eşini yalnız başına ailesinin yanına göndermek????

fiona16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
442
323
158
ewet benim merak ettiğim eşiinizi yalnız basına ailesinin ya da annesinin yanına, memleketine göndermek dogru mudur, nasıl bi durumdur? ben bunu ilk kez tecrübe ediyorum. esimin ailesini cok sewmedigimden we onlar tarafından sewildigimi de hissetmedigimden belki de biraz huzursuz etti beni. acaba arkamdan esime konusuyolar mıdır, olumsuz seyler sölüyolar mıdır diye... biraz cok yönlü bi durum bence o yüzden tecrübeli hanımların nasıl degerlendirecegini merak ediyorum...

bence tek yollama sen de git.sevmesen de git yani, herkes bayıldığından mı giidiyor?sana da bir değişiklik olur eşinle takılırsın gezersiniz falan.her dakika evde onlarla yüzgöz olmak zorunda değildirsin herhalde.saygılı bir şekilde davranırsın sonuçta eşinin ailesi.sen gitmezsen onlar senin hakkında eşini doldurabilir,eşin senden soğuyabilir,bekarlığını özleyebilir vs...siz artık evlisiniz canım bir yere gidilecekse de beraber gidersiniz.bunu herkese ispatla.:34:

ne kadar saçma bu soru böyle
Ailesi ya!
yapacak adam teldede dedikodunuzu yapar ailesiyle birlik olup(sizin tabirle)
ya gerçekten anlayamıyorum söz konusu kişi eşiniz! muhatabı ailesi!
bunun ne öte ne beri bi durumu yok ki
rahat bırakın şu adamları artık bi nefes alsınlar bi huzur verin valla bana daral geliyor bu tip hemcinslerimin varlıklarından artık
bu kadar fesat düşünmeyin bazı şeyleri,paranoya yapıyor kendinizi kendiniz rahatsız ediyorsunuz...
üstelik tüm konularınız eşiniz üzerine,sizin ailesine değilde eşinize güveniniz yok sanırım..

Canım adamı bağlayacak değilsin ya, söz konusu ailesi sonuçta. Elbette gitmesi görmesi gerek. Ha aranız bozukmuş, seni götürmek için zorlamıyorsa ne güzel. Ben bizzat aramın limoni olduğu insanlarla aynı ortamda bulunmaktan hoşlanmam, benim fikrime göre eşin bu duruma en doğru şekilde yaklaşıyor.

Ayrıca kayınvalidenlerin arkandan ne konuştukları değil, eşinin nasıl tepki vereceği önemli olan. Eşin çabuk dolduruşa gelebilen, çabuk etkilenen biriyse yanlarına gitmesine bile gerek yok ki. Telefonla da arayıp doldururlar adamı. Bu mesele daha çok eşinin bakış açısı ve tutumuyla ilgili.

ailesinin yanına "göndermek" kelimesi bi kere çok itici kadın için de erkek için de...hem gitmek istemiyorsunuz hem gitmeden bir sürü şey kuruyorsunuz...işiniz zor...siz gitmek istemiyorsanız elbette tek başına gider...

çok önemli bir durum arz etmediği sürece eşim nerede ben orada,ben nerede eşim oradadır..günleri ayrı geçirip,burukluk,hüzün,içimizi kemiren herhangi bir durum olacağına koşul her ne olursa olsun birarada olmayı tercih ederim(z)..

yalnız basına ailesinin ya da annesinin yanına, memleketine göndermek dogru mudur, nasıl bi durumdur?
Gayet normal bir durumdur.
Yalnız başına dediginiz kişi ergen degil kocaman adam degil mi.
Elbette annesinin ailesinin yanına gidecek.
Sevmiyor ve sevilmiyorsunuz diye kocanızı ailesinden uzak tutmamalısınız.
AİLE'den bahsediyoruz.

Siz gitmek istemiyorsunuz,
eşiniz de sizi zorlamıyor,
eeee gitmesi de en dogal hakkı.

Acaba eşiniz de siz ailenizin yanına gidince ,
karımı dolduruşa getirirler mi diye kuruyor mudur kafasında?

Alesinin yanına göndermek(!)? yok artık...
Eşinizle evlendiniz, çekirdek aileniz var evet ama aynı zamanda aileniz iki yönlü olarak genişledi.
Eşlerimizi nüfusumuza almıyoruz, sadece hayatı paylaşıyoruz.

ay vallahi yok artık yani
bu ne yaa inanamıyorum artık paylaşılan konulara bak,
eşimi ailesinin yanına göndermelimiyim
pes artık diyorum başka da yorum yapmıyorum

mutlaka kendinde git..ben artik hic kimseye güvenmiyorum...sende öyle yap..
orda sinir bozucu durumla karsilasirsan, sakin öfkelenme yoksa bak ne bicim karin var derler esine...seni kötüleyecekler ya...
bu erkek tarafinin ne yapacagi hic belli olmuyor...hepsinin cani :47:

Kayınvalidenizi ve kocanızı bilmem ama ben ve Türkçe'ye değer veren diğer insanlar w kullananımı hakkında hiç de hoş düşünmüyorlar.Evli olduğunuza göre böyle saçma sapan harfleri kullanarak farklı ve havalı olduğunu zanneden ergenlerden de büyüksünüzdür diye tahmin ediyorum.Lütfen Türkçe'ye hakettiği özeni gösterelim.

Eşinizi ailesinin yanına göndermenin sakıncası mı? yuh diyorum sadece... bir insanı ailesi herşeyden çok sever sayar özler sizi neden kötülesinlerki??? eşlerin aileleri neden facia gösteriir anlamıyorum....

zaruri mecburi bi durum olmadıkça yalnız göndermek istemem....eşim nerde ben orda...aynı şekil onun içinde geçerli....evliysek hayatı ortak paylaşarak yaşıyoruz demektir....madem ailesiyle yalnız takılmaya devam etmek istiyorsa da o zaman evlenmeseydi....

açılan konular şaka mı ya inanasım gelmiyor,bu kadar pimpirikli de olunmaz ki canım,ben de giderim,eşim de gider yalnız başına,ne var bunda anlamadım gitti,esir mi bu adamlar,azıcık rahat bırakın yahu :20:

ewet benim merak ettiğim eşiinizi yalnız basına ailesinin ya da annesinin yanına, memleketine göndermek dogru mudur, nasıl bi durumdur? ben bunu ilk kez tecrübe ediyorum. esimin ailesini cok sewmedigimden we onlar tarafından sewildigimi de hissetmedigimden belki de biraz huzursuz etti beni. acaba arkamdan esime konusuyolar mıdır, olumsuz seyler sölüyolar mıdır diye... biraz cok yönlü bi durum bence o yüzden tecrübeli hanımların nasıl degerlendirecegini merak ediyorum...

yanlış bilmiyorsam siz de ailenizin yanındasınız.aileniz eşinizin arkasından konuşup sizi dolduruyorlar mı,belki de eşiniz de sizin hkkınızda böyle düşünüyor:34:

açılan konular şaka mı ya inanasım gelmiyor,bu kadar pimpirikli de olunmaz ki canım,ben de giderim,eşim de gider yalnız başına,ne var bunda anlamadım gitti,esir mi bu adamlar,azıcık rahat bırakın yahu :20:

Herkes gelin modundan çıkıp anne modouna girse şimdi ve ilerde evladı yalnız gelemeyecek mi? illa karısı yanında mı olacak? iki laf edemeye cek mi? anneler illa gelini kötüler mi? neyse herkes bir gün kaynana da olacak o zaman anlaşılır

Back
X