• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinden boşanmak üzere olanlar! neler yasiyorsunuz:(

duru2013

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
781
21
118
Konu başlığından da anlaşılacağı üzere ben de boşanma kararı verdim ve cok ama cok mutsuz karmaşık duygular icerisindeyim. Su an çalışmadığım icin terapiye gitmek benim icin maddi anlamda mümkün değil. Aynı durumda olanlar bir araya gelelim istedim.

Konu başlığından da anlaşılacağı üzere ben de boşanma kararı verdim ve cok ama cok mutsuz karmaşık duygular icerisindeyim. Su an çalışmadığım icin terapiye gitmek benim icin maddi anlamda mümkün değil. Aynı durumda olanlar bir araya gelelim istedim.

Canım merhaba.. ben seni hatırlıyorum benden alışveriş yapmıştın bit pazarı konumda.
Bebeğinde vardı sanırım.Neden boşanma kararı aldın neden mutsuzsun? Çok şaşırdım ve üzüldüm canım..

O kadar anlatması güç sebeplerden ki eşimin ruh dünyası cok karmasik artik hic birseyin care olmayacağını anladım açık açık yazamıyorum ama hic bir kadın kabullenmez öyle diyeyim bir yandan da telefonunda erkek ismiyle kayitli bir kadin mesaji gördüm. Msjin iceriginden erkek olmadigini anladim. Bu persembe kızım 1 yasina basacak ben en çok da kizima üzülüyorum.

O kadar anlatması güç sebeplerden ki eşimin ruh dünyası cok karmasik artik hic birseyin care olmayacağını anladım açık açık yazamıyorum ama hic bir kadın kabullenmez öyle diyeyim bir yandan da telefonunda erkek ismiyle kayitli bir kadin mesaji gördüm. Msjin iceriginden erkek olmadigini anladim. Bu persembe kızım 1 yasina basacak ben en çok da kizima üzülüyorum.

Çoğu kadının yaşadığı şeyi yaşamışsın sende. Tabi çoğu kadın yaşıyor alışalım kabullenelim diye bir olay yok bana göre.
Aldatma varsa boşanma kararını doğru vermişsin.. Ama bebeğin ve senin adına çok üzüldüm gerçekten.
Belki eşinle açık açık konuşmalısın. Mesajları gördüğünü veya içinde sorun olarak büyüyen her neyse..

Konustum tatlım ben zaten icimde tutamam acik acik konuştum ama ne bir özür ne de bir utanma sonuna kadar inkar politikası. Esimin diger rahatsızlığı yanında aldatma bile solda sıfır. 4 yillik evliyim ve hep cabaladim ama sonuc aynı.

Konustum tatlım ben zaten icimde tutamam acik acik konuştum ama ne bir özür ne de bir utanma sonuna kadar inkar politikası. Esimin diger rahatsızlığı yanında aldatma bile solda sıfır. 4 yillik evliyim ve hep cabaladim ama sonuc aynı.

Genelde erkeklerin özelliği..aldatınca veya yalan söyleyince inkar ederler. Bide öyle inandırıcı olurlar ki kanıtı görmesen inanırsın yani o derece haklısın..
Eşinin diğer rahatsızlığı nedir? Çok mu sinirli biri? Pek aklıma bir şey gelmedi ama aldatma konusu hakkında söylenecek pek bir söz yok bunu yapan bir daha yapar alışkanlık haline gelir affettikçe diye düşünüyorum ben:26:

Bi nevi sapkınlık onun ki. Detayini anlatacak gücüm en azindan şimdilik yok ama ben de hayatimda ne duymustum ne görmüştüm böyle birşey. Dusunun artik aldatilmak bile ikinci plan gelmeye başladı bana. Çok ketumdur icini hic dokmez ayri bir dunyasi var hep.

Bi nevi sapkınlık onun ki. Detayini anlatacak gücüm en azindan şimdilik yok ama ben de hayatimda ne duymustum ne görmüştüm böyle birşey. Dusunun artik aldatilmak bile ikinci plan gelmeye başladı bana. Çok ketumdur icini hic dokmez ayri bir dunyasi var hep.

Ne sapkınlığı.....söylemek istemezseniz saygı duyarım......bir psikiatr ile goruşseniz belki cozumü vardir

Ne sapkınlığı.....söylemek istemezseniz saygı duyarım......bir psikiatr ile goruşseniz belki cozumü vardir

Aile terapistine gitmek icin cok cabaladim ama hep erteledi o yasraki insani kulagindan tutup da goturemiyor da. Cinsel sapkınlık arkadaşım internetten birileriyle konusuyor onunla ayni sekilde düşünen allah kimsenin basina vermesin.

Aile terapistine gitmek icin cok cabaladim ama hep erteledi o yasraki insani kulagindan tutup da goturemiyor da. Cinsel sapkınlık arkadaşım internetten birileriyle konusuyor onunla ayni sekilde düşünen allah kimsenin basina vermesin.

Erkek erkeğe cinsel muhabbet mi yapıyor :53:

Allah yardimcin olsin kardesim..
Hickimse bosanmak icin evlenmez ne oldum denicen ne olcam dicen..
Ayrilmak belki daha mutlu edecek seni..
Terapiye gucun yoksa o zaman devlete git onlar antideprasan veriyorlar birazda olsan sakinlesirsn..
Ama bence bol bol duaet.. İnan bana terapiden daha iyi gelecek namaz kil ve namaznin ardindan mutlaka insirah suresi ve esmaulhusna oku.
bak gor insallah bir haftada kendini oyle guclu hissedecksnki bnu derdi olan herkes yapsin...
Allahn izniylr degisimi gorceksnz

babaocağına dönmek ne zormuş meğer... ben 3 ayı geçkindir babaocağındayım. ben ki yıllarımı orada geçirdim. orada doğdum büyüdüm. ilk aşk acılarımı orada yaşadım :) temizliği, yemek yapmayı orada öğrendim. ne bileyim hayatımın %80i orada geçti. sonra oradan gelin çıktım.

çıktım ya geri dönmesi çok zormuş... şimdi mutsuzum. sanki misafirlikteyim. orası anamın babamın evi ama ben hala banyo yapmaya, tuvaleti kullanmaya çekiniyorum :19: yemek yapmak için mutfağa hiç girmedim. önüme ne gelirse onu yiyorum. sanki ailemle ev arkadaşlığı yaşıyoruz. onlara yük olmamak için anneme haber vermeden market alışverişi yapıp getiriyorum. her defasında annem kızmasına rağmen... :50:

konu komşu kimseyi görmek istemiyorum. ya evliliğimle ilgili birşey sorarlarsa diye :43::43::43: sabahları işe olması gerekenden erken çıkıp, akşamları ters yönden gelip sessizce giriyorum apartmana :25: evden çıkmadan apartman içini dinliyorum. merdivenlerde ses varsa çıkmıoyurm :5:

ailemin bana bakışlarından hoşlanmıyorum. sanki ben ezikmişim gibi. aslında biliyorum benim için üzülüyorlar ama hoşlanmıyorum işte ne yapayım. :19::19::19:

yani aslında yazılabilecek o kadar çok şey var ki... ama aklıma ilk gelen babaocağı ve konu komşu geldi. demek ki beni en çok bunlar etkiliyormuş :51:

ALLAH cc her konu da herkesin yardımcısı olsun ve kimseyi yalnızlığa mahkum etmesin inş... :12:

babaocağına dönmek ne zormuş meğer... ben 3 ayı geçkindir babaocağındayım. ben ki yıllarımı orada geçirdim. orada doğdum büyüdüm. ilk aşk acılarımı orada yaşadım :) temizliği, yemek yapmayı orada öğrendim. ne bileyim hayatımın %80i orada geçti. sonra oradan gelin çıktım.

çıktım ya geri dönmesi çok zormuş... şimdi mutsuzum. sanki misafirlikteyim. orası anamın babamın evi ama ben hala banyo yapmaya, tuvaleti kullanmaya çekiniyorum :19: yemek yapmak için mutfağa hiç girmedim. önüme ne gelirse onu yiyorum. sanki ailemle ev arkadaşlığı yaşıyoruz. onlara yük olmamak için anneme haber vermeden market alışverişi yapıp getiriyorum. her defasında annem kızmasına rağmen... :50:

konu komşu kimseyi görmek istemiyorum. ya evliliğimle ilgili birşey sorarlarsa diye :43::43::43: sabahları işe olması gerekenden erken çıkıp, akşamları ters yönden gelip sessizce giriyorum apartmana :25: evden çıkmadan apartman içini dinliyorum. merdivenlerde ses varsa çıkmıoyurm :5:

ailemin bana bakışlarından hoşlanmıyorum. sanki ben ezikmişim gibi. aslında biliyorum benim için üzülüyorlar ama hoşlanmıyorum işte ne yapayım. :19::19::19:

yani aslında yazılabilecek o kadar çok şey var ki... ama aklıma ilk gelen babaocağı ve konu komşu geldi. demek ki beni en çok bunlar etkiliyormuş :51:

ALLAH cc her konu da herkesin yardımcısı olsun ve kimseyi yalnızlığa mahkum etmesin inş... :12:

Umarım en kısa sürede bu süreci atlatirsin benim de böyle korkularim var.evlenip ayrilinca tekrardan ana baba yanina sigamiyor insan herkes ayni seyi soyluyor genelde.

Umarım en kısa sürede bu süreci atlatirsin benim de böyle korkularim var.evlenip ayrilinca tekrardan ana baba yanina sigamiyor insan herkes ayni seyi soyluyor genelde.

Merhaba, henüz yeni üye olduğum için size özel mesaj yazamadım. Yeri olmamasına rağmen buradan yazmak zorunda kaldım... Bakıcı konusundaki yönlendirmeleriniz için teşekkkür ederim ama bayan telefonlara yanıt vermedi. Bilginiz olsun duru2013. İlginiz için de çok teşekkürler.

Canim Rabbim yardimcin olsun.
Cok sükür siginabilecegin bir ailen var olmayan okadar kadinimiz varki ekonomik gücü olmasina ragmen ayrilamiyan.emin ol ailen senin üzüldügünü bildikleri icin üzülüyorlar birde Kizin Icin. Anneni al karsina Konus,biraz zor oluyor ama toparlanixorum bu zamanda Sana destek olup komsu,arkadaslarini tembihlesin kimse bu konu hakkinda konusmasin. Veya sen bittigini daha fazla soru duymak istemedigini söylersin.
Yeni hayatina alisma evresindesin
Sosyal hayatin olsun,arkadaslarinla görüs sakin eve kilitleme kendini guvenini kaybetme unutma Senin Bir Kizin var onun icin cok güclü ol ve kilit nokta bolca Dua et,Rabbine sigin

ne kadar oldu geri döneli ??? bence yanlış düşünüyorsunuz ve zamanla farkına varacaksınız elin adamıyla aynı eve sığıyoruz da kendi anne babamızla neden sığmayacakmışız ben anlamıyorum bu mantığı ... ha tamam insan kendi düzenini arıyor ilk başta evet banyo yapmak bile tuhaf geliyor yabancı yermiş gibi ama bir süre sonra alışıyor insan.. ben şimdi hiç evlenmemiş gibiyim yani bekarken nasılsam şu an da öyle her şey ... zamanla alışırsınız.. şunu da unutmayın, çevrenizdekilerin bakışları tavırları davranışları hep sizin düşüncelerinize göre şekillenir ne kadar korkarsanız okadar üstünüze gelirler.. boşandın bitti gitti ayıp değil günah değil saklanacak ne var bunda??? herkes mümkün olduğunca hızlı duysun ve sussun çözüm bu ...

Back
X