Eşinden,sevgilisinde ayrılanlar sevgili bulanlar bulamayanlar yalnızlar..

fatma3410

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
487
88
118
İstanbul
Bugün böyle bir konu açasım geldi..Bu hafta sevgi haftası diyelim..Ki inanmam ticari olarak görürüm..Diğer günlerin hergünün sevgi günü olduğuna inanırım..Biten bir ilişkinin ardından gerçekten yenisini bulup gerçek aşkı yaşayan yada sevgiyi diyelim,,var mı aranızda?Eşinden ayrılmış ve yeni bir ilişkiye başlayanlar ya siz,peki bundan sonraki hayatınızda evlilik odaklımı yoksa sadece evlilik olmaksızın sevgiyi saygıyı paylaşmaya dair bir beraberliğemi bakış açınız var..
Mesela ben şuan için asla evliliğe kendimi hazır görmüyorum.bakıs açım değişti..En önemlisi sevgiyi bulup oluruna bırakmak ama mantıkla..Fazla bağlanmadan boyle bakıyorum ...Evlılık dusunmuyorum..Kariyerıme odaklanıyorum mesela...Kpss için kolları sıvadım..Bu arada yaşım 29.
Diğer bekar ve yaşı 25 ve üzeri arkadaşların durumlarını merak edıyorum..

Bugün böyle bir konu açasım geldi..Bu hafta sevgi haftası diyelim..Ki inanmam ticari olarak görürüm..Diğer günlerin hergünün sevgi günü olduğuna inanırım..Biten bir ilişkinin ardından gerçekten yenisini bulup gerçek aşkı yaşayan yada sevgiyi diyelim,,var mı aranızda?Eşinden ayrılmış ve yeni bir ilişkiye başlayanlar ya siz,peki bundan sonraki hayatınızda evlilik odaklımı yoksa sadece evlilik olmaksızın sevgiyi saygıyı paylaşmaya dair bir beraberliğemi bakış açınız var..
Mesela ben şuan için asla evliliğe kendimi hazır görmüyorum.bakıs açım değişti..En önemlisi sevgiyi bulup oluruna bırakmak ama mantıkla..Fazla bağlanmadan boyle bakıyorum ...Evlılık dusunmuyorum..Kariyerıme odaklanıyorum mesela...Kpss için kolları sıvadım..Bu arada yaşım 29.
Diğer bekar ve yaşı 25 ve üzeri arkadaşların durumlarını merak edıyorum..

ben 4.5 sene kadar önce görevine yeni başlamış tazecik iken aşık olmuştum aynı ilçeden çalışan bir öğretmene :) ilk zamanlar rüya gibiydi. dürüst dosdoğru ilgili adam gibi adamdı. kısa sürede ailesine açıldı sonra değişti kendini çekti. tanıştığımız yıl onun zorunlu hizmet için tayin istemesi gerekiyordu ve biz beraber tayin istemeye karar verdik. tayin dönemine yakın ayrıldı benden. çok üzüldüm yani hatırlamak bile içimi acıtır hala. herşeye rağmen onunla ist.a tayin istedim. sonra bir kaç kez döndü tekarar ayrıldı. konu hep aynıydı. aramızdaki mezhep farkı, ailesinin çok gönüllü olmaması ve onun evlilikten korkması. geçen sene kasım gibi tekar başladık. bu defa ailemin arkadaşmlarımın içine gireceksin evlenicez dedi. aylarca bekledim baktım tık yok ayrıldım. ayrıldıktan sonra yeni biri çıktı karşıma. ilk aşkımdan sonra ilk kez birine güzel şeyler hissediyordum. iyi anlaştık ama onunlada eğitim farkı var ve bir de çocuğu var. 15 gün sonra istemeye gelecekler inşallah. bu arada diğeri yana yakıla arıyor. artık okuldan akşamları taksiyle kaçar oldum. karda yağmurda salak salak okulun evin kapısında bekliyor. çok üzülüyorum çünkü onu çok sevmiştm ama çok geç. artık bir yola girdim ve dönemem. yaşımda şimdilik 28 :) 1 ay sonra 29

bu konuda alıcıların açık olması gerektiğine inanıyorum.ayy tamam benden geçti dersen gerçekten geçiyor.hayata tırnaklarını geçirmen gerek.hiç bir şeyi ciddiye alma.bak keyfine demiyorum.

Sebnem Ferah perdeler - YouTube

en iyisi şarkıyla anlatmak diye düşündüm.gece gecede iyi gitti :-D

evliliğe hazır olmanın maddi hazırlıklar dışında bir hazırlığı olduğunu düşünmüyorum.gözümde sevgililierin bakışı önemli.evlendin diye o kişiyi direkt seviyorsun anlamına gelmiyor.bu konularda fikrini pek söyleyen bir insan değilim aslında.forumda çok yazıyorum ama normal hayatta pek bu konularda tavsiye vermem ve çok da düşündüğümü söylemem.çünkü sanırım bir çok kişiye göre bu tür konularda farklı düşünüyorum.toplum kurallarına göre evlliğin geçerli olduğuna inanıyorum.ayrıca toplumuzda yetişen erkeklerin özellikle ciddi olduklarında karşısındakini sevsin ya da sevmesin evllikle yaklaştıklarına inanıyorum.kendi fikrimse birlikteliğe inanıyorum.evlensende sonuçta ayrılıyorsun.biten bitiyor ne yazık ki imza onu kurtar mıyor.sevgilimle ya da eşimle ilişkimi kurtaracak olanda benim bitirecek olanda benim.ayrıca ona hayatımı adadım edebiyatının gerçek olmadığınıda öğrendim.kendimden biliyorum bunu.çok sevsem bile canım yandımı o sevgi kalmıyor.bu yüzden karşımdaki mutlu olacak diye mutsuz olacağım bir şey yapmıyorum.o yapılacak iş önce bana mutluluk veriyorsa yapıyorum.zaten bu öldüm bitiyoum durumları bir fayda sağlamıyor.şahsen hayatımda görmedim.ne zaman kendimi topladım.dedim bu ilişkiyi düzelticem.her şeyi tartım biçtim.geçtim adamın karşısına gayet sakin ve yumuşak ses tonuyla derdimi anlattım.o zaman kolaylıkla düzeldi her şey.düzelmiyorsada düzelmiyordur.yalnız hiç bir duygumu bastırmamaya çalışıyorum.acıyorsa canım o acıyıda yaşıyorum.belki yanlış yapıyorum ama sanki bastırınca daha kötü oluyorum.1 üzüleceğime 3 üzülüyorum sanki.yalnız üzülürkende kendimi hayattan soyutlamamya çalışıyorum genede.elbett bende dibe vurdum kaç kere.en sonuncusuda geçen ay.hatta geçen ayda değil.3 hafta öncesi.göğsümün üstüne biri oturmuş gibi.1 günde yediğimi 2 haftada yedim.zorla düşünmemek için kendimi uyutmalar.ayağa kalkmayı bırak sağımdan soluma dönecek gücü bulamadım kendimde.hatta dr gittim bana ilaç verin çok gerginim dedim.o da sakinleştirici verdi.şimdi daha iyiğim.ayrılıklardan sonra yazmak bana iyi geliyor.herşeyi yazıyorum.aklınza ne gelirse neye ihtiyacım varsa yazıyorum.yazarak düşünüyorum.başka türlü kafamı topluyamıyorumda.

bu arada birlikteliğe önem veriyorum dedim ama toplumuzun koşullarında ve çevremin etkisiyle 1-2 sene oldumu ve evlilik lafı geçmiyorsa adamdan uzaklaşma taraftarıyım.çünkü bizim toplumuzun değer yargıları oratada.belki yanlış biliyorum ama sanırım dinende bu iki kişi beraber diye biliniyorsa sorun olmuyormuş.ama adetler.anlatabiliyor muyum.

bir çok dizi izliyorum.biride yer gök aşk.ajda pekkan bile izliyormuş.orada sultan hanım şöyle bir söz kullanmıştı.hemde çokda eski bölümlerde değil.SEVDA DEDİĞİN PARMAĞA YÜZÜKLE OLMAZ.UNUTMAKTA O YÜZÜĞÜ ÇIKARMAKLA OLMAZ gibisindendi.benimle evlenecek adam önce o yüzüğü kalbine,beynine ve vicdanına takacak.en son parmağına takacak.tamam kabul evlilikte ayrılmak daha zor ama o görünürde zor.arada saygı ve sevgi bitiyse zaten hala evli gözükülse dahi evli olmuyorsun.

demek istediğim herşey gün geliyor oluyor.hayata karışalım ki mutlu olacağımız adamı bulalım.kendimizi üzmeyelim.yaşasın aşk:16: ama gerçek aşk

Back
X