Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hallokitty arkadasim ben cok farkli düsünüyorum arkadasin inat edip affederse ve diyer kadinda inat edip iliskileri devam ederse ne olcak o kadin icin fazla zor olmaz evli haliyle iliskiyi sürdürmek ,zaten öylede kabullenmis..o kadinla olmazsa bile baskasi olur...aldatan her zaman aldatir..olan yine arkadasina olacak..arkadasinin cani daha cok yanmicakmi.dünyada erkek kitligimi var .bi inat ugruna neden onurumu serefimi ayaklar altina aldirayimki...bu aptaliktan ve zayifliktan baska bir sey deyil..aldatan bir erkek icin parmagimi bile oynatmam ben:mymeka: Benimde bi arkadasin basindan yillar önce ayni senin anlatgin gibi olay gecti..arkadasim affeti ve hala arkadasimi aldatiliyo ve hep aldatmaya devam etti kocasi olacak yaratik. Oh ne güzel bi eli yagda bi eli balda. Sanki bulunmaz hint kumasi mübarek...asil affederse onlara en büyük iyiligi yapmis olur unutma yasak tatlidir ..bak bi yasak kalksin ortadan o iliskinin tadi tuzu kaliyormu ..yuva yikanin yuvasi olmaz derler...ve ben erkek olsaydim asla karimi aldatmazdim isterse dünya güzeli olsun...benim ikinci esimde ayni benim gibi düsünüyor....belki inanmayacaksin ama oda bir erkek ve saglam kisilikli--karekter sahibi nefsine hakim olan kul hakkini bilen bir kocam var..allah herkeze bu sekilde karekterde koca nasip etsin...kimse unutmasinki kendine yapilmasini istemedigi birseyi karsisindakinede yapmamasi gerek..ki nasil bir kadin olarak o sekilde düsünüyorsun anlamis deyilim...ben olsam öyle düsünmeden önce ben erkek olsaydim ve aldatilsaydim ne hissederdim nasil aci cekerdim düsüncesi daha dogru olurdu..seytani düsünene kadar allahı düsünmek lazim..sanki o düsüncenle öyle bir shartlanmisinki bütün erkekler namuzsuzluk yapiyo ve nefislerine yenik düsüyo..nefislerine karsi güclü karekter ve kisilik sahibi serefli erkeklerde var buna inanabilirsin...dost aci söyler derlerya..gercekler acidir..kendimizide kandirmayalim.....her halde ne demek istedigim anlasildi ..aci geldiysede kusura bakma...gercekleri yazdim sadece ..hayatin gercek yüzünü görmüs ve yasamis birisi olarak....