Eşinden ayrıydı benle oldu sonra ona dondu simdi benide istiyormus hala esiyleyken

Ama libidom cidden yuksek haftada 5 kez istiyo canım

Konunun ve senin gerçek olduğunu farzederek yazıyorum ;

Libidon yüksek falan değil senin
Kocası tarafından aldatılmış, aklı karışmış bir kadınsın
Birileriyle bu tür ilişkiler kurarak bana da ilgi duyan var demeye çalışıyorsun kendi kendine
İnsanlar seni kullanıyor, libidom yüksek diyerek kendini avutmaya çalışıyorsun
Sana hakaret etmeyeceğim diğerleri gibi çünkü ben ciddi anlamda hasta olduğunu düşünüyorum
Ne adama ne karısına ne de senin kocana diyecek lafım yok, leş zihniyetler hepsi hiç birine de acımam
Sadece üç çocuk annesi bir kadın olduğun için insanca yaklaşmak istiyorum sana
Kocandan boşan ve psikolojik destek al
Kendine değer ver, kilolu olman, aldatılmış olman, kafanın karışmış olması seni önüne gelenin kucağına atılacak bir kadın yapmaz, bunu sana yapan psikolojin.
Önce hayatını kur, çocuklarınla benim diyebileceğin bir alanın olsun, ruhunu dinlendir, hayatında birileri olmak zorunda değil ki üç çocuk annesi bir kadının hayatına ciddi anlamda girecek bir babayiğit nadirdir bu durumla yüzleş.
Sevgiline gelince lütfen karısına sana attığı mesajları gönder o kadarcık çirkeflik içimden geçti ne yalan söyleyeyim hem sende görmüş olursun o aşk dolu adamdan nasıl bir pislik çıkıyor. Gerçek misin bilemiyorum üşenmeden bu yorumu da yazdım çünkü konularına çok üzülüyorum, bir kadının kendini bu hale getirmesine üzülüyorum

Benimde cinsel ihtiyaclarım var o bana kadınım dedikce ben senin kocanım dedikce bende onu kocam gibi goruyorum
Bak bunlar çok ucuz numaralar seni kandırıyor duygusallagindan ona karşı zaafından faydalanıyor.
Nikahsız cinselliği doğru bulmuyorum ama yaşayanida yargılamam. Ama bu şartlarda değil. Adam bekar olsa ne yaparsan yap.
Ama bu adam tilki. Seni kandırıyor seni sevmiyor sadece boş zamanlarinda macera arıyor. Sen ya da başka bir kadın bu fark etmeyecek şu an elinin altında sen varsın bu yüzden sana sen onun hayatının kadiniymissin numaralarını yapıyor. Karısını aldatmaya bir kere kafasına koymuş zampara biri sen ya da başla kadın farketmez yine aldatir kadını.
Karisinida sevmiyormuş senide sevmiyor sadece kendini seviyor onun çükünün keyfi sizin ikinizdende kıymetli.
Madem seni seviyor karısını neden boşamıyor. Bir koltuğa iki karpuz sığmaz bacım seni sevmiyor o kadincagizida sevmiyor. Şükret ki böyle bir adamla evli değilsin.
Madem cinsellik yaşamak istiyorsun bul bekar birini ne yaparsan yap ama bu adamla değil bu adam ancak seni kullanır atar asla sana istedigin sevgiyi şefkati göstermez işi bitince yüzüne bile bakmaz. Ta ki tekrar seni canı isteyene kadar başka bir kadın dusuremeyince yine gelir. Sen sanıyor musun ki bu adam sadece seninle karısını aldatıyor senin gibi kac tane vardır
Aklini başına topla git bekar birini bul böyle sümuk adamları adam yerine koyup düşünme bile.

Tamam ben ona gorustugum baska biri var enazından o bosanmıs bi adam deyip pas vermicem haklısınız ne deyim

Böyle de direkt sorulmaz ama, saf misiniz acaba?
Bir koca, bir evli sevgili bir de evli sevgiliyi baştan savmak için uydurma sevgili.
Pipisiz olmuyor mu?
Istemiyorum diyin bitsin yahu.
Niye adama açıklama yapıyorsunuz?
Kim ki o?
Hayatınızda bir pipi olmadan diğerine yol veremiyor musunuz?

Eski konularınıza baktım da, 5 yaşınızdayken tacize uğramışsınız, ilgisiz baba erken evlilik ilgisiz bir eş. Duygusal açlık ile yiyip yiyip kilo almalar filan. Zor zamanlar geçirmişsiniz kabul. Ama bunun çözümü evli bir adamla beraber olmak değil. Son zamanlarda arıyomuş adres soruyomuş adres vermiyormuşsunuz. Bence o telefonu hiç açmayın silin engelleyin. Size yakışan bu olur.
Eğer fake değilse
Açıkçası bekliyordum böyle bir şey cinselliğe aşırı düşkünlük yeme bozuklukları psikolojisi normal değil
Küçük yaşta tacize uğraması nedeniyle olabilir
Ama bunun çözümü bu değil Allah korusun sevgili bulacağım diye psikopatı tekine denk gelir şantaj yapar şu bu
O istemediği çocukları rüyasında göremez
Ellere düşer yazık günah
Tedavi olsun o zaman

Az yana kayın bende gelicem diyin çünkü bu libidoyu ne söndürür bilemedim.
Cinsellik isteğinizi anlıyorum gayet normal ama bunu evli bir adamla yaşamayın.
Sizi seven değer veren bir biriyle paylaşın zamanınızı.

Meslek olarak mı düşünseniz acaba? Lehinize çevirin durumu bence. Hazır libido da yüksek. Evli bekar da fark etmiyor. Neden olmasın ki. Hem o zaman daha az tepki alırsınız. Ben kulağımla duydum "parasını vermiş yapmış nefsini köreltmiş en azından aşk yok benim kocam bana aşık" diyen kadınlar var bu ülkede. Ama böyle sevgi aşk kelimelerinin arkasına sığınıp seks yapınca o zaman kabullenemiyor toplum bunu. Ama diğer türlü olabilir bak.

Toplum senin fikirlerine henüz hazır değil 🤣

Eğer fake değilse
Açıkçası bekliyordum böyle bir şey cinselliğe aşırı düşkünlük yeme bozuklukları psikolojisi normal değil
Küçük yaşta tacize uğraması nedeniyle olabilir
Ama bunun çözümü bu değil Allah korusun sevgili bulacağım diye psikopatı tekine denk gelir şantaj yapar şu bu
O istemediği çocukları rüyasında göremez
Ellere düşer yazık günah
Tedavi olsun o zaman

Böyle insanlar var, ben iki tane tanıdım ; normal olmadıkları, ellerinden tutan olmadığı için bu yollarda telef oluyorlar, dalga geçmek, hakaret etmek, kınamak bu sorunun çözümü değil hatta diyebilirim ki forumda konu açmasının sebebi bu, insanlar hakaret ettikçe o kendine haklı bahaneler üretiyor, bana borderline gibi geldi yazdıklarından, umarım ciddiye alır ve bir doktorla görüşür, daha öncede yazdım konularına ama herkese cevap yetiştirirken bana yazmıyor, çünkü doğruyu içinde bir yerlerde o da biliyor

Bazi uyeler gercek oldugunuzu soylemis.bazi uyelerde baktim ciddi ciddi cevap vermis.sayet burada okuduklarim gercekse siz su an karar verebilme yetinizi kaybetmissiniz.mantikli hareket edemiyorsunuz.bir doktor yardimci olabilir ama muhtemelen agir bir depresyon geciriyorsunuz.once bir doktora gidin.cocukken tavize ugramaniz sizin sucunuz degil ama baska bir ailenin hayatini karartmak,cocuklarinizi akli basinda bir anneden mahrum etmek sizin sucunuz olur.henuz bir yanlis yapmamissiniz bu cok guzel.sen ahlaksiz diyenlere bakma herkes yasadigini bilir.ahlaksiz degilsin.once kendin ayaga kalk.kendine saygin olsun.calismiyorsan calis,kilinu begenmiyorsan zayifla.kendine yatirim yap.sonra dogru insanlar gelir zaten sana.ama bu adam sadece bela olur.sadece hayatini karartir.yapma.

Böyle insanlar var, ben iki tane tanıdım ; normal olmadıkları, ellerinden tutan olmadığı için bu yollarda telef oluyorlar, dalga geçmek, hakaret etmek, kınamak bu sorunun çözümü değil hatta diyebilirim ki forumda konu açmasının sebebi bu, insanlar hakaret ettikçe o kendine haklı bahaneler üretiyor, bana borderline gibi geldi yazdıklarından, umarım ciddiye alır ve bir doktorla görüşür, daha öncede yazdım konularına ama herkese cevap yetiştirirken bana yazmıyor, çünkü doğruyu içinde bir yerlerde o da biliyor
Olabilir sen öylesin böylesin yaptıkça ben normal değilim libidom yüksek bilmem ne diyerek kendini ve yaptıklarını haklı çıkarıyor olabilir

Tamam ben ona gorustugum baska biri var enazından o bosanmıs bi adam deyip pas vermicem haklısınız ne deyim
Ya arkadaşım görüşmek istemiyorum demek bu kadar mı zor???????? BEN DAHA BOSANMADIM. BIR HATA YAPTIM KABUL EDİYORUM AMA ARTIK HATA YAPMAK ISTEMIYORUM. SANA KARICIGINLA MUTLULUKLAR
Kendini bu kadar aşağılayıcı bir yalan söylemek zorunda mısın?
Çok bahane bulmak istiyorsan kocamla barıştım dersin olur biter.

Kadın aldatıldıgını bile bile adamı geri aldı
Cinsellik yasadıgımızı tum detaylarına kadar yasadıklarımızı o sordu ben anlattım
Ona ragmen kocam deyip geri aldı
Karısı da pek normal sayılmaz yani
Valla konudaki hiç biriniz normal degilsiniz bence. O kocam deyip çekiyor belki peki sen🙄

Back
X