esini kendime baglama taktikleri

kizlar esimi kendimden soguttum.esimi kendime deli divane yapmk istiyrm.ne yapmli nasil davranicm bilmiyrm. birde esim annesine cok duskun o ne derse tamm der onu hic kiramaz.onun yuzunden banada inanmiyor.beni kiriyor.kendime oyle bi baglamliyim ki benden baska kimseyi gormesin hadi kizlar bana yardm edin

Benden başka kimseyi gözü görmesin derken kastınız annesi heralde.
Eşinizden kendinizi nasıl ve neden soğuttuysanız tam tersini yapın bence,:ssz:

Eşimi kendimden soğuttum demişsin ne yaptında soğudu senden yani çok yüzeysel kalmış söylediklerin. Senin yaptığın birşeyden dolayı soğumuş gibi geldi bana. Deli divane yapmak, bağlamak istiyorum derken ne gibi şeyler düşünüyorsun ki büyü falan düşünmüyorsundur umarı ki çok büyük bir hata olur ancak kendini kandırırsın bu şekilde. Bir insan seni seviyorsa, aşıksa her türlü yanında da olur, deli divane de olur. Bazı erkeler bizim kadar sevgisini göstremez kendilerini paralamazlar ama belli şeylerle belli ederler değerimizi. Eşin nasıl davranıyor sana evde konuşmuyor mu, vakit ayırmıyor mu, kötü kelimeler mi kullanıyor. Bunu tekniği yok nasıl soğuttuysan öyle gönlnü alacaksın konuşacaksın, ilgili olacaksın, gerisini ona bırakacaksın zorla da güzelli olmaz bunu bileceksin.

Ben bunun bir formülü olduğuna asla inanmıyorum, tamamen erkekle alakalı...Adam anneciyse annecidir, eşine düşkünse düşkündür...Belki törpülenebilir ama değiştirmek çok zor...Adam neyse odur yani:) Ama baştan farklı sonrasında farklıysa yani sizin davranışlarınızdan dolayı soğuduysa o davranışları değiştirmeniz şart...Eşler arasında cinsellikte çok önemli; eğer o yolundaysa genelde diğer konularda da çözüm daha kısa sürede oluyor gibi...

kizlar esimi kendimden soguttum.esimi kendime deli divane yapmk istiyrm.ne yapmli nasil davranicm bilmiyrm. birde esim annesine cok duskun o ne derse tamm der onu hic kiramaz.onun yuzunden banada inanmiyor.beni kiriyor.kendime oyle bi baglamliyim ki benden baska kimseyi gormesin hadi kizlar bana yardm edin

Sağlam bir halat alıp birbirinize bağlayın :S

Böyle sey mi olur yahu? Anasını gözü görmesin bana bağlansın falan :S

öyle bir soru şekli ki, devamında "bildiğiniz bir büyü var mı" diye gelecek diye korktum...

bunun formülü olduğunu sanmıyorum, en azından 3. şahıslar tarafından.

Bakın şunu tüm eşliler anlasın artık kayınvalide eşinizin ANNESİ'dir.
Ayırmanız mümkün değil!
Böyleleri evlenme cüzdanını tapu zannediyor ya çok kızıyorum:19:

beni yanlis anladiniz kizlar ya.odun gibiyimdir bu acidan soguttum.biraz isve biraz naz ovrenmem lazim.yani evli bayanmar atiyrm kocaniz tel seyrederkn int vs ne bileyim.hani ben soyle davraniyrm esiminde hosuna gidiyor diyebileceginiz seyleri sormustum aslinda

2 kurbağa bacağı bir horoz ibiği kaynat çayına karıştır oldu bitti artık tamamen bağlanmıştır senin için deli divane olur:27:
şaka bi yana da bunun taktiği nasıl olurki:1:

Son düzenleme:
Bu şekilde fesatça düşünürseniz çok beklersiniz eşinizin size bağlanmasını.
Bağlılıktan anladığınız nedir acaba sorabilir miyim?
Eşinizin size kul köle, kapıda köpek olması mı?
Hiç bir doğrusu olmadan her koşulda sizin ağzınıza bakması mı?
Herkesi elinin tersiyle itmesi mi?

Nedir bağlılık?
İstediğiniz buysa, bağlılık değil ''bağımlılıktır'' bu. Bilginize.

Bağlılık ise kalpten gelen bir şeydir.
Ne ucuz oyunlarla kazanılabilecek, ne de büyüyle olacak hadisedir.

ilişkiniz hakkında hiç bi detay vermemişsin ama genel olarak bence erkekler huzura bağlanıyo, ona huzur veren insanlardan hoşlanıyo, yani öyle dırdıra kasvete dert tasa dinlemeye pek gelmiyolar bence, önce bu dediğim ortamı yaratabilirsin
kv probleminizin nedenini bilmek lazım, yazmamışsın, ama kk da çokça rastlanan bi konu olan aynı binada oturmaksa sorun, başka eve geçebilirsiniz, aynı binada oturmaktan kaynaklı sorunlar asla evden ayrılmadan çözülmez

Son düzenleme:
beni yanlis anladiniz kizlar ya.odun gibiyimdir bu acidan soguttum.biraz isve biraz naz ovrenmem lazim.yani evli bayanmar atiyrm kocaniz tel seyrederkn int vs ne bileyim.hani ben soyle davraniyrm esiminde hosuna gidiyor diyebileceginiz seyleri sormustum aslinda

bu içten gelen birşeydir ki zorla olmaz
bazıları işveli cilveli olur
zaten buradan öğrendiklerine yaparsan komik durur bence

şimdi yazınızdan anlayabildiğim kadarı ile işve-cilve önerileri istiyorsunuz dimi?

hani seksi gecelikler giy,kulağına ayıplı laflar fısılda,şuh kahkahalar at,değişik işveler yap gibi öneriler mi?

eğer yanlış anlamışsam saflığıma verin :)

ama bu şekilde eş nasıl bağlanır çözemedim ki. geçici olmaz mı bu bağlılık? hani birini kendimize bağlamak yerine birliktelik oluşturmaya çalışsak daha hoş olmaz mı?

ayrıca hiçbir eş annenin yerini alamaz,eğer sorun anneye bağlılığıysa.

tatlıdil,güleyüz,biraz işve cilve,saygı sevgi ve empati...

erkekler çocuk ruhlu olurlar,hep ilgi,pohpohlanmak isterler.gerisi çorap söküğü gibi gelir.tabi cinselliğin de katkısı çok büyük.

aslında tüm bunlar her cins için geçerl.kendinizden pay biçin.sizi mutlu eden şeyler,eşinizi de mutlu edecektir.küçük süprizlerle hayatınıza renk katabilirsiniz :)))

bence bu yapı meselesi zorla olmuyo, eşinin bu yüzden senden soğuduğuna eminmisin,
sonuçta tanıştığınızda da nişanlıykende öyleydin herhalde, öyle gördü öyle sevdi, işvenaz birini isteseydi, öyle biriyle evlenirdi
yatak odasıyla ilgili başka sorunlarınız varsa bilemicem

annesine bağımlıysa yapacak pek bir şey yok. onların aşkları sonsuzdur :ssz:

valla bağlar mı bağlamaz mı ne kadar süreyle bağlar bilmiyorum ama bazı şeyler karı koca nın hayatına renk katacağı, eğlence katacağı kesin, sexi iç çamaşırlarını küçümsemeyin:1::1:

tatlıdil,güleyüz,biraz işve cilve,saygı sevgi ve empati...

erkekler çocuk ruhlu olurlar,hep ilgi,pohpohlanmak isterler.gerisi çorap söküğü gibi gelir.tabi cinselliğin de katkısı çok büyük.

aslında tüm bunlar her cins için geçerl.kendinizden pay biçin.sizi mutlu eden şeyler,eşinizi de mutlu edecektir.küçük süprizlerle hayatınıza renk katabilirsiniz :)))

arkadasim yazdiklarinin altina imzami atiyorum cok haklisin :

Back
X