- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi bensibelim2
evet kızlar bu vajinismus olayı çok abartılıyor aylarca yıllarca bu iş için uğraşanlar var doktorlara para dökenlermi dersiniz kendi başına site site gezip deva arayanlarmı ama aslında böyle bir durum yok bence.. aşık oldukları adamlarla evlenemeyen bir takım kadınların bahanesi sevmeden evleniyorlar sırf iyi adam diye sonra evliliğin gerekleriyle yüzleşince amaaan olmuyor işte diye kendilerini kasıyorlar isteseler olur neden olmasın herkes de oluyor da???
erkekler de destek oluyorlar gibi görünseler de içten içe bunları düşünüyorlar düşünsenize sizinle yakın sürelerde evlenen iş arkadaşı eşiyle cinselliği doyasıya yaşyor olsa siz hala ona bahaneler uydursanız ne düşünürsünüz? erkekler konuşur böyle şeyleri arasında malum..
şimdi ben kocamı çok seviyorum aşığım diyenler çıkacaktır ama gerçekten seven kadın cinselliğe hemen hazır olur erkeğini kabul etmek için can atar bu duygusal bir şey..o yüzden bahanelere sığınmamak lazım.
erkekler de destek oluyorlar gibi görünseler de içten içe bunları düşünüyorlar düşünsenize sizinle yakın sürelerde evlenen iş arkadaşı eşiyle cinselliği doyasıya yaşyor olsa siz hala ona bahaneler uydursanız ne düşünürsünüz? erkekler konuşur böyle şeyleri arasında malum..
şimdi ben kocamı çok seviyorum aşığım diyenler çıkacaktır ama gerçekten seven kadın cinselliğe hemen hazır olur erkeğini kabul etmek için can atar bu duygusal bir şey..o yüzden bahanelere sığınmamak lazım.
Son düzenleyen: Moderatör: