Eşini sevmeyen kadınların vajinismus bahanesi

bensibelim2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
3.378
1.597
123
42
evet kızlar bu vajinismus olayı çok abartılıyor aylarca yıllarca bu iş için uğraşanlar var doktorlara para dökenlermi dersiniz kendi başına site site gezip deva arayanlarmı ama aslında böyle bir durum yok bence.. aşık oldukları adamlarla evlenemeyen bir takım kadınların bahanesi sevmeden evleniyorlar sırf iyi adam diye sonra evliliğin gerekleriyle yüzleşince amaaan olmuyor işte diye kendilerini kasıyorlar isteseler olur neden olmasın herkes de oluyor da???
erkekler de destek oluyorlar gibi görünseler de içten içe bunları düşünüyorlar düşünsenize sizinle yakın sürelerde evlenen iş arkadaşı eşiyle cinselliği doyasıya yaşyor olsa siz hala ona bahaneler uydursanız ne düşünürsünüz? erkekler konuşur böyle şeyleri arasında malum..
şimdi ben kocamı çok seviyorum aşığım diyenler çıkacaktır ama gerçekten seven kadın cinselliğe hemen hazır olur erkeğini kabul etmek için can atar bu duygusal bir şey..o yüzden bahanelere sığınmamak lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet kızlar bu vajinismus olayı çok abartılıyor aylarca yıllarca bu iş için uğraşanlar var doktorlara para dökenlermi dersiniz kendi başına site site gezip deva arayanlarmı ama aslında böyle bir durum yok bence.. aşık oldukları adamlarla evlenemeyen bir takım kadınların bahanesi sevmeden evleniyorlar sırf iyi adam diye sonra evliliğin gerekleriyle yüzleşince amaaan olmuyor işte diye kendilerini kasıyorlar isteseler olur neden olmasın herkes de oluyor da???
erkekler de destek oluyorlar gibi görünseler de içten içe bunları düşünüyorlar düşünsenize sizinle yakın sürelerde evlenen iş arkadaşı eşiyle cinselliği doyasıya yaşyor olsa siz hala ona bahaneler uydursanız ne düşünürsünüz? erkekler konuşur böyle şeyleri arasında malum..
o yüzden bahanelere sığınmamak lazım.

ben böyle olduğunu hiç düşünmedim düşünmüyorum da sebebi ise. bekar kızları ilk gece için korkutuyolar yok şu kadar ağrı yok şu kadar acı oluyo yok çok kan geliyo. yok günlerce kanama durmuyo günlerce acı ağrı oluyo. ee bu durumda da onlarda korkuyo öyle olucak diye ve ilişki esnasında kendilerini sıktıkları için acı ve ağrı oluşuyo bu yüzden vajinismus çıkıyo

Birsürü insanın en büyük derdi yıllarca çıkıp büyük bir aşkla evlenen insanlar beraber olamıyor ve sen şimdi bahane mi diyorsun ? Adam dediğin karısınla yaşadığını arkadaşına anlatmaz . Neyini konuşcak arkadaşıyla ?
Her zaman ki gibi şimşekleri çekmek için konu açmışsın.
Sen her konu da olduğu gibi bu konu da da mükemmel olabilirsin tabi bu da bir gerçek olmalı :52:

tıptan daha iyi biliyorsunuz demek bu işleri.
vajinusmus denen birşey var, araştırıp öğrenin isterseniz.
bu sizin bence diye fikir yürüteceğiniz birşey değil.

Hmm öyle mi diyorsun ben daha çok toplumumuzdaki cinsel ve psikolojik baskıdan dolayi oluyor sanıyordum bu.

Vajinismus (vaginismus) sorunu % 90 psikolojik, % 10 organik (yapısal) nedenlerden ötürü ortaya çıkan, cinsel ilişki sırasında istemsiz kas kasılmaları ile kendini gösteren bir cinsel işlev problemidir.

Vajinismusun psikolojik nedenleri arasında en sık olarak çocukluk çağında çevreden alınan cinsellikle ilgili mesajlar, yaşanılan olaylar ve özellikle gençlik yıllarında toplumdan alınan ilk gece ile ilgili öyküler yer almaktadır. İnsanlarda cinsel kimlik çok genç yaşlardan itibaren şekillenmektedir.

Vajinismus (vaginismus) sorunu organik nedenleri arasında ise daha çok doğuştan gelen kızlık zarı, vajina ve dış genital bölgede yer alan yapısal problemler bulunmaktadır.

Bazı kişilerde gözle görünen hiçbir neden olmamasına rağmen vajinismus ve cinsel ilişkiye girememe sorunu karşımıza çıkabilmektedir. Bu kişilerde sorunun kaynağı bilinçdışının derinliklerinde yatmaktadır.

Daha fazlası için ;

http://www.jinekolognet.com/vajinismus-nedenleri.asp

Son düzenleme:
Evet ebis bir olaya daha açıklık getirdi :27:

Son düzenleme:
Maalesef yanlış düşünüyorsun canım. Bazen geçmişte yaşanan bir tramva bazen aşırı korku ve heyecan bazen de yetiştirilme tarzı bu hastalığa sebeb olabiliyor. Direk aşkla bir ilgisi yok.

şimdi ben kocamı çok seviyorum aşığım diyenler çıkacaktır ama gerçekten seven kadın cinselliğe hemen hazır olur erkeğini kabul etmek için can atar bu duygusal bir şey..o yüzden bahanelere sığınmamak lazım.

Bu forumda evlilik anlaşması yaparak evlendiğini söyleyen tek kişi sizsiniz.
Evliliğiniz aşk evliliği gibi gözükmüyor burdan bakınca:27:
Siz vajinismus olmadığınıza göre teziniz çürümüş oluyor.:27:

saçmalamaca konusuna hoşgeldiniz sayın üyeler, ne alakası var böyle birilerini mi tanıyorsunuz, o kişiler arasında bilimsel bi istatistik mi yaptınız, sorunun elbette ruhsal ve duygusal boyutları vardır ama bu sorunu yaşayanların hepsini birden eşlerini sevmiyorlar diye damgalayamazsınız, ya da şöyle düşünün her ilişkiye girebilen kadınlar severek mi giriyor, ya ticaretini yapanlar? :37:

dogru dediniz walaha.. ben bekarim ama sevdigim erkekle hayatimi herseyimi paylasirim seve seve.. korkmam bile..kendimi onun kolarinda guvende hisederim.
sadece mantik ile evlenen kardeslerimide anliyorum. sevmediginiz erkekle nsl girilir ki iliskiye? benim migdem kaldiramaz affedersiniz dusunmesi bile zor..

Uzaydan, ay pardon uzaktan davulun sesi hoş geliyor sanırım.

Bu sitede yüzlerce bu sorunu yaşayan kadın var.

Bunu yaşamayanın, o insanların sıkıntılarını bilmesinin mümkün olmayacağı gibi, bu konuda böyle tuhaf bir genelleme yapmaya da hakkı olmadığını düşünüyorum.

Yaşamadan nasıl böyle kesin yargıya varabiliyorsunuz?
sizin başınıza gelseydi o zaman yana yakıla çare arardınız ama :34:

ben evlilikte öyle uzun süreli cinselliğe karşıyım zaten buna da hakkım var takdir edersiniz ;))

ayrıca tonla aşk öyküsü var dünyasa gerçek olaylardan alınma efsaneler var hangisinde kızın vaji olup yok sevişemeyiz dediğini duydunuz???

aaa ebis çok mantıklı ya şimdiye kadar tıp yanılmış tebrik ederim.

[video=youtube;HMB4VED0QCI]http://www.youtube.com/watch?v=HMB4VED0QCI[/video]

bak bu da evrimi çürüttü

Sen tıp dünyasını baştan yazmalısın bence. :6:

Bu konu da da mükemmel olduğunu mu anlatmaya çalışıyorsun ?
Tamam ya en mükemmel sevişen sensin o halde :nazar:

ben evlilikte öyle uzun süreli cinselliğe karşıyım zaten buna da hakkım var takdir edersiniz ;))

ayrıca tonla aşk öyküsü var dünyasa gerçek olaylardan alınma efsaneler var hangisinde kızın vaji olup yok sevişemeyiz dediğini duydunuz???

Evet,böyle bir şey yok...Bunlar hep Amerika'nın oyunu...:51:

Uğraşacak hiçbir şeyiniz yok ki insanların dertleriyle alay ediyorsunuz.

Oykulerde efsanelerde mi yasiyosun sen?? Hosgeldin burasi gercek hayat arkadasimm.

Tip buna bi hastalik deyip isim koyuyor sen cikmis yok boyle bisey diyosun. Bu fikrin patentini al bak ilerde isine yarar:31:

Deli gibi aşık olup da bu illeti çekenler var.
Saçma sapan, araştırılmadan ortaya atılmış, altı boş bir yorum yapmışsın yani. :31::31:

Vajinismusun sebebi de kızların zihni bozuk, cahil, kadınlıklarını yaşamaktan uzak büyüklerinden etkilenmeleri sonucu ortaya çıkıyor genelde.
Seks hala tabu, hala kadın bundan zevk almamalı, hep erkek istemeli gibi bir yaklaşım var.
Toplum, kadınları acizleştirmek için, ezmek için bilinçsizce çalışıyor devamlı.
Bu yüzden aşık olup olmaması fark etmez.
Beyni pis düşüncelerle yıkanıp, korkutulmuş bir kadının zihnindeki engel aşk meşk tanımaz bu durumda.

Son düzenleme:
Back
X