altlı üstlü oturuyorum zararını görmedim faydası çok oldu.
iki tarafada bağlı bişey bu.
markete vs giderken izin almıyorum ama haber veriorm istediği bişey varmı die ya da arkadaşımla buluşucaksam haber veriorm sonuçta biri gelip beni sorabilir haber veriorm diye eksilmiyorum.
yemeği beraber yemiyoruzama işten geldiğimde bazen bir tasta yemeği alıp yukarı çıkartıorm eviizde yiyoruz ama haftada 2 falan beraber yemek yeriz o da beraber yiyelim diye değil denk geliyor öyle oluyor.kayınvalidem iyi bir insan olduğu için problem yaşamıyorum hiçbişeyime karışmaz.
bazen beraber yürüyüşe çıkarız ya da haftasonu sabah ya o bana gelir yada ben ona giderim kahve içmeye.5 çayı yaparız kekle börekle..seviyeli bir sevgi saygı çerçevesinde ilişkimiz var.
ama bizimki istisna sorun yaşayan da çok oluyor bizim gibi olanda..
kayınvalidem sakin bi insan karşısındakini kırmaktan korkan bir insan keza ben de kavgacı bir insan değilimdir biriyle tartışıcam diye ödüm kopar.
diyeceğim odur ki kendinize eşnize ve eşinizin ailesine güveniniz tamsa oturmamanız için bir sebep yok.
ha tabi ben olsam kira vermiceksem otururum.yani özellikle gidip yakın ev tutmam kayınvalideme.ama bizim ev kendilerinin olduğu için altlı üstlü oturuyoruz.