• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinden ayrilanlar simdi hayatiniz nasil mutlumusunuz???

z_damla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
95
73
38
Sivas
Eşimden ayriliyorum aslinda cekismeli dava acmistik ama anlasmayi sagladik ve gelicek hafta hemen bosanicaz ben aci cekmekten korkuyorum ayrilan hanimlar bana tecrubelerini anlatirmisinz

Bende bosandim bundan 7 ay once cekismeli olarak, 3 sene ayriliktan sonra dusunebiliyormusunuz.. karsimdaki sahiz bosanma davasi acmadi, bende once onun acmasini bekledim, sonra ben cevap veririm dedim ne bileyim keske hemen acsaydim sacmalik bende zaten ! yiprandim, uzuldum, vs derken, sancili bir surec ! bazen diyorum acaba yuvami bozmamak icin yapmayacagim fedakarliklarimi yapsaydim, bazende bana yasattiklarini dusunuyorum iyi'de olmamis diyorum .. mutlumuyum hayir meslek var is yok, hic bir konuda sansim yok, ama gucluyum atlatirim diye dusunuyorum, sosyal hayatim'ta var yani ! dava temyizde bende anlasma talep etti karsi taraf hemde saygisiz bir sekilde bende red ettim ! simdi ektklerini bicecekler mecburen ! maneviyatimiz zedeleniyo ! keske soyle olmasaydida boyle olsaydi evliligimde belki duzelirdi dedigim cok nokta oldu, ama en son canima tak etti ayrilma karari aldim !

Eşim dava açmamı bekliyo ki açıcam boşanmaya karar verdik ilk günler çok zordu acaba düzelirmiydi gibi sorular beyninizi çok kurcalıyo günler geçtikçe içiniz yavaş yavaş soğuyo hemen hemen 50 gün oldu babamın evindeyim huzurum var artık boğazımdan rahatça iki lokma geçiyor rahat rahat uyuyabiliyorum.Ama eminimki zamanla herşey daha güzel olucak.

bende 2 yıllık evliliğimi bitirdim 8 yıl önce tabiki zor bir süreç üzülecek ağlayacaksın pişman olacağın zamanlar olacak ama sonra gececk iyiki diyeceksin iyiki kendimden vazgeçmemişim kendimi ezdirmemişim. ayakta durmayı öğreneceksin. ben suan yeniden evliyim hatta yeni evliyim 4 ay oldu ve bebek düşünüyorum çalışıyoum allahım yüzüme baktı bana kocaman bir hediye verdi eşimi nasıl seviyorum nasıl mutluyum iyiki o kahrolasıcayı çekmemişim bende bir insanım ve mutlu olmak herkesin hakkı kimsenın kölesi değiliz. ya incanca davranmayı öğrenecekler yada yalnız kalacaklar. sizin içiniz temiz vicdanınız rahat olduktan sonra allah yardımcınız olur

Annem ve babam boşandıgı gun annem, ben ve kardeslerım gulmeyı ogrendik.. Mutlu olmayı ogrendık.. Yediğimiz iki lokma yemek oyle tatlı geliyodu ki bize... Boşanmak iyidir bazen.. Yok yuva dagılmasın, parcalanmasın diye bişey yok.. Bir aile huzurlu ise o ev yuva olur..

Annem ve babam boşandıgı gun annem, ben ve kardeslerım gulmeyı ogrendik.. Mutlu olmayı ogrendık.. Yediğimiz iki lokma yemek oyle tatlı geliyodu ki bize... Boşanmak iyidir bazen.. Yok yuva dagılmasın, parcalanmasın diye bişey yok.. Bir aile huzurlu ise o ev yuva olur..
Canim benim. Rabbim sizi hic bunaltmasin inşallah

Bende boşandim resmiyette bosanali 3 yil, ama ayrilali 6 yil oldu.
Kizim bebekti ilk karar verdigimde.
Hayatimin en maşallah diyecegim durumundayim şu an . Cok şükür hersey çok iyi gidiyor.
(Sadece ara ara aklimi, kizimin babasina olan duskunlugu karıştırıyor .)

Bende su an 9 aydir esimden ayriyim. Bende kesin bosanicam ama almanyada yasadigim icin 1 senenin gecmesini bekliyorum.
Bosandigim gün herhalde en mutlu günüm olucak.

Tabiki bu kadar kolay degildi ayrilmak ama bi gün benimde canima tak etti, yeter artik dedim, herkes mutluyken ben niye mutsuz olayim, kendime bunu niye yapiyorum dedim ve cekip gittim. Esime önceden defalarca söyledim böyle devam ederse ayrilacam diye ama hic umursamadi. Gittigim gün de sasirdi, esyalarimi almaya gittigimde daha da sasirdi otur konusalim falan dedi, yok ben seni almaya gelecektim, herseye yeniden baslayacaktik falan de...ben bu laflari kac sefer duydum. Hic takmadim. Bu zamana kadar yaptigim en büyük hata olarak görüyorum evliligimi, bosanmak ise en dogru karar simdiye kadar.

Kim ne derse dedin, senin icin olan en dogru karari sen verebilirsin.

Allah sabir versin bacim, hepimizin yardimcisi olsun insallah

Bende su an 9 aydir esimden ayriyim. Bende kesin bosanicam ama almanyada yasadigim icin 1 senenin gecmesini bekliyorum.
Bosandigim gün herhalde en mutlu günüm olucak.

Tabiki bu kadar kolay degildi ayrilmak ama bi gün benimde canima tak etti, yeter artik dedim, herkes mutluyken ben niye mutsuz olayim, kendime bunu niye yapiyorum dedim ve cekip gittim. Esime önceden defalarca söyledim böyle devam ederse ayrilacam diye ama hic umursamadi. Gittigim gün de sasirdi, esyalarimi almaya gittigimde daha da sasirdi otur konusalim falan dedi, yok ben seni almaya gelecektim, herseye yeniden baslayacaktik falan de...ben bu laflari kac sefer duydum. Hic takmadim. Bu zamana kadar yaptigim en büyük hata olarak görüyorum evliligimi, bosanmak ise en dogru karar simdiye kadar.

Kim ne derse dedin, senin icin olan en dogru karari sen verebilirsin.

Allah sabir versin bacim, hepimizin yardimcisi olsun insallah

Evet inanmıyoşar hint kumaşı ya kendileri :D

Eşimden ayriliyorum aslinda cekismeli dava acmistik ama anlasmayi sagladik ve gelicek hafta hemen bosanicaz ben aci cekmekten korkuyorum ayrilan hanimlar bana tecrubelerini anlatirmisinz
Ben çekişmeli boşandım, 3 yıldır sürüyordu davam geçtiğimiz temmuzda sonuçlandı (temyizde şuan ama olsun:)). Oğlumla gayet keyifli bir hayat yaşıyorum:)

Kimse gülük gulistanlik yuvasini bozmaz , elbette pisman oldugun zaman üzülecegin zamanlar olacak..
Ama herseyin ilaci zaman..

Bende suan 3 yıllık evliyim ama beraberliğimiz 12 Yıl. 15 aylık bir kızımız var ve eşimi seviyorum. Ama aramız çok kötü şuaralar. Ayrılık laflarıda geçti. Olurda ayrılırsak inanin nasıl dayanicam bilmiyorum. Birde kızım var ve en önemlisi de o zaten. Kizim babasını çok seviyor. Bazen esim olmadan annemin yanına gidiyoruz kizimla. Orda baba baba diye arandığı zaman bile çok kötü oluyorum nedense. Şimdi olurda ayrılırsak kızım ne olacak diyorum. Ben annesiz buyudum kızım babasız büyüsün istemiyorum. Maddi açıdan sıkıntımız olmaz ama ya maneviyat :KK43:

Ben de bosanma asamasinda yim. Henüz mahkemeye başvurmadik. Çok rahat huzurlu olacagimi düşünüyorum ama zor bir süreç hiç kolay değil sokup atmak:KK42:

Ben annemin babamin bosanmasini cok isterdim istedimde.
Babam yuzunden evlendim
Babam yuzunden univ. Hayallerime son verdim daha baslamadan
Babam yuzunden korkarak buyuduk
Babam yuzunden mutlu veya mutsuz olim evliligimde bosanma gibi bisi dusunmem babamla ayni evde tekrar yasanak korkunc bisi
Babam yuzunden cocuklugumu cocukca yasayamadim
Babam yuzunden evlilik hep bana kurtulus gibi gelmisti.

Cocuklarinizi boyle ortamda buyutmeyin
Babasiz napcak, babasini sorarsa,olsun babasi basinda olsun yeter demeyin
Olmuyo,yetmiyo
Benim annemde sindi boyle boyle
Ve huzursuz buyuyen 2kardesiz
Ben evlendim carcabuk sallantili sallantili yuvarlaniyorum
Kardesim(erkek) eve yatmadan yatmaya geliyo babamin yuzunu gormemek icin
Evlenmekden bile korkuyo artik.

Hep huzursuz evliliklerin eseriyiz.

Back
X