- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
- Konu Sahibi flamingo2754
Esının ust katta hapsırması ıle anne ya da babasının alt kattan cok yasa demesı gıbı bısı altlı ustlu oturmak :) Allahtan bızım aramızda 5 kat var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eşinin ailesi ile altlı üstlü oturmak durumunda kalacağız sanırım evlenince.ne gibi sorunlar yaşanıyor. ne gibi çözümler olabilir.nasıl davranmak gerekir.neye dikkat etmek gerekit.başta tavrını koyarsın diyor herkes ama NASIL????
maşallahhayran kaldık.
kayınbaba özellikle de kayınvalide çok önemli faktör her işe karışan,hep benim dediğim olacak tarzı insanlarsa çook zor inanki.
çalışan bayanlar daha az sorun yaşıyor gözlemlediğim kadarıyla. çalışmayan ev hanımları daha çok sorun yaşıyorlar gibi.ama istisnalar elbette vardır.
bir arkadaşım asla anlaşamam diyordu,ama öyle olmadı hatta çok da faydaları oldu.şuan çok memnun
herşey eşde bitiyor cnm..
biz büyük bir aileyiz biz eşimin ailesi benim ailem hep beraber biyerlere tatilede gidiyoruz
ama ilk önce eşim kendi ailesine karşı mesafeli birbirimizi severiz sayarız ama çok mesafeliyiz o yüzden benim ekstra bir çaba sarfetmeme gerek kalmıyor eşim mesafeli olduundan..
ayrıca evet çalışıyorum çok beraber olmadığımız için gün içerisinde akam yemek yapmak zor geldiğinde onlarda yiyoruz sadece akşamdan akşama gördüğüm içinde çok sıkıfıkı olmuyoruz ama bütün gün evde olsam sanırım hep gezmek istesem..vs sorun olabilir belki ama her halukarda karışmazlar..
cahil insanlarla uğraşmak çok zor.
inanır mısın ben aşktan sevgiden önce ailesine baktım nasıl biriler diye yani eşimden önce ailesine baktım denilebilir)
Bence beş bin km olsa daha Allahtan olurEsının ust katta hapsırması ıle anne ya da babasının alt kattan cok yasa demesı gıbı bısı altlı ustlu oturmak :) Allahtan bızım aramızda 5 kat var
kızlar çok teşekürler yorumlarınız için.
nişanlımla konuştum aradaki dengeyi koruyabilecek misin diye. ve dedim ki ben her misafirleriyle inip oturmak zorunda değilim. onların da ev işlerini içimden gelrise yaparım,bana emir verir gibi emrivaki iş yaptırmasınlar dedim. ilerde bunlar yaşanınca bana destek olacak mısın dedim. tabi hastalık durumlarında elimnden geleni yaparım,güleryüz gösteririm ama ben kendi yuvamı kurmak isitoyrum.hem evlenip hem de eşimden başka insanlarla sıkıfıkı yaşayacaksam o zmaan kocamın ne anlamı kaldı dedim. uzun uzun konuştuk. benim içimi rahatlattı. merak etme korktukların olmayacak dedi.senden sadece güleryüz göstermeni bekliyorum,hizmet etmeyi içinden gelirse yaparsın zrolamam dedi.
zaten ben çalışan bi bayanım.akşamdan akşama görcez. yeme içme ayrı olcak. eve gelirken yukarı çıkıp iyi akşamlar demek-hal hatır sormak hiç zoruma gitmez. ben de insanlara kötü davrancak değilim tabi.ama ne bileyim korkularım var.hiç kimse memnun değil kaynanasından. benim korkum işimize ev düzenimize burnunu sokmaları..
nişanlım şimdiden beni rahatlatıyo.ben de kira vermek istemıyorum bi de.
siz yine de aradaki mesfa nasıl korunur öğretin bana lütfen...
ay walla bende altlı üstlü oturuorum ama çok pişmanım desem yeridir. . .
ay durmadan yukarı çıkıolar sinir oluyorum . özel hayat diye birşey kalmıyor.
kafanı dinlemek istesen çok zor . . off off .ne sen sor ne ben söliyim.imkanın warsa oturma .