• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinden ayrilanlar simdi hayatiniz nasil mutlumusunuz???

Ben annemin babamin bosanmasini cok isterdim istedimde.
Babam yuzunden evlendim
Babam yuzunden univ. Hayallerime son verdim daha baslamadan
Babam yuzunden korkarak buyuduk
Babam yuzunden mutlu veya mutsuz olim evliligimde bosanma gibi bisi dusunmem babamla ayni evde tekrar yasanak korkunc bisi
Babam yuzunden cocuklugumu cocukca yasayamadim
Babam yuzunden evlilik hep bana kurtulus gibi gelmisti.

Cocuklarinizi boyle ortamda buyutmeyin
Babasiz napcak, babasini sorarsa,olsun babasi basinda olsun yeter demeyin
Olmuyo,yetmiyo
Benim annemde sindi boyle boyle
Ve huzursuz buyuyen 2kardesiz
Ben evlendim carcabuk sallantili sallantili yuvarlaniyorum
Kardesim(erkek) eve yatmadan yatmaya geliyo babamin yuzunu gormemek icin
Evlenmekden bile korkuyo artik.

Hep huzursuz evliliklerin eseriyiz.
Canim baba konusunda ayni kaderi paylasiyoruz benimde erken evlenememe sebep babamdi
Ben annemin babamin bosanmasini cok isterdim istedimde.
Babam yuzunden evlendim
Babam yuzunden univ. Hayallerime son verdim daha baslamadan
Babam yuzunden korkarak buyuduk
Babam yuzunden mutlu veya mutsuz olim evliligimde bosanma gibi bisi dusunmem babamla ayni evde tekrar yasanak korkunc bisi
Babam yuzunden cocuklugumu cocukca yasayamadim
Babam yuzunden evlilik hep bana kurtulus gibi gelmisti.

Cocuklarinizi boyle ortamda buyutmeyin
Babasiz napcak, babasini sorarsa,olsun babasi basinda olsun yeter demeyin
Olmuyo,yetmiyo
Benim annemde sindi boyle boyle
Ve huzursuz buyuyen 2kardesiz
Ben evlendim carcabuk sallantili sallantili yuvarlaniyorum
Kardesim(erkek) eve yatmadan yatmaya geliyo babamin yuzunu gormemek icin
Evlenmekden bile korkuyo artik.

Hep huzursuz evliliklerin eseriyiz.
Bende ayninseyleri yasadim erken evlenmeme sebep babamdi ama sunu bilirim arkadasim baban sahip cikmiyorsa elin oğlu hiç sahip cikmiyor

Canim baba konusunda ayni kaderi paylasiyoruz benimde erken evlenememe sebep babamdi

Bende ayninseyleri yasadim erken evlenmeme sebep babamdi ama sunu bilirim arkadasim baban sahip cikmiyorsa elin oğlu hiç sahip cikmiyor
İnsanın babası kizinin arkasinda olmazsa kime guvensin
Bir kız icin baba ne demek herkes bilir ama ben bilmiyorum
Baba diyince aklima gelen
Aldatan,icen,söven,sabah eve gelen,bagiran,bencil,gaddar,duygusuz,yalancı,haram yiyen,Allaha inanmayan, kendinden baska hickimseyi dusunmeyen,cocuklari sevmeyen bir insan profili geliyo gozumun onune
Bendeki baba bu!
Keske babam hic olmasaydi dedim cogu zaman
Hala diyorum
Halada ayni
Evlendim cocugum oldu hala ayni
Yani insanin fitratinda varsa bunlar ölmeden temizlenmiyo.

İnsanın babası kizinin arkasinda olmazsa kime guvensin
Bir kız icin baba ne demek herkes bilir ama ben bilmiyorum
Baba diyince aklima gelen
Aldatan,icen,söven,sabah eve gelen,bagiran,bencil,gaddar,duygusuz,yalancı,haram yiyen,Allaha inanmayan, kendinden baska hickimseyi dusunmeyen,cocuklari sevmeyen bir insan profili geliyo gozumun onune
Bendeki baba bu!
Keske babam hic olmasaydi dedim cogu zaman
Hala diyorum
Halada ayni
Evlendim cocugum oldu hala ayni
Yani insanin fitratinda varsa bunlar ölmeden temizlenmiyo.
Canim bende ayni seyleri yasadim ilk söz yapilacaginda iptal edildi sebebide babam icip icip geldi evde rezalet cikardi biz karakoldaydik sozumun olucagi saatlerde neyse sozlendim gitmis esim olacak serefzise buda anasida o... yapiyor dedi daha anlatsam neler neler

Canim bende ayni seyleri yasadim ilk söz yapilacaginda iptal edildi sebebide babam icip icip geldi evde rezalet cikardi biz karakoldaydik sozumun olucagi saatlerde neyse sozlendim gitmis esim olacak serefzise buda anasida o... yapiyor dedi daha anlatsam neler neler
Ben babamla konusmuyorum
Beni evden kovdu esime beni sikayet etti :).dusun
Babam yapiyo bunlari öz babam.
Ben suan ailemin binasindayim
Ben sokakta kalcakmisim esim oturcakmis esimle problemi yokmus :)
Gulermisin aglarmisin
Esimden ilk basta cok utaniyodum babam yuzunden adama hic anlatmamistim bilmiyodu sasirdi ama alisti
Napcaksin baban diyo
He de gec diyo
Ama ben konusmuyorum
Ayni binadayiz ama yuzunu gordugum yok
Boyle iyi

Ben babamla konusmuyorum
Beni evden kovdu esime beni sikayet etti :).dusun
Babam yapiyo bunlari öz babam.
Ben suan ailemin binasindayim
Ben sokakta kalcakmisim esim oturcakmis esimle problemi yokmus :)
Gulermisin aglarmisin
Esimden ilk basta cok utaniyodum babam yuzunden adama hic anlatmamistim bilmiyodu sasirdi ama alisti
Napcaksin baban diyo
He de gec diyo
Ama ben konusmuyorum
Ayni binadayiz ama yuzunu gordugum yok
Boyle iyi
Ben es konusunda senin kadar şansli degildim malesef anlamadi beni ama hayirlisi olsun

Boşanmak zor bir süreç benim öyle geçti insanlar daha kolay elde dilecekmissiniz gibi bakıyor herkese det oluyor benim is yerimde başıma katkılar şimdi evliyim komşular kaynanam a dul o demiş tüm insanlara dert hani evlendim o sözler bitti ama eşini ailesi cahil gorumce başıma kalktı çok kötü oldum boşanmış ne dersek kabullenmek havasında tekrar Yuvam in bozulmasin dan çok korkuyorum

Boşanmak zor bir süreç benim öyle geçti insanlar daha kolay elde dilecekmissiniz gibi bakıyor herkese det oluyor benim is yerimde başıma katkılar şimdi evliyim komşular kaynanam a dul o demiş tüm insanlara dert hani evlendim o sözler bitti ama eşini ailesi cahil gorumce başıma kalktı çok kötü oldum boşanmış ne dersek kabullenmek havasında tekrar Yuvam in bozulmasin dan çok korkuyorum

Sen korktukca ustune gelirler. Bence bunu belli etmeyin ve bitek siz degilsiniz ki bosanmis yeniden evlenmis esinizle mutluysaniz tikayin kulaginizi. Eger o kabul etmek istemeseydi evlenmezdi.

Hakkınızda hayırlısı olsun. .
Alışırsın insan nelere alışıyor. .

Bir an önce kurtulmak istemekle neden olmadi neden basaramadim düşüncelerinin arasında gidip geldim bir sure. En kabullenmeyecegim seyleri bile kabul edebilecek kadar uzuldugum anlar da oldu oh be kurtuldum dediğim anlarda. Aradan çok geçmeden bir boşlukla tekrar evlilik yaptim ki bir hataymis.simdi yine ayni şeyler bu defa çocukta var ne olacak bilmiyorum. Tavsiyem sadece su olur. Bosandiktan sonra evet uzuleceksin ilk aşamada pişman olacaksin vs falan filan. Bu boşlukla sakin ha sakin yeni bir ilişkiye kapini açma. Bekle dinlen... Ruhun dinlensin... Kendini sev kendini suçlama ve mutluluğu sadece kendinde ara... Milletin lafina kulak asma,yemisim o ne der bu ne der! ilk önce kendi acik kiclarini kapatsinlar sonra konuşsunlar. Hakkında hayirlisi olsun.

Bende bosanmak uzereyim.esim guvenimi kaybetti affettim dedim ama ymi seyleri tekrar tekrar yasatti hazmedemedim ayrilalim dedim..bastan kabul ediyor sonra düşününce ben seni seviyorum diyor.kizim icin keskelerim kalmasin diye cok sans verdim ama hep baskalari benden on planda oldu..bu aksam yine cagirdi konustuk yalvar yakar ama devam edemeyecegim.bayram sonrası dilekce veriyoruz insallah kurtulacagim.eminim cok mutlu olacağım..Allah kimsenin huzurunu bozmasin.hic bir kadin kolay kolay bosanmak istemez ama verecek sans kalmadiysa mutsuz bir ömür surmez.dunyaya bir kere geliyoruz.

Ben de bosananlar kervanindanim. Hiç unutmam boşandığı m günü. Bir de üniversiteden beri Sevgilim sonsuz aşkımdi. Sanal alemde ihaneti ni öğrendiğim gün evi terketmistim. Şükür ki sevgim de ihanetleriyle bitmişti. Ayrıca sayesinde tanıştığım avukatla evlendim ve bir kızım var simdi☺ Hersey cok daha güzel olacak emin ol tatlim☺

Eşimden ayriliyorum aslinda cekismeli dava acmistik ama anlasmayi sagladik ve gelicek hafta hemen bosanicaz ben aci cekmekten korkuyorum ayrilan hanimlar bana tecrubelerini anlatirmisinz
ayrilma nedeni, evlilikteki davranislarin, sevgi durumu onemli..

Bende su an 9 aydir esimden ayriyim. Bende kesin bosanicam ama almanyada yasadigim icin 1 senenin gecmesini bekliyorum.
Bosandigim gün herhalde en mutlu günüm olucak.
Nedense.erkeklerde bir rahatlik var nasilsa
Tabiki bu kadar kolay degildi ayrilmak ama bi gün benimde canima tak etti, yeter artik dedim, herkes mutluyken ben niye mutsuz olayim, kendime bunu niye yapiyorum dedim ve cekip gittim. Esime önceden defalarca söyledim böyle devam ederse ayrilacam diye ama hic umursamadi. Gittigim gün de sasirdi, esyalarimi almaya gittigimde daha da sasirdi otur konusalim falan dedi, yok ben seni almaya gelecektim, herseye yeniden baslayacaktik falan de...ben bu laflari kac sefer duydum. Hic takmadim. Bu zamana kadar yaptigim en büyük hata olarak görüyorum evliligimi, bosanmak ise en dogru karar simdiye kadar.

Kim ne derse dedin, senin icin olan en dogru karari sen verebilirsin.

Allah sabir versin bacim, hepimizin yardimcisi olsun insallah
Nedense erkeklerde bir rahatlik var boşanirim deyince inanmiyorlar cok tuhaf....

Ben de şu an eşim den ayrı yaşıyorum. Boşanma arefesindeyiz.cook daha mutlu olacagimi düşünüyorum. . Bu süreç zor tabi. Daha rahat atlatmak bizim elimizde...

bende eşimden ayrılalı 6 ay oldu yani ayrı yaşamaya başlayalı ama mahkeme kararımız daha bu hafta çıktı 7 aylık bir evlilikti yaşım 27 başlarda çok ağladım hiç geçmicekmiş gibi geldi ama zamanla geçti kendime olan güvenimi geri kazandım şimdi yepyeni bir hayat beni bekliyor mutsuzdum çok mutsuzdum o istemese hayatta ayrılmaya cesaret bile edemezdim bunu kendimi yenilemem için fırsat olarak görmeye çalışıyorum mutsuz olduğum bir hayata mahkum olmaktansa şu an mutlu olabileceğim bir hayatı yaratma şansım var yalnız kalmak bu hayattaki en büyük korkum hala daha korkuyorum kimse beni istemicek bi ömür yalnız kalıcam diyorum bu düşüncelerle savaşmaya çalışıyorum bize değer vermeyen bizi mutlu etmek için çabalamayan bizi istemeyen adamlar için üzülmenin ne kadar gereksiz olduğuna kendimi inandırmaya çalışıyorum inanıyorum ki herşey daha güzel olacak bir arada olsaymışız demek ki daha kötü günler yaşıcakmışız bu yüzden ayrılmamız gerekliymiş diyorum elimden geldiğince kendime herşeyin iyi olacağına inandırmaya çalışıyorum zaman herşeyin ilacı zaman..

Ben de bosananlar kervanindanim. Hiç unutmam boşandığı m günü. Bir de üniversiteden beri Sevgilim sonsuz aşkımdi. Sanal alemde ihaneti ni öğrendiğim gün evi terketmistim. Şükür ki sevgim de ihanetleriyle bitmişti. Ayrıca sayesinde tanıştığım avukatla evlendim ve bir kızım var simdi☺ Hersey cok daha güzel olacak emin ol tatlim☺

cok hossun nur. ne guldum ne hosuma gitti avukatla evlenmen. esinden niye ayrildin
Canım ihanet ayrılık sebebimdi. Sanal aleminin kraliymis esim:) işyerinde başkası üzerine kayıtlı hatları falan varmış. Sanal Sohbetleri ve görüşmeleri vs vs.. en acısı hiç şüphe bile etmemistim hamileydim o dönem pek mutluydum bir gün bigisayirnda tesadüfen gördüm. Bebeğimi kaybettim o günlerde stresten. O dönem tanıştığım avukatla önce arkadaş dost olduk sonra da eş. Cok destek olmuştu bana can oldu arkadaş oldu hersey oldu. Şimdi de sirinemin babası oldu:) Allahım herkese böyle mutluluk nasip etsin. Sevgiler tatlim☺

Eşimden ayriliyorum aslinda cekismeli dava acmistik ama anlasmayi sagladik ve gelicek hafta hemen bosanicaz ben aci cekmekten korkuyorum ayrilan hanimlar bana tecrubelerini anlatirmisinz
keşke bundan 10 yıl önce boşansaydım diye düşüneceksin.ben öyle düşünüyorum.çok mutluyum

Annem ve babam boşandıgı gun annem, ben ve kardeslerım gulmeyı ogrendik.. Mutlu olmayı ogrendık.. Yediğimiz iki lokma yemek oyle tatlı geliyodu ki bize... Boşanmak iyidir bazen.. Yok yuva dagılmasın, parcalanmasın diye bişey yok.. Bir aile huzurlu ise o ev yuva olur..
aynen boşandıktan sonra gülmeyi öğrendim

Back
X