- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
- Konu Sahibi nonameanymore
offffffffffff of, okul okuduğumuza mı yanalım evlendiğimize mi, evliliğin böyle dara düştüğü zamanlara mı bilmiyorum... biz destek olmaya çalışırız ama durumunuz çok zor canım, keşke gidebilsen sen de.. ben de ankarada çalışan ve gayet iyi şartları olan biriydim taa ki eşimin işi nedeniyle uzaklara gitmek zorunda kalıncaya kadar. eşimle daha cok beraber oluruz diye geldim buralara şimdi de 3 yıldır o yok, ara ara geliyor ve ben işsizim. dokunsalar intihar edicem o kadar doluyum ki. dün en son telefonda ben iş basvurusu yapıyorum artık seninle ya da sensiz bilmiyorum dedim cıldırdı saydı saydı kapattı. aramıyor da...
uzaklık aşkı da öldürüyor bir yerden sonra. yok yok özlem sevgiyi kamçılar diyenlere inanmayın, 2 elin yağda balda olur da şöyle 1-2 hafta giderse ok ama diger opsiyonlar çoooooooooooook zor...
canım gidebilmem mümkün olsa düşünmezdim ben de dağ başı falan umrumda olmazdı. ama işi bırakamam. ankaradayım, devlet memuruyum. 2 yıl tayin olamıyorum. ücretsiz izin durumum da yok, 2 yıl kilitliyim yani. memurluktan da istifa edemem, gözüm yemez, onca yıl okuduk dediğin gibi. eşimin gideceği yere gitsem bile eve gelemicek, görevi gereği karakolda kalacak hep. onun yanında olamıcaksam da zaten gitmenin bi anlamı yok.
senin durumun da kötüymüş canım, ankaraya döneceksin galiba. o daha iyi olur senin için. işin de eşin de olmayınca tek başına çok zor olur. bulunduğun yerde işe giremez misin? insan en azından oyalanıyor ve bi işim var o yüzden gidemiyorum diye kendini avutuyor.
aşk konusuna gelince, bizmki şu anda çok yeni olduğu için sorun olmadı, daha da bağlandık arttı sevgimiz. evlenmeden önce de eşim 11 saat uzaklıkta bi yerde görevliydi, görüşemiyorduk aylarca. şimdi ise hafta sonları görüşüyorduk yakındık yine. ama doğuda nasıl olacak bilmiyorum. özlem, merak, korku hepsi birbirine girecek.