• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinden Memnun/Razı Olan Hanımlar

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
381
48

Eşimden Allah razı olsun, sever sayar fedakardır iyi bir insandır diyenlerimiz kimler?

Hiçbir evlilik tartışmasız olmaz, ama yeter ki bunlar çok kırıcı-tamiri olmayan tartışmalar olmasın.

Tartışmadan sonra ona sevgisi-saygısı değişmeyen,ve aynı karşılığı hissedenlerimiz kimler?

İyi ki hayatımda eşim, veren Allah'a binlerce şükür diyenler?

ben nerdeyse 10 yıllık evliyim 2 yılda nişanlı kaldım ..eşimi 16 yaşındayken tanıdım ve sevdim gözümü onda açtım ..dünyada ve ahirette ayrılmak istemiyorum ondan çok alevli tartışmalarımızda oldu ama saygısızlık yapmadık birbirimize ..elbetteki mükemmel bir evlilik değil bizimki ailelerimiz uyuşmuyor bizde birbirimizin ailelerini benimseyemedik ama mesafeli davranarak aşmaya çalışıyoruz bu konuyu ikide çocuğumuz var genelde eşim dengeler bizi ben ona göre daha fevriyim ama aynı zamanda sakin bir mizacım var Allah razı olsun kendisinden bana ev ve çocuklarımız konısunda haddinden fazla yardımcı tabiki onunda kötü yanları var ama ben ve eşim birbirimizi tanıyarak evlendik hiçbir huyuna şaşırmadım iyi ve kötü yanlarını biliyordum evlenirken aşılmayacak şeyler değil birbirimizi dengelemeye çalışıyoruz

eşim harika bi insan kavga etmeyi bilmez, sesinin tonu bile hiiç yükselmez bana karşı.
her zaman davranışlarıyla sevgisini gösterir. herşeyde benim fikrimi sorar beni önemser bu huyuna bayılıyorum.
kavgayı hep başlatırım ve hep barışmak için gelen o olur :KK60: gerçi sakin yapısından kavgada denilmez pek küçük tartışma diyelim hemen yumuşatır ortamı zaten. bana sürekli yardımcı olmaya çalışır ne iş söylesem hemen yapar :nazar:
kabul olmuş duam o benim Allah yokluğunu göstermesin
ama Allah bana böyle harika bi eş vermişken herşey 4-4 lük olmaz deyip bizi sınadığını düşünüyorum çocuğumuz olsun çok istiyoruz ama hala nasip olmadı 17 aydır. bebeğim gel artık huzurlu yuvam dahada huzur dolsun

Allah böyle evliliklerin sayısını artırsın arkadaşlar,ne güzel. Her gün şükretmeliyiz,Rabbimiz huzuru daim etsin. Benim de eşimden Allah binlerce kez razı olsun, ona hiç acı keder göstermesin.

Allahım bir kere değil,bin kere değil sonsuz defa razı olsun kocamdan...
Geçmişteki tüm gözyaşlarımı elleriyle sildi,yaralarıma merhem oldu,hastalığıma ilaç oldu,yepyeni bir Lale ortaya çıkardı.
Rabbim hepimizin yuvasına huzur ve sağlık versin inşallah.

Allahım bir kere değil,bin kere değil sonsuz defa razı olsun kocamdan...
Geçmişteki tüm gözyaşlarımı elleriyle sildi,yaralarıma merhem oldu,hastalığıma ilaç oldu,yepyeni bir Lale ortaya çıkardı.
Rabbim hepimizin yuvasına huzur ve sağlık versin inşallah.
Merhabalar.
Sizinle tanışmıyoruz, hiç diyalogumuz olmadı ama eskiden beri sizi bilirim ve yazdıklarınızı takip ederim. Bu forumun çok takipçisi olmadım hiç, pek kimseyi tanımam. Halada öyle ama Kadınlar Kulubü deyince aklıma siz gelirdiniz.Bir şekilde bazı konulardaki beğendiğim düşünceleriniz hafızamda yer etmiş galiba.Bu platformda yorumlarını sürekli okuduğum, düşünce yapısını,fikirlerini,bakış açılarını beğendiğim ve sevdiğim nadir insanlardansınız. Bazen esprili yanıtlarınızla gülümsettiğinizde olmuyor değil.Samimi söylüyorum, bu mesajınızı okuyunca yürekten sevindim.Sizi bilene duygu yüklü sözler bunlar.Ne mutlu size Allah bugünleri de göstermiş.İyi dileklerim sizinle.Allah nazarlardan korusun.:nazar:Mutluluğunuz daim olsun Lale Hanım. :KK68:Bunları söylemenin yeri değildi belki ama bu kez beğenmekle kalmak istemedim. Sevgiler..

Son düzenleme:
Rabbim ondan razı olsun, hergün sukrettigim şey onunla bu hayatı paylaşıyor olmak. Allahım iki cihanda ayirmasin beni ondan, bana annemle babamin kötü evliliğinden sonra böyle bir evliliği tattirdigi için ne kadar sukretsem az.
Hayatıma giren ilk insan o, hayalimin de ötesinde bir eş oldu. Sık sık yüzüne de söylerim, ben ondan razıyım Rabbim de razı olsun. :)

Allah nazarlardan saklasin kızlar ne mutlu size... Eşiniz bu yazdıklarınızı görüyor mu bilmiyorum ama okusa ne bahtiyar olur kimbilir.

Güzel bir topik olmuş. Hep dertli hayatları okumak evlenmek üzere olanlara kaygılar yasatiyordur eminim. Bu topik onların umutlarina umut olur.

Lütfen okuyan herkes maşallah demeyi unutmasin. :)

Esim benim herseyim. 1 sene nisanli kaldik az kahrimi cekmedi o zaman.. 1 bucuk yildir evliyiz birde bal oglumuz var..

Evlenmeden cok iyi baba olacagini biliyordum Allah razi olsun bebegimizi birlikte buyutuyoruz. Uyutmadigi gecelerde nobet devralip beni uyutur sabah ise gitse bile. Onsuz hayati dusunemiyorum.
Iyi ki girmis hayatima iyi ki inat etmis bana

Bnde esimden cok memnunum gorucu usulu tanistik biz 3ay nisanli.kaldik ama evlendikten sonra bircok sorunlarla karsilaatik ama bni destekleyen hp o oldu ask en cok zor zamanlarimizds rastladi bize bni bnden cok seven anlayisli sakin elinden gelem herbisiyi cabalayan bni mutlu etmk icin gozlerini bnden ayirmayan tertemiz bi yuregi olan sedgim HELALİM var bu hayatta benim ondam onun benden ogrenecegi cok seylrrimiz var iyiki evlenmisiz diebilioruz
tartismalarimiz bile saniyelik surer bizm gulrrek sona erer kavgada tartsmada ndn tartstk faln die guleriz hatta
2,5senemz bitti ama olunceye dek bole olcz eminim rabbim hrrkese bzmki gbi evlilik nasip etsin
ama yeni zamnlarda zor gunler gostermesn
ama bu zor gunker buizi birbirimize bagladi varmis bynda da bi hayir :)

Biz de aynen evlendik, taksitler vs derken sıkışık dönemler hemen başladı, ama belki de böylesi daha güzeldi çünkü zor zamanımızda tanıdık birbirimizi, bollukta ferahlıkta herkes iyidir,önemli olan dar günde birbirine kenetlenmek.

Allah'ım herkesin yuvasına huzur versin,eşler arasında muhabbet versin.Bu nimet şüphesiz Allah'tan, ama huzursuz olanlar da ayrı bir imtihanın içinde şüphesiz.Onlar da üzülmemeye,sabretmeye çalışsın,ola ki hayırsız görünen bir durum hayırlı birşeye dönüşebilir.Hayat bu,hiçbir şeyin garantisi yok ki. Kötülük bile daim değil.

Merhabalar.
Sizinle tanışmıyoruz, hiç diyalogumuz olmadı ama eskiden beri sizi bilirim ve yazdıklarınızı takip ederim. Bu forumun çok takipçisi olmadım hiç, pek kimseyi tanımam. Halada öyle ama Kadınlar Kulubü deyince aklıma siz gelirdiniz.Bir şekilde bazı konulardaki beğendiğim düşünceleriniz hafızamda yer etmiş galiba.Bu platformda yorumlarını sürekli okuduğum, düşünce yapısını,fikirlerini,bakış açılarını beğendiğim ve sevdiğim nadir insanlardansınız. Bazen esprili yanıtlarınızla gülümsettiğinizde olmuyor değil.Samimi söylüyorum, bu mesajınızı okuyunca yürekten sevindim.Sizi bilene duygu yüklü sözler bunlar.Ne mutlu size Allah bugünleri de göstermiş.İyi dileklerim sizinle.Allah nazarlardan korusun.:nazar:Mutluluğunuz daim olsun Lale Hanım. :KK68:Bunları söylemenin yeri değildi belki ama bu kez beğenmekle kalmak istemedim. Sevgiler..

Günaydın!!!
Güzel dualarınıza kocaman amin diler,çok çok teşekkür ederim.
Şükürler olsun dualarım kabul oldu.
İnşallah Rabbim hepimizin yuvasına sağlık ve huzur verir,çok daha muhteşem zamanlar nasip eder.

2 yillik evliyim.
Mucize'nin vucut bulmus halidir benim icin, Cennette dolasiyormus da ayagi kayip hayatima dusuvermis gibi...
Butun yaralarima merhem,yoksunluklarima care,sirtimi dayadigim en saglam yer,umuduma can oldu. Varliginin aldigim nefesten farki yok.
Memnuniyet de nedir; dilegim odur ki; Rabbim O'na benden yana hesap sormasin.

Ben esimden milyonlarca kez raziyim Rabbim de ondan razi olsun.
Her iki cihanda da yüzünü güldürsün.
Allahim onu başımdan eksik etmesin.
Ben ona olan minnettarligimi, sevgimi, saygimi nasil anlatmaliyim bilmiyorum.
Biz tartistigimizda bile birbirimize aşkla sariliyoruz, ayri asla uyuyamayiz.
Elimi sicak sudan soğuk suya koydurtmaz.
Kimseye asla laf soyletmez.
Ben a desem o da a der.
O kadar merhametli bir insandir ki Rabbim bize onun kadar merhametli evlatlar versin.
Sevgisi öyle coktur ki tüm hucrelerime kadar hissediyorum.
Rabbim onu bana bağışlasın.
Onun acısını bana gostermesin.
Ve Rabbim herkesin yuvasindan huzuru, sevgiyi, saygiyi, aşkı eksik etmesin...

:nazar: maşallahımla geldim..:KK28: eşim benim "iyi ki.." ile başlayan cümlelerimdir, çok şükür bin şükür onu bana verene:KK68: Rabbim herkese eşiyle mutlu olabilmeyi nasip etsin..

ve hepinize maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Eşimden Allah razı olsun, sever sayar fedakardır iyi bir insandır diyenlerimiz kimler?

Hiçbir evlilik tartışmasız olmaz, ama yeter ki bunlar çok kırıcı-tamiri olmayan tartışmalar olmasın.

Tartışmadan sonra ona sevgisi-saygısı değişmeyen,ve aynı karşılığı hissedenlerimiz kimler?

İyi ki hayatımda eşim, veren Allah'a binlerce şükür diyenler?
Ben..

1.5 senedir evliyim ve evliliğimin ilk 5 ayı tam bi kabustu. kusurlar da her iki taraftaydı. Çok uzun bi flört dönemimiz olmamıştı ama çok seviyoduk birbirimizi. Evlendikten sonra birbirimizi tanımaya başladık asıl. 5. Aydan sonra bi değiştik, bi güzelleştik ki. Kelimelerle anlatılamaz bi eş oldu. Etrafımda onun gibi bi örnek daha yok. O kadar fedakar ve o kadar anlayışlı ki, bazen kendimden utanıyorum. Çok aşığım ona. Uyurken onu izliyorum sürekli. Rabbim başımdan eksik etmesin.

Ben Rabbim başımdan eksik etmesin eşimi.. Gerçekten hayat arkadaşım, yoldaşım... Hem geçinmemiz için para kazandığı yetmiyormuş gibi, bir de ev işlerinde yardım eder bana, ben yemek yapıyorsam o bulaşıkları yıkar, ben evi temizliyorsam o bamyo-tuvaletleri. Eşiz, iyiyiz ama arada tartışma vs. ister istemez olur, inanın daha çok sarılıyoruz birbirimize...

Ve birbirimize söylediğim tek cümle "bizim birbirimizden başka kimsemiz yok."

Back
X