eşine karşı eli maşalı olanlar var mı??

melikesurucu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
127
0
66
Erzurum
yoksa bi tek ben miyim????
merhaba eşim üçüncü kişilerin zenginlik zırvalarına inanıpta düğün zamanı ele geçen bi kaç kuruşu güya değerlendireceğini sanıyo allahım kafayı yiyeceğim en sonunda ya banka yada borsa değil ki bankada batsın çok mu zor çok şükür ikimizde kamudayız bana yetiyo elimize geçen elhamdülillah ama beyfendi sanıyoki hemen ev bark sahibi olacağız hemen borçlar bitecek hele karşısındaki ortağın durumunu yapacakları işi sölemiyorum bile o kadar saçma bu devirde insan babasına güvenmiyo bunun aklı nerelerde ama benim canımı acıtan sinirimi bozup el kadırmam onu da kendimide hırpalamam el için evin huzurunun bozulması öle canımı sıkıyo kii yoksa ben rahatsızım mıym yeni evliyim halbuki aşırı stresli bir işte çalışıyorum babamda böleydi ama o akrabalara dağıtır sonra geri istesede vermezlerdi aynı şeyi bi daha sil baştan yaşayamam allah aşkına bi akıl verin

Eşimin istemediğim yerlere yatırım yapmasını istemezdim ama sizin verdiğiniz tepkilerlede sorunu çözmeye çalışmazdım...
Yaptıgınız eli maşalılık değil psikolojik şiddet hatta el kaldırma filan demişssiniz sanırım yanlış hatırlamıyorsam aynı zamanda fizyolojikte şiddet.
Özel sektörde yöneticilik yaptım 4 sene kadar.
Hatta sektörüde söyleyeyim perakende. Yani düşünün bir dünya insanla uğraşıyorsunuz laf anlatması dert dinlemesi bitmiyor.
Hem müşteri hem personel idare etmek zorundasınız siz tahmin edin durumu ama hiç sizinki gibi bir duruma gelmedim.Acil olarak bir psikolog ile görüşmenizi tavsiye ederim.Eşinizede yazık kendinizi biraz onun yerine koyun lütfen:44:

O noktaya geldiyse beraber hayatı paylaşmanın manası ve değeri yok

O noktaya geldiyse beraber hayatı paylaşmanın manası ve değeri yok

kesinlikle bu yorum açıklıyor durumu, tabi eğer durum benim anladığım gibiyse...
hem de evlilik bu kadar yeniyken...
saygı çabuk yitirilmiş, çok yazık...

Son düzenleme:
seni çok iyi anlıyorum çünkü benim eşimde kredi çekip borsaya yatırıp parayı kaybetmişti ben çok çok sonra öğrenmiştim, ben ev alma hayalleri ile yaşarken onun için çalışıp çabalarken bir ev parasının gittiğini boşuboşuna gittiğini havaya gittiğini öğrendiğimde çıldırdım, inanmadım, inanamadım... o kadar para nasıl kaybedilirdi ve neden kredi çekti.. para yok, ev yok, borç çok düşünsenize... bütün banka kayıtlarını inceledim başka kadın mı var yada ailesine mi gönderdi diye.. inanamıyordum borsada kaybettiğne ama öyleydi gerçekten kaybetmişti ve hala borsa peşinde... ben akıllandım ama kendi kazancıma hiç dokunmadan yatırım yapıp tüm giderleri onun üstüne yükledim

vurdun mu kocana, keske yapmasaydin peki esin ne tepki verdi, oda sana vurursa nolcak

çok sinirlenince olur böyle şeyler. hafif bir cinnet vakası atlatmışsınız. düğünde takılanlar yasal olarak size ait o nedenle izin vermezseniz bir kuruşuna dahi dokunamaz. önleminizi hemen alın derim. kendi adınıza banka kasası falan alın, ulaşamasın.

cvp verenler için yorumları için teşekkür ederim beni tam olarak anlayanlarda olmuş anlamayanlarda.... eşime şiddet değil bu, sinir boşalması bendeki kendimi kontrol edemediğim andan sonraki pişmanlıkk; eşimi kimsenin aklının almayacağı kadar çok seviyorum onunda beni böyle sevdiğinden adımdan çok eminim... bazılarının dediği gibi saygı bitmiş olsa, oda o an benim sinirlerimin boşaldığından anlamaz üstüme yürürdü herhalde yada karşılık verirdi..
ayrıca çalıştığım kurum ceza infaz kurumu öyle perakende satışa fln benzemez hiç birine benzemez toplumun en zor tabakası işimi söylediğimde çok zor değilmi demelerini siz anlayın çevremdekilerinn ki kaldıkı böyle bir ortamda çalışıyorsan ki severek yaptığım iş değilki kaybedilenlere af edici olayımm tabiki ama yinede şükürler olsun ekmeğimi kazanıyorum bu yüzden insan kazandığını akıllıca harcamalı ki ömrümden gidenlere pişmanlık duymasın benim düşüncem bu ...
sadece durum bundan ibaret yani...

hiç bir şey anlamadım yazılanlardan ben devrik cümleler ve konudan konuya geçiş kafa karıştırıyor yorumlara baktığımda eşine el kaldırmış sanırım bunun adı eli maşalı olmak değil ki

şu forumu ne kadar çok sevsem de... bazen forumdaki arkadaşların derdini anlatmaya çalışan kadınlarımızı tü kaka yapmalarına çok bozuluyorum...kadın zor bir iş yapıyor yani parayı zor kazanıyor ve eşinin gereksiz işlerine göz yummuyor...sinir anında bir patlama yaşamış ve eşine saldırmış haa iyi bişey mi tabii ki değil... ama olabilir....bence eşin bir daha böyle bişey yapmaz ilk tepkin çok sıradışı çünkü...sende hemen bir psikiyatriste git ve terapi al...bu şekilde davranarak evliliğine zarar verirsin...bu arada eşin çok iyi bir adam kıymetini bil....

sinirleriniz bozulmuş o anda demekki.
babamda öyle yaptı yıllarca.saçma sapan yatırımlara,ortaklar.derken rezilliği bize kalıyordu.
emekli ikramiyesi bile 1aydan az bir zamanda yok oldu.
insan çıldırmamak için kendini zor tutuyor.çok zor gerçekten
anlıyorum sizi,ama huy bu biliyormusunuz,biz babamı yıllarca değiştiremedik.halen aynı,annecağızım hastalıklara kaldı.sesi çıkmazdı babama,aksiydi babam üzerimize yürürdü
ben diyorumki,iyi yapmışsınız tepkiniz sert olmuş ama,umarım bu ona ders olur,çekinirde saçma yatırımlar yapmaz inşallah.
ben bir çok kez bizim evlerimizin boş yere satıldığını,gelen alıcıların anneciğimin perdesine kadar isteyip fiyat biçtiğini gördüm gözlerimle.bir defasında alıcı gittikten sonra annem bana ''zalim insan çok'' dedi.bu laf halen aklımda
kaptırmayın paranızı,unutturun bu hayelleri.sert çıkın.yedirmeyin kendi nafakanızı ve olacak olan çocuklarınızın nafakasını.acımazlar zalim insan çok.
tekrar söylüyorum iyi yapmışsınız.

saolun arkadaşlar bir gün sürmedi kavgamız akşama eşimle barıştık tabi ben çok pişman oldum çünkü çok seviyorum ama sinirlenincede gözüm bişi görmüyo ,öyle pata küte girişmedim adama herhalde ama anlayanlar böyle anlamışş nasıl kuvvetim yetecekse bilemiyorum. ona bi şans vermeyi deniycem. o parayı bir daha bu hale gelmemek için kullanmasına izin verdim oda az miktarına sonuçta, bir musibet bin nasihattan daha hayırlıdır . madem anlamıyo görsün o para gitsede ben böyle bi daha cinnet geçirmem en azından bi daha böyle şeyin sözünü açmaz.:2: başımın gözümün evliliğimin sadakası olsun. elimin maşalılığımda kolunu cimcikleyip az morartmışım gösterince gözlerim doldu ama napıyım oldu bi kere...

bende konu sahibi eşini pataklamış sandım meğer sadece kolunu morartmış azıcık. eh bu da anormal değil bence. sonuçta kadınlarda da saldırganlık vardır ve bunun bazen erkeğe gösterilmesi gerekir. sırf kavga çıkmasın ya da huzurumuz bozulmasın diye öfkemi içimde tutucağıma karşı tarafın gözünü korkuturum çok daha faydalı olur bence. en azından buna göre ayağını denk alır.

ha her zaman için sakince konuşmak, olayları böyle çözmek iyidir. ama insanız ve bazen sinirlerimiz de aşırı gerilebiliyor. bu tür durumlarda kadınların ağlayıp sızlamak yerine biraz saldırgan olması da belki daha etkili olur. çünkü ağlamak çoğu zaman fayda etmiyor, aynı sorunlar tekrar edip duruyor.

konu sahibini bu anlamda destekliyorum =)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…