eşini paylaşmak

bu olay Sadakatsiz Volkanı bile aşar adam en azından 2 kişiyle ayrı ayrı görüşüyordu ben burda düşünceniz ne yorum yapmam karışmam saygı duyarım ama sadakat kelimesini bu paragrafta kullanmak olabildiğine saçmalık ötesi

Ay inanmıyorum bu yazilanlar gerçek mi midem bulandi gerçekten bu durumda hayvanlardan kalır bir eksiğiniz var mı

He bi zaman merak edip ben de baktiydim Twitterda bu vatandaslar ne isler yapiyor diye, aynen bu dediginiz gibi imiş.

İlkin günahı ve 1 kereden bir şey olmaz diyerekten yapacakmış. Sonra yapmayacak kocası da istemez zaten

Tövbeeee kız bu neeee hani biz marjinaldik

Ben çok müsluman degilim cennetlikte degilim ama ins herkes olur cennetlik bana ters bu yasam tarzi elestiriye acık olman lazım
Arkadaslar burada yalnıs yazmışım çok şükür müslümanım RABBİM müslüman olan kardeslerimi veya ablalarimı da hakkıyla müslümanlardan eylesin in ins cennetlikle de oluruz böyle ahlaksızlardan eylemesin

Bende arattirdim merakdan bulamadim twitter' e üye lik gerek mi bakmak için

Yazan kişi müslüman olmayabilir niye sürekli burdan vuruyorsunuz ki?

Sizi bu hikayede heyecanlandıran detay nedir tam olarak merak ettim? Iliskinize 3. Bir kisiyi davet etmek istemeniz ve iki tarafinda buna razi olması zaten bir sorun; başka ne gibi bir sorundan korkuyorsunuz ki? Ayrıca 3. Kadını nerden bulacaksınız? dikkat edin de hastalık fln kapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…