esini kendime baglama taktikleri

Konu sahibi arkadaşım;

inanın ben sizin gibi düşünen kadınları (ki sayıları hiç de az degil) anlamlandıramıyorum,
bir zahmet ben aydınlatır mısınız?

Bir kadının hayattaki tek gayesi eşini kendine baglamak mıdır?
Onu elinde tutmak mıdır?

Bana göre eger bir kadın sadece eşi için yaşıyorsa
ve o adamı kendine baglamaya şartlandırmışsa,
o adam hiç bir zaman o kadına baglanmamış demektir...

Baglılık içten gelen bir şeydir.
Sen ne yaparsan yap adamın mayasında yoksa baglılık hiçbir şeydir...

Erkekler hiç bir zaman aman eşimi kendime baglayayım diye düşünmezler...

Asıl ne zaman baglanır biliyor musun?
Sen bu düşünceleri kafadan atıp, yapacagın şeyleri kendin için,
kendi mutlulugun için yaparsan bu durum zaten otomatik olarak eşinle olan ilişkilerine de yansır...

Son düzenleme:
bu tarz bir bağlanma içten gelir.
sizi siz olduğunuz için sevmeyen, bağlanmayan erkek, hiç bir şeyle bağlanmaz.

şimdi ne demeliyiz size, seksi ol, yatakta iyi ol, güzel yemek yap, eve gelince ayaklarını yıka, her akşam 2 saat masaj yap falan mı? öyle olunca yapacak mısınız bu tarz önerileri veya gerçekten ciddiye alacak mısınız? yapınca ne olacak, annesine bağlılığı azalıp sizin kulunuz köleniz mi olacak?

öncelikle kendinize güveniniz olsun, kendiniz olun, kişiliğinizi yansıtın. eşiniz veya her hangi bir şey kendinize verdiğiniz değerin önüne geçmesin.

Soguk davranislarla esini kendinden sogutmussun, tekrar yakinlasmak istiyosun burasini anladim da, kayinvalideyi araya niye sokusturdun onu anlayamadim. O onun annesi, sen de karisisin. Ne sen annesinin yerini alabilirsin ne annesi senin yerini alabilir. Herkes yerini bilse sorun kalmaz. Ama istedigin isve cilve taktigiyse, bence en fazla iki gun oyalarsin boyle kocani. Sonra bundan da sikilir. Onemli olan sana esi olarak deger vermesi. Bunun icin de once sen kendine deger vermelisin bence.

yanı evlısın ve işve cılve öğrenecek baska sıteler var arastır burdan bız sana ne desek yalan bence :S ayrıca hersey ısve cılve dıılkı sen eger kocana annesı gibi senın soylemınle odun gıbı davranıyosan bu tamamen senın ıhmalın kadını olduğunu unutma otur muhabbet et tavla alın oynayın kagıt alın batak oynayın ne bılım yanı değişik bı sıkıntı senınkısı :s eğer kendını toparlamazssan yakında da aldatılırsın bak demedı deme dikkatlı ol :(((

Bence doğal olun. Yapmacık olmayın kesinlikle. Başkalarından duyup veya başka yerlerden bir şeyler okuyup yaptığınız şeyler sizi kurtarmaz.. Sevecen olun, gülümseyin.. :20:

kizlar esimi kendimden soguttum.esimi kendime deli divane yapmk istiyrm.ne yapmli nasil davranicm bilmiyrm. birde esim annesine cok duskun o ne derse tamm der onu hic kiramaz.onun yuzunden banada inanmiyor.beni kiriyor.kendime oyle bi baglamliyim ki benden baska kimseyi gormesin hadi kizlar bana yardm edin

Pek iyi ifade edememişsin sanırım.

Eşimi kendimden soğuttum,şimdi ısıtmak istiyorum.Sonra canın sıkılırsa yine soğutup ısıtacak gibisinden :)
Bu öyle gel deyince gel,git deyince git demeye benzemez.
Eşinin de duyguları var,egoları var,birikimleri,kırgınlıkları,hassas noktaları,bam telleri vs..

Yani öyle açma kapama düğmesi olsaydı ohooo :)

Eşini fırına sokup 2 tur çevirdikten sonra kesin ısınır. Fırından çıkmış kocanın gözüne at gözlüğü takarsan sadece seni görür.

Kişilik diye bir şey var canım. Eğer her erkek ve her kadın aynı davranışlardan hoşlanıp, aynı davranışlara kızsaydı evlenmeden yanımızda kullanım kılavuzumuzu da götürürdük iş biterdi. Senin eşin mesela işve cilveden hoşlanır, benimki soğuk durmamdan ona tepkisiz olmamdan etkilenir. Ama bildiğim tek şey, annesini karşına alma sen eşisin o annesi. İçinden geldiği gibi doğal ol yeter, ki zaten seni öyle sevip evlenmiş.

Her konuda oldugu gıbı yorumların %20si cevap,%80i eleştiri.Çok komik:)

Hani onu soğuttuğunu düşünüyorsun ya! Bugüne kadar ne yaptıysan onun tersini yap..kendini en iyi sen bilirsin

Kekik, kurbağa ayağı, bal..

Bunları karıştır yemeklerine kat

3 vakte kadar kayınvaliden görünmez olacak :23:

Töbe yarabbim.. Biz nerden bilelim şimdi.. Nasıl soğuttuysan öyle ısıt :19:

kizlar esimi kendimden soguttum.esimi kendime deli divane yapmk istiyrm.ne yapmli nasil davranicm bilmiyrm. birde esim annesine cok duskun o ne derse tamm der onu hic kiramaz.onun yuzunden banada inanmiyor.beni kiriyor.kendime oyle bi baglamliyim ki benden baska kimseyi gormesin hadi kizlar bana yardm edin

kıza yazdığınız cvplara bakın ,nanamıyorum size.Hele biri aldatılırsın yazmış.Aldatmak eylemi denen şey kadınla alakalı değildir kadının hal hareketlerine göre şekillenmez.erkeğin içinde vardır Allah korkusu yoktur aldatır.Esas siz bu kafayla gidenler siz aldatılmaya mahkumsunuz.Bizim davranışlarmızla alakalı değildir erkeğin aldatması bayanlar.Böyle düşünüyosanız yazık gerçekten.ne kadınlar bugün aldatılıyor.Bence yazıcak bi şeyiniz yoksa yazmayın.Neden bu kadar eleştri dolu cümleler yazıyorsunuz anlayamadım.Bu arkadaşa yazıcak tek şeyim var.Sanırım yeni evlisi,n arkadaşım kendine bi alışma süresi ver.Daha yenisin eşine her anlamda alışıp sahiplenince gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.Sen de kendini tanıyamazsın.Ayrıca her erkek işve naz ya da seksi geceliğie tav olmaz.İnan bana...

bu işlerin takdikla yapılcağını sanmıyorum .bağlanıcak erkek bağlanır zaten .çok fazla dırdır yapmamak o sinirliyken alttan almak önemli ama .

bende erkeğin kişiliği önemli diyorum erkek annesine düşkünse bunu değiştiremezsin bu onun karakteridir belki zamanla biraz olgunlaşabilir ama çok değişmez.sen yinede mümkün olduğunca güleryüzlü olmaya dırdır etmemeye çalış.böylelikle yavaş yavaş aranızı düzeltebilirsin:31:

Ailesine Saygılı davrandıkca kendine bağlarsın Sevmezsen bile evine geldiklerinde hoş görülü güler yüzlü davran Sana Ne kadar aksi davransalar bile sen inadına güler yüzle karşıla bak ozaman herşeyi nasıl değiştiriyorsun. Kendimden Örnek Vereyim Eşimin babannesi bana karşı okadar kötü bi kelime kullandı ki cevap karşılık vermedim Sinirlendiğimide belli etmedim Eşimi kenarıya çekip sadece kırıldığımı söyledim ve bi kaç akrabası daha var beni sinir eden uyuz eden Onlar bana laf soktukca ben kendimi geri çektim. Kavga etseydim cevap verseydim laf etseydim onların seviyesine düşseydim eminimki bütün suçlu ben olacaktım ama Düşmedim. Şimdi Eşim benden taraf kendisi ağızını açıp her ne kadar bişi demesede benden yana ben gitmeyeceğim dedim zaman zorlamaz kendini Ezdirme artık yapıştır lafı çık gel evine bişi diyen olursa ben sana gelip kızmam diyor. Eskiden Sinir olurdum neden savunmuyor diye ama umrumda bile değil yani....

Eger bu soruyu laf olsun diye sormadiysan ve akli basinda biriysen soyle cevap veriyim. Isve cilve naz kur yapma gecmis devirlerde kaldi. Artik adamlar bunlara tav olmuyor cunku butun kadinlarin taktikleri ayni olmaya basladi. Yapman gereken tek sey ne biliyo musun ? Kafa dengi olmak. Mesela benim esim otomobil hastasi. Onu saatlerce dinlerim hc anlamadigim halde. Of seni mi dinlicem ben skildim demem.o anlatir ben dinlerim sorular sorarim. Pc oyunu oynamayi sever. Oturur onunla oynarim. Yeni projeler uretmeyi sever. Hic olmicak biseyse bile harikasin kesinlikle sen benim dahimsin derim. Hafta sonlari arabasini temizlemeye yardim ederim. Bazi aksamlar arkadaslarini cagirir mukellef sofra kurar ben odama cekilirim. Bu sdce bi kismi. Ben kiskanclik krizlerine grmdgm zamanlar disinda hep guler yuzlu eglenceli kafa bi insanim. Annesini unut bosver, ona hayati eglenceli hale getir.

beni yanlis anladiniz kizlar ya.odun gibiyimdir bu acidan soguttum.biraz isve biraz naz ovrenmem lazim.yani evli bayanmar atiyrm kocaniz tel seyrederkn int vs ne bileyim.hani ben soyle davraniyrm esiminde hosuna gidiyor diyebileceginiz seyleri sormustum aslinda

tv filan izlerken git öp durduk yere. ben cok yaparım adamı öpücük manyagı yaparım resmen:27: eve gelınce ne olursa olsun cok güleryüzlü karsılar espiri yaparım.. adam ooh be ev gibisi yok der.. cocugu yatırdıktan sonra kahve yaparım mutfaga gecer havadan sudan sohbet ederiz gunun nası gectı dıye:34:
uzanmıssa gider yanına yatar senı cooooooooooooook seviyorum aşkım iyiki varsın derim oda aynı sekılde:38:

ben öyle süsleniyim püsleniyim karsınına cıkıyım pek yapamıyorum acıkcası..

cok sevıgımı belli ederım eve gelınce huzur saglarım adama.. adam evden cıkmak ıstemıyo:27:

Back
X