• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşini aldatan Erkekler mi suçlu yoksa Evli Erkekle beraber olan Bayanlar mı ?

Eşini aldatan Erkekler mi suçlu yoksa evli Erkekle beraber olan Bayanlar mı ?

• İkiside suçlu

OY: 410 75,1%
  • erkek suçlu

OY: 110 20,1%
  • bayan suçlu

OY: 26 4,8%

• Ankete Katılan
    546
kadını bir güzel rezil edeceksin çevresine komşularına akrabalarına adamın da müsait tarafını keseceksin çok afedersiniz ama bi kaç tanesini böyle yapsalar ibreti alem olsun diye süper olur valla

kız valla biri yaptı onu kocasının uzuvunu kesmiş çatıya atmış adam çığlıklar içinde hastaneye koşmuş polislerde o parçayı aramışlar ama son durumu bilmiyooom :lepi:delikafadulden

erkek sucludur o kadın terslese baska kadınla yapacak icinde yapma istegi varsa eger beni kendi esim dusunmuyorsa elin kadını ne dusuncek

ikisi de suçsuz.
evli olunan kadın suçludur.
iş yüzüğü taktırmakla bitmez,aksine asıl iş ondan sonra başlar.
kocayı elde tutman,ona yetmen gerekir.o zaman 2. bayana yer bile olmaz o sahnede,haliyle suçlu da aranmaz

Son düzenleme:
eşini aldatan erkekler mi suçlu yoksa evli erkekle beraber olan bayanlar mı ?
bu durumda suçlu kim diye sormak anlamsız bence, çünkü evli olan erkekle birlikte olan kadında suçludur, eşini aldatan erkekde suçludur.. birisine suçu yükleyip diğerini aklamak doğru değil. Ama eşini aldatan daha suçlu duruma düşendir..Bunun bir özrü olamaz
sizce ?.............

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ikisi de sucludur..
nedenlerini anlamak mümkün degildir belki ama kisaca nefislerini doyuracaklar ya her iki tarafa da haram tatli geliyor..Allah kimseyi sasirtamsin..

her ikiside tabii ki:kızgın:
ama ben evli olduğunu bile bile erkeği ayartmaya çalışan kadınlara daha çok kızıyorum hemcinsim oldukları için utanıyorumalsanaalsanasmile

ewet arkadaşlar her ikiside suçlu malesef benimde başımdan geçti 2 yıl önce ama hala atlatamadım olayları ama hala eşimle birlikteyim malesef ki

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu aldatılan kadın neden suçlu oluyormuş anlamadım iki tarafın azgınlığını zaten bedelini aldatılan ödüyor ya buda onun ödülümü oluyor tabi başına gelmeden konuşmak kolay:oklava:

Erkek suçludur,çünkü kadınlar onnu evli olduğunu bilmeyebilir.

Ayrılmak üzereyim cart curt diyerek kadınları kandırıyorlar

Sapık adamlar...alsanaalsanasmile

Back
X