Bugün böyle bir konu açasım geldi..Bu hafta sevgi haftası diyelim..Ki inanmam ticari olarak görürüm..Diğer günlerin hergünün sevgi günü olduğuna inanırım..Biten bir ilişkinin ardından gerçekten yenisini bulup gerçek aşkı yaşayan yada sevgiyi diyelim,,var mı aranızda?Eşinden ayrılmış ve yeni bir ilişkiye başlayanlar ya siz,peki bundan sonraki hayatınızda evlilik odaklımı yoksa sadece evlilik olmaksızın sevgiyi saygıyı paylaşmaya dair bir beraberliğemi bakış açınız var..
Mesela ben şuan için asla evliliğe kendimi hazır görmüyorum.bakıs açım değişti..En önemlisi sevgiyi bulup oluruna bırakmak ama mantıkla..Fazla bağlanmadan boyle bakıyorum ...Evlılık dusunmuyorum..Kariyerıme odaklanıyorum mesela...Kpss için kolları sıvadım..Bu arada yaşım 29.
Diğer bekar ve yaşı 25 ve üzeri arkadaşların durumlarını merak edıyorum..
Mesela ben şuan için asla evliliğe kendimi hazır görmüyorum.bakıs açım değişti..En önemlisi sevgiyi bulup oluruna bırakmak ama mantıkla..Fazla bağlanmadan boyle bakıyorum ...Evlılık dusunmuyorum..Kariyerıme odaklanıyorum mesela...Kpss için kolları sıvadım..Bu arada yaşım 29.
Diğer bekar ve yaşı 25 ve üzeri arkadaşların durumlarını merak edıyorum..