Yok ya izin vermiyo çalışmama,kendim öğretmenlik okumuşum,ama üniversiteyi bitirdikten hemen sonra evlendim,artık çok geç.Problemi kendimde buluyorum.empati kuramıyorum.Evet bütün gün evdeyim annesiyle,sohpet falan etmek gelmiyo içimden,herkes kendi işinde,ama psikolojim bozuluyor sessizliktenev ev üstüne olmaz neden annesiyle yaşıyorsunuz? girip bir işe çalışın, kursa gidin hobi bulun.bütün gün oturup kv'nizin suratını mı seyrediyorsunuz? Eşinin kıskanç olması başlı başına hastalık.Başka bir gayen, aktiviten yok hayatının merkezine kocanı koymuşsun.Önce kendi değerini bil kendini sev.Ayrılırsan da ayrılırsan psikolojinden daha mı değerli koca kişisi.Bu ortamda çocuk olmaması daha iyi zaten.
yaş kaç acaba valla eşini kaybetme korkusunu neden bu kadar yaşıyorsun ki aşırı kıskanç çalışmana izin vermiyor öğretmenlik okumuşsun kusura bakma da üniversiteyi bitirir bitirmez neden evlendin ilk önce bir geleceğini mesleğini işini kursaydın ya nedir bu hemen koca telaşı erkeğe bağımlılık ondan korkma çekinme yok onu kaybetme korkusu, dünyaya yalnız geldin ve yalnız gideceksinMerhaba arkadaşlar.Sizinle bişeyler paylaşmak istiyorum.Ben 3 yıllık evliyim,eşim çok kıskanç çok.Ama çok iyi biri.Annesiyle birlikte yaşıyoruz.Annesi de sessiz biri,hiç bişeye karışmaz,laf etmez,sadece biraz somurtkan biri.Evde daima ikimiz kaldığımız için somurtkan olması beni kötü etkiliyor.Aşırı psikolojim bozuluyo.Ve bu sebepten eşimle acı,sinirli konuşuyorum.Eşimin kıskançlığı, keyifsiz güne başlamalar,falan filan sıkıyo beni.Ama son zamanlar naşükür olduğumu düşünüyorum ve bu yüzden eşimi kaybedecek korkusu yaşıyorum,ya ayrılırsam,çocukta yok zaten.çok korkuyorum
25 yaşındayım.Bilmiyorum ya,sadece psikolojim bozuk,kafamı karıştıracak bişeyler istiyorum bulamıyorumyaş kaç acaba valla eşini kaybetme korkusunu neden bu kadar yaşıyorsun ki aşırı kıskanç çalışmana izin vermiyor öğretmenlik okumuşsun kusura bakma da üniversiteyi bitirir bitirmez neden evlendin ilk önce bir geleceğini mesleğini işini kursaydın ya nedir bu hemen koca telaşı erkeğe bağımlılık ondan korkma çekinme yok onu kaybetme korkusu, dünyaya yalnız geldin ve yalnız gideceksinbunu unutma, bu kadar ezdirmeyin kendinizi bir sürü benzer konular açılıyor gerçekten üzülüyorum ,yok onsuz yapamam yok mahvoldum ben napcam ,sen bir bireysin senin bir hayatın var kimse kimsenin malı kölesi değil ,değiştirin bu zihniyeti ,onsuz da yaşanır merak etme bu kadar pasif duruma düşürmeyin kendinize olan saygınızı kaybetmeyin yahu
Kaybetme korkusunu yaşamama sebep biliyorum ayrılırsam pişman olucam,iyiye doğru gitmiycek hiçbişey,daha da kötü olucak,öğretmenlik okusam iş bulma kolay diyil,ben Azerbaycanda yaşıyorum,iş bulmak hiç de kolay bişey deyil,etrafımdan görüyorum,herşey bi anda olmuyoryaş kaç acaba valla eşini kaybetme korkusunu neden bu kadar yaşıyorsun ki aşırı kıskanç çalışmana izin vermiyor öğretmenlik okumuşsun kusura bakma da üniversiteyi bitirir bitirmez neden evlendin ilk önce bir geleceğini mesleğini işini kursaydın ya nedir bu hemen koca telaşı erkeğe bağımlılık ondan korkma çekinme yok onu kaybetme korkusu, dünyaya yalnız geldin ve yalnız gideceksinbunu unutma, bu kadar ezdirmeyin kendinizi bir sürü benzer konular açılıyor gerçekten üzülüyorum ,yok onsuz yapamam yok mahvoldum ben napcam ,sen bir bireysin senin bir hayatın var kimse kimsenin malı kölesi değil ,değiştirin bu zihniyeti ,onsuz da yaşanır merak etme bu kadar pasif duruma düşürmeyin kendinize olan saygınızı kaybetmeyin yahu
başta kötüye gitmesine sebep olacak şey yanlış evlilik kararınız olmuş 25 yaşında üniversite okuyup öğretmen olup mesleğinizi elinize almak varken aşırı kıskanç çalışmaya bile müsade etmeyen baskıcı bir adamla evlenmişsiniz ayrıca kv bir yaşıyorsunuz yıl 2019 neden adam çalışmıyormu kendi evini düzenini kuramamış yaşlıysa gelir kalırdı arada sığıntı gibi oraya gitmek ne kadar sağlıklı ,valla korkunun ecele faydası yokta siz bu psikoloji bozukluğu kavga surat asmalar la fazla yürütemezsiniz o evliliği bari çocuk için acele etmeyin yaş 30 olunca daha farklı düşüneceksin buna emin ol bu ara da 38 yaşındayım hayat tecrübesi olarak söylüyorum acı gelebilir kusura bakmaKaybetme korkusunu yaşamama sebep biliyorum ayrılırsam pişman olucam,iyiye doğru gitmiycek hiçbişey,daha da kötü olucak,öğretmenlik okusam iş bulma kolay diyil,ben Azerbaycanda yaşıyorum,iş bulmak hiç de kolay bişey deyil,etrafımdan görüyorum,herşey bi anda olmuyor
Psikolijimi söyledim zaten neden bozulduğunu,hergünüm aynı sıkıcı geçiyor,dışarı çıktığımda eve dönmek istemiyorum,o kadar sessizlikki sıkılıyorumkafanız zaten oldukça karışık durum da kv aynı evde yaşamak aşırı kıskanç koca mutsuz bir evlilik başka kafa karıştırıcı şeye ihtiyacınız yok gibiPsikoloji öyle durduk yere bozulmaz da sıkıntıdan buraya yazayım demediniz umarım
Akılsızlık tabikide okuyup,çalışp,düzenimi kurmak yerine nelerin olacağını bilerekten evlenmem,aptallığın bu kadarını görmedim,sonrakı pişmanlık fayda vermez,geç artıkbaşta kötüye gitmesine sebep olacak şey yanlış evlilik kararınız olmuş 25 yaşında üniversite okuyup öğretmen olup mesleğinizi elinize almak varken aşırı kıskanç çalışmaya bile müsade etmeyen baskıcı bir adamla evlenmişsiniz ayrıca kv bir yaşıyorsunuz yıl 2019 neden adam çalışmıyormu kendi evini düzenini kuramamış yaşlıysa gelir kalırdı arada sığıntı gibi oraya gitmek ne kadar sağlıklı ,valla korkunun ecele faydası yokta siz bu psikoloji bozukluğu kavga surat asmalar la fazla yürütemezsiniz o evliliği bari çocuk için acele etmeyin yaş 30 olunca daha farklı düşüneceksin buna emin ol bu ara da 38 yaşındayım hayat tecrübesi olarak söylüyorum acı gelebilir kusura bakma
mutsuzsan kendini evliliğe veremediysen ki yaş 25 hiç bir şey için geç değil tabi ama irade lazım bazı şeyler için anladığım kadar fazla baskılatmışsın hayatının merkezine onu oturtmuşsun kaybetme korkusu yaşadığına göre , senin yaşıtların arkadaşlık sosyallik sen evde kayınvalideyle tabiki psikoloji bozulacak bari çocuk için acele etme adama da fazla güvenme sonra büyük yıkılırsınAkılsızlık tabikide okuyup,çalışp,düzenimi kurmak yerine nelerin olacağını bilerekten evlenmem,aptallığın bu kadarını görmedim,sonrakı pişmanlık fayda vermez,geç artık
Çocuk zaten olmuyor benle alakalı,iradesiz,güçsüz biriyim zaten,o yüzden inanmıyorum kendim için birşeyler yapmaya,böyle yaşayıp gidicem,ya da ne zamansa partlıycammutsuzsan kendini evliliğe veremediysen ki yaş 25 hiç bir şey için geç değil tabi ama irade lazım bazı şeyler için anladığım kadar fazla baskılatmışsın hayatının merkezine onu oturtmuşsun kaybetme korkusu yaşadığına göre , senin yaşıtların arkadaşlık sosyallik sen evde kayınvalideyle tabiki psikoloji bozulacak bari çocuk için acele etme adama da fazla güvenme sonra büyük yıkılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?