Eşinden ayrıydı benle oldu sonra ona dondu simdi benide istiyormus hala esiyleyken

Seviyorum seni diyo
Hem seni hem karımı seviyorum senin yerin baska onunki baska diyo
Karısının yerinde sen olsan ne düşünürdün ? Onu da geçtim sen bu kadar değersiz misin ? Sen kendine önem vermezsen inan bana kimse değer vermez. Sadece nefsi için kullanır seni. Eşinden de asla boşanmaz. Başka bi erkeğin biriciği olabilme şansın varken neden iğrenç , pislik ve seni sadece yatmak için kullanmak isteyen bi adamın ( karısına sadık olmayacak kadarda karaktersiz olduğundan bahsetmeden geçemeyeceğim) metresi olasın ki. Kendine bunu yapma onu da geçtim adamın eşine de bunu yapma.

Benimde cinsel ihtiyaclarım var o bana kadınım dedikce ben senin kocanım dedikce bende onu kocam gibi goruyorum
Yani bir adamın evli bekar olması farketmez sana kadınım demesi senin cinsel ihtiyacını gidermesi seni ona bağlar öyle mi? Tatlım şimdi bir sey yazacağım da ban yemek istemiyorum.

Ben esimle ayrıyım
O da eşinden ayrıydı tanıstıgımızda
Hatta bosanma davaları goruluyodu
Cinsellik yasadık
Kısa sure sonra beni bırakıp karısına dondu
Karısı da ogrendi herseyi
Ama simdi yine beni buldu
Hala karısıyla ama beni sevdiğini benimle sex yapmayı cok ozledigini kokuma tenime hasret kaldıgını beni cok istedigini soyleyip duruyo
Napmalıyım?
Bunu hangi kafayla sordun acaba ne diyelim git kendini kullandirmaya devam etmi.. adam sen olmasan baskalariylada ihtiyacini giderir kadin olsun fark etmez yani. Boyle beyinlerin hastasiyim sen daha ne yapman gerektigini bize soruyorsan git pskolojik destek al ne bilim vitamin falan haplari var onlardan kullan balik ye bol bol belki bir ihtimal o kafanin ici calisir.

Hayattaki şu durumdaki rolü siz belirleyeceksınız.Evli bir adamla sevişen bir kadın mı yoksa hayatına bakan kendısını daha iyi kişilere layık gören kadın mı olacagınıza.

Küçük oldugunuzu dusunmuyorum o yuzdem cahil diyemicem.
Ve elbette karsının yerıyle sizin yerınız ayrı olacak sizle sevıaecek sonra evlne gıdıp karısıyla aevişecek fakat sürekli gizli saklı olacak.

Evliliğin getırdıgı sorumlulukla karsının yanında daha çok bulunacak sizde ay libiboau ne zaman yukselecek de bana gelecek diye beklersınız.
bu çarpık ilişki ortaya çıktıgında kadının sizin pesınıze dusup sizi rezil etmyecegi ne malum.

Sizin kendınize biraz saygınız varsa hadi kendınıze yok bari hemcinsinize olsun.

Yok fena oluyormussunuda neymıs hanı ergen olsanız zpr olurdu ama yetıskınsınız dımı?

Sana ne denmesini istiyorsun. Bir daha gelmiyceksşn bu dünyaya dilediğin gibi yaşa mı diyecepiz. Kusura bakma ben diyemem. Sen Ahlaki zaafları olan, kötü kalpli(kendi cinsel isteklerin için adamın eşine anlatmışsın ayrılsınlar diye) birisin maalesef. Çocuklarının yüzüne nasıl bakıyorsun, Başka bir aileyi zehirleyerek? İkiniz birbirinizi bulmuşsunuz, içgüdülerinizle hareket edip çocuklarınızı yaralamaya devam ediyorsunuz. Adam bu hfta bayramımailesiyle geçirir, haftaya seni tatmin eder gider.

Sana ne denmesini istiyorsun. Bir daha gelmiyceksşn bu dünyaya dilediğin gibi yaşa mı diyecepiz. Kusura bakma ben diyemem. Sen Ahlaki zaafları olan, kötü kalpli(kendi cinsel isteklerin için adamın eşine anlatmışsın ayrılsınlar diye) birisin maalesef. Çocuklarının yüzüne nasıl bakıyorsun, Başka bir aileyi zehirleyerek? İkiniz birbirinizi bulmuşsunuz, içgüdülerinizle hareket edip çocuklarınızı yaralamaya devam ediyorsunuz. Adam bu hfta bayramımailesiyle geçirir, haftaya seni tatmin eder gider.
Adam beni buldu geri ben onu değil cocukları karıstırma bu ise ne alaka

Zor durumdayım ona yenik dusmekten korkuyorum artık ayrı değil suan evli bi adam
Napcam ben ya

Dizini bük evinde otur hanim hanimcik desek bizimi dinliyecen.. adam seni zaten karı diye almaz.. yolcu yolunda gerek ne yaparsan yap bizide gunahina sokma

Dizini bük evinde otur hanim hanimcik desek bizimi dinliyecen.. adam seni zaten karı diye almaz.. yolcu yolunda gerek ne yaparsan yap bizide gunahina sokma

Ya ben hangi adama bekar ayrı farketmez hangi adama bosandım desem beni yenilcek lokma goruyo hepsi
Karsıma boyle sutu bozuk cıkıyo hep
Ben nasıl sağlam bi adam tanıcam ki boyle

Back
X