Eşine boşanma davası açtı sonra pişman olup beni affet partisi yaptı ama...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Eşinin tepkisi beklediği gibi olmadı
Adana’da eşine boşanma davası açan bir kişi, pişman olup kararından vazgeçerek karısına, arkadaşlarının da yardımıyla konfeti eşliğinde ‘Beni affet’ pankartı açtı. Ancak genç adam, eşinin “İstemiyorum” diyerek tepki göstermesiyle şok oldu
Sitene Ekle

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

İHA

Volkan Gümüş, 2009 yılında evlendiği eşi Dilara Gümüş’le bir ay önce kavga ederek boşanma davası açtı. Daha sonra kararının yanlış olduğunu düşünen Volkan Gümüş, eşi ile tekrar barışmak için arkadaşları ile birlikte plan yaptı.
Dilara Gümüş’ün kız arkadaşı ile görüşen Gümüş, eşini akşam adresini verdiği kafeye getirmesini istedi. Volkan Gümüş, önceden hazırlattığı ‘Nasıl ki gökyüzü yıldızsız, deniz dalgasız, toprak susuz olamıyorsa, ben de sensiz olamam Dilara’m. Beni affet’ yazılı pankart ve konfetilerle kafeye gitti.
Eşinin kafeden çıkacağı sırada genç adamın arkadaşları pankartı açtı, konfetileri patlattı. Büyük şaşkınlık yaşayan Dilara Gümüş, kendisine sarılan eşi Volkan Gümüş’e ‘İstemiyorum’ diye bağırarak uzaklaşmak istedi. Volkan Gümüş, çiçek verdiği eşine tekrar sarılarak onu ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Dilara Gümüş hızla uzaklaşırken, Volkan Gümüş ve arkadaşları büyük şaşkınlık yaşadı.

bu görüntüyü haber kanallarına kim verdi onu merak ettim

valla rezil olan kadın değil adam bence, bi de kamerya çektirip barışma anını ölümsüzleştirmek istemiş ama olmamış

Ne salak adamalar var özel hayatı yaşamayı beceremiyorlar hep gösteriş , ihtişam bu kesin hanımla ilgilenmedi dışarıda erkek arkadaşlarla çok gezdi tozdu sonra kadına boşanma davası açınca yalnızlığa dayanamadı olgunlaşmamış erkekle hayat zor

Bence adam 1 ay boyunca başka denizlere yelken açtı baktı aradığını bulamıyor

kürkçü dükkanına geri döndü kadın en iyisini yapmış.

böyle dengesizi niye istesin ki ortada sap gibi kalmış ohhh

Haberi okuyup fotoğrafta yaratılmak istenen ambiyansı görünce kesin fonda da Dilara şarkısı çalıyordur diye düşündüm.
O ne ki diyenler için sözler aşağıda Bir düğünde duyup niye insanlar bu şarkıda göbek atmaya çalışıyor diye böyle olmuştum

Kadına helal olsun. Kendisine kuracağı yeni hayatında mutluluk dilerim.

Akşamlar Sensiz Geçmez Dilara
Sabahlar Sensiz Olmaz Dilara
Dilaraa Gazel Düştü Bağlara
Dilara Karlar Yağdı Dağlara
Dilara Neredesin
Benim Güzel Sevdiğim
Dilara Gazel Düştü Bağlara
Dilara Ayaz Çöktü Bağlara
Dilara Neredesin
Benim Güzel Sevdiğim
Sensizim Yaban Elde Dilara
Garibim Buralarda Dilara
Dilara Karlar Yağdı Dağlara
Dilara Neredesin
Benim Güzel Sevdiğim
Dilara Ayaz Çöktü Bağlara
Dilara Yalınayak
Başıma Bak Kış Günü

son zamanlar eşini öldüren kocalardan sonra bu iyi geldi böyleleri örnek olsun

Kesinlikle katiliyorummm...

içimin yağları eridi...ohhhhh diye höynküresim var
kim bilir kadının bu aşamaya gelene kadar ruhu nasıl acı çekti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…