varioksel olduğunu.. Biraz ara verdikten sonra tekrar muayene olacak eşim..

Merhabalar arkadaslar

VARİKOSEL VE TÜP BEBEK

Esimde varikosel problemi var 4sene cocugumuz olmadi en sonunda bende bisey yok ama esimde varikosel sorunu cikti 1asilama basarisiz olunca direk doktor oyalanma tup bebek yap dedi esimin ameliyat olmasi taraftari hic bi doktor olmadi cnku degisim olma olasiligi olma sansinin dusuk old.soyledi. ve varikoselle tup bebek denedik ve rabbime sukurler olsun ilk denemede kizimi kucagima aldim

Aşılama ile ugrasmayin arkadaslar zaten varikosel sperm hareket edemio yumurtanin yanina bile konsa is cok zor en iyisi ameliyatla ugrasmayip direk tup bebege basvurun allaha cok sukur ki boyle mucizevi tedaviler var...

Merhabalar arkadaslar

VARİKOSEL VE TÜP BEBEK

Esimde varikosel problemi var 4sene cocugumuz olmadi en sonunda bende bisey yok ama esimde varikosel sorunu cikti 1asilama basarisiz olunca direk doktor oyalanma tup bebek yap dedi esimin ameliyat olmasi taraftari hic bi doktor olmadi cnku degisim olma olasiligi olma sansinin dusuk old.soyledi. ve varikoselle tup bebek denedik ve rabbime sukurler olsun ilk denemede kizimi kucagima aldim

Aşılama ile ugrasmayin arkadaslar zaten varikosel sperm hareket edemio yumurtanin yanina bile konsa is cok zor en iyisi ameliyatla ugrasmayip direk tup bebege basvurun allaha cok sukur ki boyle mucizevi tedaviler var...

Merhaba bizde bu ay varikosel olduğunu öğrendik. Geçen sene negatif tüp bebek denememiz var. Doktorlar eşimin ameliyat olması taraftarı değil çünkü değerlerin hepsi çok düşük işe yaramaz ameliyat diyorlar. Acaba ameliyat olmalımı yoksa yine tüp bebek mi denemeliyiz bilmiyorum.

Merhaba bizde bu ay varikosel olduğunu öğrendik. Geçen sene negatif tüp bebek denememiz var. Doktorlar eşimin ameliyat olması taraftarı değil çünkü değerlerin hepsi çok düşük işe yaramaz ameliyat diyorlar. Acaba ameliyat olmalımı yoksa yine tüp bebek mi denemeliyiz bilmiyorum.
Merkez çokkk ama çokk önemli tüp bebek tedavisini gördgn yer, iyi bir seçim yap derim, bn 5kez bir merkezde denedim snra çokkk araştırdım şişli memorialda ilk denemem de şuan ikizlere hamileyim dedigim gbi ameliyatla vakit kaybetme.. iyi bir merkez ve iyi bir labratuarı olan yer araştır... bol şans..

bizimde 1 dr ameliyat olmalısın dedi diğeri gerek yok dedi. Tüp bebek yaptırdık malesef kimyasal gebelik ile sonuclandı

Merhaba arkadaşlar geç olacak biraz ama yine de yazmak istedim. Ben de geçen sene tüp bebek denedim 5.gun embriyosu ile ve tuttu kalp atışı olmadi. Eşimde varikosel 3 derece idi doktor kesinlikle beklemeden tüp demeyin dedi değerler daha da kötü olabilir dedi biz de doktor u dinledik ve sonu hüsran sonra eşim amaliyat oldu ve değerleri 250 milyonu aştı bir yıl oldu ama olmadı çocuk. Demem o ki doktoru dinleyerek hata yaptım ve acele ettim çünkü herkesin bünyesi farklı kimi iyileşiyor kimi iyileşmiyor bence amaliyata şans verilmeli sonra yapılacaksa yine tüp bebek yapilmali şans o zaman sağlıklı spermlerle daha da artıyor.

Back
X