- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi bensibelim2
İyi sevişemeyenlerde mi uzaya gidemiyor yoksa 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet aşk efsanaleride zaten kızın vajinusmus olmasıyla bitecektiben evlilikte öyle uzun süreli cinselliğe karşıyım zaten buna da hakkım var takdir edersiniz)
ayrıca tonla aşk öyküsü var dünyasa gerçek olaylardan alınma efsaneler var hangisinde kızın vaji olup yok sevişemeyiz dediğini duydunuz???
ben eşimi seviyorum sevmeyen kadınlar düşünsün :)
oturduğun yerden değil gözünle okursan gerçek olaylardan esinlenen efsanelerden bahsettim :))
geçmiş olsun kimbilir ne kadar zor zamanlar atlatmışsındırGenelleme yapmak size kalmamistir bu konusa kendinizi yormayin insanlari da incitmeyin. O sureci yasamis biri olarak ne kadar hassas zamanlar oldugunu cok iyi bilirim. Ben atlattim cok sukur ama atlatamayip su yazdiginizi okuyan insanlar ne yani ben esimi sevmiyorum mu diye dusunecek.
eşimi sevmem sonsuz güvendiğim anlamına gelmez.. karşı komşunu seviyorsun ama kapını kilitlemekten geri kalmıyorsun değil mi hüsaaaam :))
Zaten bizim aşk efsanelerimizde kavuşan kimse yok ki hiç sevişme anlarını okumadık ki![]()
evet sevmiyorlar hanımefendi kendilerince sevdiklerini sanıyorlar bir düşünün hiç sevgilisiyle ilişkiye girip vajiyim diyen kız gördünüzmü?
neden hep evliller bunu yaşıyor? sevmeden evlenenler de çıkıyor bu işte. sevgilisi olan erkek arkadaşı olan zaten bunu yaşamak istemiyorsa yaşamıyor![]()
kazen midir nedir elin sapığı kadınlarla bir arada olmak için site açmış siz de ona güveniyorsunuz erkek adam kadınlarla kulüp açarmı belli ki geçmişte kızlardan tekme yemiş birisi şimdi o günlerin acısını çıkartıyor bir sürü kızla :))