eşini yalnız başına ailesinin yanına göndermek????

ailesinin yanına gidebilir tabii bu çok normal ama senin için rahat etmeyecekse beraber gidebilirsin:31:aslında en güzeli çiftlerin beraber gitmesi bence

şartlara göre değişir.bizde bu sene ayrı ayrı yapıcaz tatilimizi.o büyüdüğü şehri özledi bende büyüdüğüm şehri özledim.onunlada gidebilirdim aslında ama ben yüzmek ormanda yürüyüş yapmak ablamlarla dedikodu yapmak istiyorum.ben gidince sorun yoksa o gidincede olmamalı.hem biraz özlem ilişkiyi güçlendirir.

bence gönderin gitsin hem eşiniz aile hasreti gidersin hem de siz sevilmediğinizi düşündüğünüz o ortama girmemenın keyfini sürün. eşiniz sizi özler ve size hasret bi şekilde döner. bu da cabası:)

bekarken komik gelirdi kaynana olayları..başına gelmeyince bilinmiyormuş...ben annecim dedikten sonra neden ısınmasın derdim.hiç öyle değil...dobrayım adı altında söylemedi laf kalmadı..sonra bende dobra oluverdim görüşmüyoruz...3 eltim var onlarda gidip gelmezler...2 kaynımda hiç uğramaz biride her gittiğinde bağıra çağıra çıkar evden..eşimde sadece saygızıslık etmeyeyim derdinde..ama onlara saygısızlık etmezken benim arada ezildiğimi farkedemiyor...ve bu doldurm olayından nefret ediyorum...ben onların adını bile anmam evimde....

bu kadar haklı olunabilirdi...

bende eşime ne olur yalnız git gel hatta bebeğimiz büyüsün benden bağımsız olsun onuda al git akşam gelin derim şehirdışındaşar 1,5 saat uzaklıkta... 9 aylık hamile doğurmak üzereyken bile götürdü beni sensiz gitmem diye tutturdu....

ben ailemin yanında 4 saat uzaktalar yalnız giderim kalırım walla misss....eşim çalışır ben giderim kalırım millet ne derse desin...

ama eşim yalnız gitmez her seferinde benide takar peşine gitmezsem gitmez ona da kıyamadığımdan olan bana olur giderim ama gitmesi stres orda durmak stress eve dönüş kavga:):):)

bazıları gerçekten çok saçma yorumlar yapmış gerçekten kız size bir şey soruyor lafı agzına tıkıyorsunuz göndermek ne demekmiş resmen yok aileiymiş yok şöyleymiş,bunu o da biliyor demekki birşeyler var bir sorun var siz tanıyor musunuz ki o aileyi ne biliyorsununz nlere yaşanmış nasıl bir aile klavyeden konuşmak güzel,birbrimize ögüt verip şöyle yapalım demek yerine ders veriyorsunuz haddini bildiryorsunuz filan,ne sorunlu kayınvalideler var bazen gitmmemek gitmekten daha hayırlı,hiç kimse hiç kimseden ailesi ile görüşme hakkını elinden alamaz tabikid e normal olan bu,bunu tartışmaya gerek yok .ama bence canım eşini yalnız bırakma sen de git.

Back
X