Eşinden ayrıydı benle oldu sonra ona dondu simdi benide istiyormus hala esiyleyken

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Ben esimle ayrıyım
O da eşinden ayrıydı tanıstıgımızda
Hatta bosanma davaları goruluyodu
Cinsellik yasadık
Kısa sure sonra beni bırakıp karısına dondu
Karısı da ogrendi herseyi
Ama simdi yine beni buldu
Hala karısıyla ama beni sevdiğini benimle sex yapmayı cok ozledigini kokuma tenime hasret kaldıgını beni cok istedigini soyleyip duruyo
Napmalıyım?

Ben esimle ayrıyım
Cinsellik yasadık
Hala karısıyla ama beni sevdiğini benimle sex yapmayı cok ozledigini kokuma tenime hasret kaldıgını beni cok istedigini soyleyip duruyo
Napmalıyım?
??????????????

Seninle niyeti sadece cinsellik olan yalancı zampara ve evli bir adama küfür et heryerden engelle bacım. Öyle çakallara yem olma. Kendine yaparsın. Sana gelir kalkan şeyini indirir sonra karısına gider sarılır uyur. Bunu nasıl sindireceksin, Bukadar değersizmisin?

Ben esimle ayrıyım
Cinsellik yasadık
Napmalıyım?

Kısaca diyor ki onunla da yatayım seninle de

Yani tamam desen
Yatarsınız doyar
Gider
Özler gelir
Yatarsınız doyar
Gider
Özler gelir

Siz kendinize bunu yakıştırıyor musunuz?
Soru bu

Napmaliyim diye sorana kadar,napman gerektigini cidden bilmiyor musun? Evli bir adamin yatak arkadaşı olmaniz talebini napmaliyim diye düşünüyor olamazsiniz değil mi? Burdakiler size adami affet dese,aradiginiz bahaneyi elde mi etmis olcaksınız. Napmalisiniz bilmiyorsanız söyleyelim ,uzak durun

Yazık bacım o kadar yol gelmiş yardımcı ol artık adama. Tövbe tövbe. Kendin gireceksen gir günaha bizi niye karıştırıyorsun.
Zor durumdayım ona yenik dusmekten korkuyorum artık ayrı değil suan evli bi adam
Napcam ben ya

Kokunu ozledim dedikce bende fena oluyorum dedim sen artık ayrı değilsin onceden ayrıydın
Durumlar degisti diyorum ama tın
Ayrı olması neyi değiştiiyor?. Kanunen evliyimiş adam boşanmak istese boşanırdı. Gerçekten boşannıyor mıydı acaba? . Karısını aptal yerine koymuş, sizide kullanıyor. Ben olsam karısı ile intikam yapardım. Kanıt toplayın yollayın karısına boşanmada yüklü tazminat alıp aklını başına getirsin adamın.

Back
X