- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
Hanımlar, ben üç aydır çalışmıyorum. Sağolsun nişanlım maddi destek sağlıyor, hem iş arıyorum hem kpss ye hazırlanıyorum. Şimdi bir de makale yazmaya başladım evden. Ben nişanlımdan para alıyorum ama kıyamadım harcamaya, ne de olsa kolay kazanmıyor. Kendisi hiç birikim yapmıyo, Ekimde düğünümüz var birçok da masraf olcak. Bir de ev alacağız allahın izniyle... Birikim yapmadığı için ondan aldığım paraların bir kısmını biriktiyorum minimum düzeyde harcamaya çalışıyorum. Bir ay önce başladım buna belki bir buçuk ay olmuştur tam bilmiyorum. 250 tl olmuş. Ama bu 300 500 tl ile maddi destek sağlayamam. Şimdi makalelerimden de iyi kötü gelirim olcak. Ona da kısım kısım çeyizlik bişiler almak istiyorum. Şimdi nişanlım para biriktirmediği için onun adına biriktiriyorum haberi yok. Düğünden sonra mı yoksa önce mi vermeliyim. İçimden bir seste diyor ki sıkıştığında ver yada düğünden sonra söyle gdin bankaya yatır. Bilemedim... Ne yapmalıyım. Bir de nişanlımdan bugüne kadar hiç para istemedim hep o istemeden çıkardı verdi. Arkadaşımda iste daha çok biriktirirsin dedi ama ne diye isteyeceğim nasıl isteyeceğim bilmiyorum. Doğru olur mu?
Böyle yapan hanımlar ve tüm üyelerden akıl bekliyorum.
Böyle yapan hanımlar ve tüm üyelerden akıl bekliyorum.