- 30 Kasım 2019
- 12.384
- 39.744
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman basini ksiyacak vakti olmayan adamdan ne istiyorsunuz? Bir uyenin dedigi gibi bos bos durup ona saracaginiza cevre edinebilir ise girebilirdiniz boylece aranizda paylasim olurdu sosyal hayatim yok demissiniz yani sorunun yarisi ondaysa yarisi sizde sizinde kendinizi duzeltmeniz degistirmeniz lazim7 yıldir başını kasiyacak vakti yok ..
Evet mümkün..bir dönem bende eşimden ciddi anlamda soğumuştum görmek dahi istemiyordum ama aonra değişti durum. İnsanız zaman zaman bu tür dalgalanmalar yaşayabiliyoruz. Siz biraz kafanızı dağıtacak aktivitelerle uğraşın sürekli bu konuda takılıp kalırsanız aşamazsınız.Merhaba hanımlar.. Hemen konuya giriyorum..
7 yıllık evliyim. 24 yaşında evlendim görücü olarak başladı sevdiğimi dusunerek evlendim, harama bulaşmadan evleneyim dedim... Beni sever üzmez aldatmaz vs temel düşüncelerimdi. Aramızda 7 yaş var. Tabi evlendikten sonra aile faktörü de ortaya çıktı. eşimin fazla ses çıkaramamasi benim de şimdiye göre daha sindirilebilir bir yapım vardı ne kadar söylensem de. İşle ilgili sorunları oldu iş kur iflas et ordan o işe gir..
eldekiler gitti bir yandan ve her elini attığı işte ilerlemek yerine gerilemesi, ailesine ses çıkaramamasi, günde üç dört saat uyuyacak vakti vardı sadece, e yalnızlık, onun bakımsızligi, içine de kapanık olması benim 7 yılı nerdeyse yalnız gecirmem(yanımdayken bile yalnız hisstmem) ve sürekli soylenenmemle geçti. Ama hep daha aşağısına bakıp sukretmeye çalıştım bir şeyler düzelir diye bekledim. En sonunda benim değiştiğimi farkettim son aylarda.
Kendi kendime yetiyordum ama şimdi 30 oldum ve aklımda deli sorular.. çocuğum yok bu arada. Hem olmadı hem olması için çabamız olmadı zaten üç dört senedir öyle bir isteğim de yok.
bir eşle tamamlanmak istemiştim, sosyal hayatım yok ne kadar sağlıksız gelse de kafamın uyusacagi bir eşle tamamlanınca diğer her şey olduğu kadar olsa da olurdu.
Eşim sevdiğini söyler, sarılır, askimli canımli konuşur bende kacc yıldır tık yok. Ama çoğu zaman yayık ayran gibi yayılmasıyla geçmişti. Ben konuştukça öfke patlamaları oluyordu. Son iki yıldır evde çoğu işi ona yaptırırım vakit olursa. Bir kedim var . İşte soğudum, zamanla arttı bu soğukluk. İşte yok ev düzenli görünsün yok fit olsun diye taktım öyle mutlu olurum sandım. Misal önceden hazırlanırdim ederdim ama beklediğim alakayı göremezdim, maç yorumları dinlemeyi tercih ettiği zamanlar oldu ben de zamanla çektim kendimi sadece ondan bekler oldum. Şimdi yanıma yaklastiramiyorum bile
Sanki o artık bana rahatsız edici olarak kazandı. Hep duzelcem dedi şimdi ise benim değiştiğimi daha çok farketti, bı tık değişimi de var biraz vakit de gerekiyor bazı şeyler için amaa tekrar ısınmak mümkün mü ? Yani başına gelen var mı.. evliliğim hiç başlamadı diye düşündüm şimdiye kadar.
Ama şimdi başarılı, dikkatli, bakımlı ve yaşadığını hissettigim bı adam olmasını çok istiyorum karşımda ama ona karşı iticilik yerine çekicilik hisstmem mümkün olabilir mi bu saatten sonra.. karşıdaki insan değişse bile ki değişir mi insanlar bı de o varartık insanları hiç hiç takmiyorum da ama beklentilerim arttı
ailem ise bosaninca millet ne der kafasında annem kaldiramayabilir bile.. ve ben flört etmek isteyen biri değilim(daha doğrusu haramlar(herkes kabul etmeyebilir)) oysa aradığım adamı bulmak için belki Cook insanla takılmam gerekecek o da benlik değil. Yani eldeki eş ve düzenle bir şeyleri değiştirmek mümkün müdür![]()
sağolun okuduğunuz için ..
Onlar için evlilik heyecan. Ne bekliyorsa sevmediği tanımadığı 24 saat çalışan adamdan. 7 yıl kendi kendine yaşamış gitmiş ama en azından harama karışmamış. İnsan en azından kendi işi olan eşi varsa ona yardım eder işlerinde.Yasaman gerekenleri zamaninda yasamazsan sonradan eksik bir insan olur cikarsin.
Flort edeceksin, heyecan yasayacaksin, asik olacaksin hatta bazen uzulmek de gerekir hayatta guclenerek cikmak. Bunlar harama bulasmak falan degil hayata karismaktir.
Yoo kendi işi yok tutmadı beceremedi beni dinlemeden girismisti zaten. Başka işlere de girdi çıktı bı sebeplerden ne tazminat birikti ne yıllık izin hak kazandı ne zam sadece yedi yirmi dört calisti. Ben de severek evlendiğimi düşünmüştüm ama hem iş konuları hem başka konular derken bı toparlanamadik bu arada da soğudum işte yaptığı hatalar yapmadığı da hareketler nedeniyle.Onlar için evlilik heyecan. Ne bekliyorsa sevmediği tanımadığı 24 saat çalışan adamdan. 7 yıl kendi kendine yaşamış gitmiş ama en azından harama karışmamış. İnsan en azından kendi işi olan eşi varsa ona yardım eder işlerinde.
Demek istediğim siz başka şeylerde yapabilirdiniz yapmamışsınız.Yoo kendi işi yok tutmadı beceremedi beni dinlemeden girismisti zaten. Başka işlere de girdi çıktı bı sebeplerden ne tazminat birikti ne yıllık izin hak kazandı ne zam sadece yedi yirmi dört calisti. Ben de severek evlendiğimi düşünmüştüm ama hem iş konuları hem başka konular derken bı toparlanamadik bu arada da soğudum işte yaptığı hatalar yapmadığı da hareketler nedeniyle.
Evliysek, eşim varsa bu lafta değil de gerçek şekliyle olsun istemiş olabilecegim için sarmış olabilirim.Ozaman basini ksiyacak vakti olmayan adamdan ne istiyorsunuz? Bir uyenin dedigi gibi bos bos durup ona saracaginiza cevre edinebilir ise girebilirdiniz boylece aranizda paylasim olurdu sosyal hayatim yok demissiniz yani sorunun yarisi ondaysa yarisi sizde sizinde kendinizi duzeltmeniz degistirmeniz lazim
Benim sevgilim ne yapıp edip işin arasında 1 saat vakit bulup geliyordu benim yanıma.sonra koştur koştur geri gidiyordu.Adam bir buçuk aylık tatil yorgunluğuyla iner inmez yanımda bitti. Bizim evliler de aynı evin içinde yata yata yorgunluk bahanesi uyduruyor.kendinizi kandırmayın.hem kadınlar hem erkekler.30 yaşında adam maden işçisi olsa yine de bana mısın demez.bir biz sağlıklı insanlarız galiba.herkes gencecik hâliyle yorgunluktan kırılıyorBen katılmıyorum yaf, adam öyle işadamı falan değil ki batmış çıkmış tutturamamış işi okuduklarımdan öyle anladımbuna yoğun çalışmak denmiyor bence dikiş tutturamamak deniyor sankimç Gerçekten çok çok meşgul olsa bile, o da bence yaramamıştır bu evliliğe 24 saat çalışan bir eşi kim ister?
Aynen öyleBunlar hep issizlikten..adamin basini kasiyacak vakti yokmus ustelik iflas vs. Cok zor işler gercekten. Siz de can sikintisindan evde kurmus durmussunuz. Yorgunken ve islerde püruz varken ben de eşimle cok saglikli vakit geciremiyorum. Esiniz yogun calisirken siz 7 yil boyunca evde naptriniz onu anlamadım tabiki caninız sikılır sikilınca da adama sarmissınız. Bir ise girip calissaydiniz farkli olirdu hersey
Tamam ilgi bekliyorsunuz, haklisınız..7 yıldir başını kasiyacak vakti yok ..
Can sıkılmasından bahseden kim.. bu sürekli olarak böyle olan biseydi yıllardır hala vakit yok ki olduğunda adamda hâl yok olsA belki de çabası yok. Başka şeylerle oyalanmasam 7 yıl yalnız nasıl geçecek zaten. Sorunum ve sorum çok farklı. zamanında verdiği kararlar hep yanlisti. Soğuma olduktan sonra insanların çabası ve dış faktorlerinde biraz değişmesi sonrası ısınma olması mümkün mü.. bu...Aynen öyle
Aslında ilgi bekleme mevzu değil.. çok olay oldu hataları oldu yaşının adamı olamadı. Bende izlenimi yıllar boyunca olumsuz şekilde oldu iyi tarafları olsa bile şöyle güçlü karakter bir erkek gibi hissedemedim. Hep söylendim fln bu sefer yetinemeyecegimi düşünüyorum.. geçen aylarda teyzem vefat etti sirdasimdi bir boşluğa kapıldım gidiyorum sanki olduğumdn daha yalnız kaldım. Haram olayı diyorum evet çünkü flört etmek temas vs haram .. bosansam da haram.. o yüzden kâr zarar hesabı yapmaya çalışıyorum. Bu kimilerine saçma gelir ben de günahsız biri değilim ama işte önce eldeki imkanlarla bir yere varılması bu saatten sonra mümkün olur mu diye sormak istedim çünkü bende farklılıklar var bu karşıya da biraz sirayet etti ama her şeye rağmen yol almak mümkün müdür. Benim derdim oyalanamamak değil hayat arkadaşımi dolu dolu hsstmek elden geldiği kadar da olsaTamam ilgi bekliyorsunuz, haklisınız..
fakat elinizdeki malzeme bu, ya malzemeye şekil ver mutlu ol yada haram haram diyorsanız ( bunun alt metni; tehlikeli sularda yüzmek istiyorsunuz gibi..)
Kendinize, ev ve kocaya takmak dışında meşgaleler bulun..
Zamanla herşey yerine oturuyor sizde bu süreçten geçmişsiniz.
Yerinizde olsam sürekli dışarı çıkar flört ediyormuş gb Cafe,sinema, tiyatro vs aktivitrler ile başbaşa vakit geçirirdim.
Evde yemek yap süslen kocayı bekle eee nereye kadar adam işten yorgun gelip maç yorumları dinleyerek koltukta sızıyor çok normal.
Siz flört etmeyi deneyin evliliğe heyecan iyi gelir
Eşiniz 37 yaşında, bugün küçücük bir çocuğu bile değiştirmek zor. Bu saatten sonra 37 yıllık karakterinde ciddi bir değişim beklememelisiniz. Eşiniz size bir anlam vermiyorsa, onsuzluk sizi etkilemeyecek evlilik zaten ruhen bitmiş. Resmi kağıtta uzatmaları oynuyor oluyorsunuz bu durumda.
Her şeye rağmen, eşinizle daha iyi günler.icin.kucuk.de.olsa bir heves heyecan varsa bunu kendinize saklayarak değil onun paylaşarak ortak adım atarak yapabilirsiniz. Rutin dışına.cikin, farklı bir gün planlayin,.hsonu beraber daha önce gitmediğiniz yerlere gidin. Aynı şeyi yapıp farklı sonuçlar beklemeyin ama.
Ama.yok heyecan da yok istekte, kafamda bitirdim diyorsanız 37 yaşındaki adam değişmez...
Çok zor soğuduktan sonra tekrar eskisi olmak heleki böyle bir adama karşı yerinizde olsam yalnızlığı tercih ederdim ki zaten hep öyle hissetmişsiniz üzüldüm adınıza hakkınızda hayırlısı olsun.![]()
Ben katılmıyorum yaf, adam öyle işadamı falan değil ki batmış çıkmış tutturamamış işi okuduklarımdan öyle anladımbuna yoğun çalışmak denmiyor bence dikiş tutturamamak deniyor sankimç Gerçekten çok çok meşgul olsa bile, o da bence yaramamıştır bu evliliğe 24 saat çalışan bir eşi kim ister?
Şunu eklemeyi unutmuşum.
İnsan soğuyunca eskisi gibi olması cok zor.
Evlilik neticede boşanmaktan ziyade toparlamayı düşünüyorsanız; eşinizle sinemaya gidin, dışarı çıkın, gezin dolaşın, tatile çıkın . Çift terapisti de dönebilirsiniz. Bir nevi flört edin, belki toparlarsınız.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Telafi olur
O da çabalarsa
Evet mümkün..bir dönem bende eşimden ciddi anlamda soğumuştum görmek dahi istemiyordum ama aonra değişti durum. İnsanız zaman zaman bu tür dalgalanmalar yaşayabiliyoruz. Siz biraz kafanızı dağıtacak aktivitelerle uğraşın sürekli bu konuda takılıp kalırsanız aşamazsınız.
Bence tekrar ısınmak imkansız gibi gelse de mümkün.
Çözüm odaklı kıymetli yorumlarınız icin çok teşekkür ediyorumŞimdi haram olayına taktiginiz için yine bulacağınız eş risk teskil edecek.
Yine flört etmeyince tanimak çok zor.
Biri önerecek vs o da şansa kalmis.
Ya yalnızlığı tercih edeceksiniz kendiniz mutlu olacaksınız ya da bu şekil devam edeceksiniz.
Yani inanciniz gereği bu şekil evlilik yapmanız normal ama bu ikinci de de değişmeyecektir.
Aile yapilarinizi tahmin ediyorum boşan evlen boşan evlen de kabul görmez.
İyi düşünün o yüzden.
Aslında ilgi bekleme mevzu değil.. çok olay oldu hataları oldu yaşının adamı olamadı. Bende izlenimi yıllar boyunca olumsuz şekilde oldu iyi tarafları olsa bile şöyle güçlü karakter bir erkek gibi hissedemedim. Hep söylendim fln bu sefer yetinemeyecegimi düşünüyorum.. geçen aylarda teyzem vefat etti sirdasimdi bir boşluğa kapıldım gidiyorum sanki olduğumdn daha yalnız kaldım. Haram olayı diyorum evet çünkü flört etmek temas vs haram .. bosansam da haram.. o yüzden kâr zarar hesabı yapmaya çalışıyorum. Bu kimilerine saçma gelir ben de günahsız biri değilim ama işte önce eldeki imkanlarla bir yere varılması bu saatten sonra mümkün olur mu diye sormak istedim çünkü bende farklılıklar var bu karşıya da biraz sirayet etti ama her şeye rağmen yol almak mümkün müdür. Benim derdim oyalanamamak değil hayat arkadaşımi dolu dolu hsstmek elden geldiği kadar da olsa
Şöyle söyleyeyim ondan sonra durum değişti fakat bu sefer ben yanıma yaklastiramaz oldum .. evet bende kaç yıldır çaba yok maalesef. Hep ondan bekledim son senelerde. Şartlar belki bundan sonra bir tık rahatlasir ya da aynı devam eder bilmiyorum benim bu son aylarda kendimce değiştigimi düşünmem ona da sirayet etti. Ben de değiştim göreceksin vs diyor ama sanki geçen sefer demelerinden farklı ve bu sefer benim soylenmelerim de farklı.. merak ettiğim bı şeyler degisse guzellese de(olursa, mümkünse) tekrar ısınma olabilir mi sonuçta ben bu adamı sevdiğimi dusunerek, güvenerek evlendim(hala güvenirim). Yanlışları, yanlış tercihleri oldu hem iş hem ailesi konusunda . Anladığını değiştiğini söylüyor tabi Allah bilir ama ben de kimseye taviz vermeyecek duruma gedim yıllar içinde. İnsanlar değişse bileee yani torpulense bilee neden bu hep bir şeyler kayıp giderken ya da gitmisken olur ki ...Sonuca ne kadar etki eder bilmiyorum ama birşeylerin düzelmesi için karşılıklı çaba göstermeniz gerekir.
Siz, eşim çaba göstersin, birşeyleri ispat etsin diye öylece beklerseniz birşeyleri değişeceğini sanmıyorum.
Bir evlilik danışmanına gidebilirsiniz bu süreçte, o da size, esinize yol gösterebilir.
Önceki konularda eşinizin cinsel isteksizliginden dert yanmışsınız hep bunun için ayrıca doktora gitmeli. Aranızdaki soğumanın başlangıcı da bu olabilir.
Bunlarda çaba gösterip yine olmuyorsa da olmuyordur. Sonrasında zorlamaya gerek yok.