Eşini sevmeyen kadınların vajinismus bahanesi

ben evlilikte öyle uzun süreli cinselliğe karşıyım zaten buna da hakkım var takdir edersiniz ;))

ayrıca tonla aşk öyküsü var dünyasa gerçek olaylardan alınma efsaneler var hangisinde kızın vaji olup yok sevişemeyiz dediğini duydunuz???
evet aşk efsanaleride zaten kızın vajinusmus olmasıyla bitecekti
adı üstünde efsane
çok güldüm bu yorumunuza :27:

herkes yalan soyluyo zaten iyiki hatirlatin bahaneymis. Konu acmak icin , sacmalamissiniz...

Genelleme yapmak size kalmamistir bu konusa kendinizi yormayin insanlari da incitmeyin. O sureci yasamis biri olarak ne kadar hassas zamanlar oldugunu cok iyi bilirim. Ben atlattim cok sukur ama atlatamayip su yazdiginizi okuyan insanlar ne yani ben esimi sevmiyorum mu diye dusunecek.

Genelleme yapmak size kalmamistir bu konusa kendinizi yormayin insanlari da incitmeyin. O sureci yasamis biri olarak ne kadar hassas zamanlar oldugunu cok iyi bilirim. Ben atlattim cok sukur ama atlatamayip su yazdiginizi okuyan insanlar ne yani ben esimi sevmiyorum mu diye dusunecek.
geçmiş olsun kimbilir ne kadar zor zamanlar atlatmışsındır
allah aşkına biri gelmiş boş boş konuşuyor
onun yazdığına bakarak mı insanlar ben eşimi sevmiyor muyum diye düşünecek
değmez hiçç :34:

evet sevmiyorlar hanımefendi kendilerince sevdiklerini sanıyorlar bir düşünün hiç sevgilisiyle ilişkiye girip vajiyim diyen kız gördünüzmü?
neden hep evliller bunu yaşıyor? sevmeden evlenenler de çıkıyor bu işte. sevgilisi olan erkek arkadaşı olan zaten bunu yaşamak istemiyorsa yaşamıyor ;)

eşimi sevmem sonsuz güvendiğim anlamına gelmez.. karşı komşunu seviyorsun ama kapını kilitlemekten geri kalmıyorsun değil mi hüsaaaam :))

Babamla annem 42 yıldır evli...Ve inanın hala birbirlerini öpüp koklamadan yapamazlar..O aşkı gözlerinde görürsünüz onlara baktığınızda..

Lakin gelin görün ki evlendikleri zaman annecim bu illetle epey bir boğuşmuş:31:

Dolayısıyla saçma sapan genellemelere girip bir de bunun üzerine konu açmak abesle iştigal..

Engin varsayımlarınızı kendinize saklayın bir zahmet.

Bi fikrim var o zaman kocalar karılarına tecavüz etsinler sorun kalmasın! Vajinismusa kökten çözüm buldum yaşasın! :)

Fikrim ne kadar saçma işe malesef sizinki de öyle görünüyor buradan :-)

kazen midir nedir elin sapığı kadınlarla bir arada olmak için site açmış siz de ona güveniyorsunuz erkek adam kadınlarla kulüp açarmı belli ki geçmişte kızlardan tekme yemiş birisi şimdi o günlerin acısını çıkartıyor bir sürü kızla :))

kazen midir nedir elin sapığı kadınlarla bir arada olmak için site açmış siz de ona güveniyorsunuz erkek adam kadınlarla kulüp açarmı belli ki geçmişte kızlardan tekme yemiş birisi şimdi o günlerin acısını çıkartıyor bir sürü kızla :))

Alıntılayayım ki silme..Sağ ol bunu da kibleyecem.Adam dava açsa haklı...

Back
X