Eşinin Ailesi Kıyfetlerine Karışıyor Mu?

Wunsch

Aşk Her Daim AŞK
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
2.258
1
156
Diğer
evet arkadaşalar varmı benim durumumda olanlar varsa neler yapıyosunuz ? Paylaşalım ben artık eşime resti çektim mi
lleti mutlu etmek için sevmedigim kıyafetleri giymem dedim şimdilik iyi eskiye nazaran inş daha iyi olcak neden karışırlar ki anlamam bırakın milllet istedigini giysin herkez bilir sonuçda nerde ne giyceğini..​

Son düzenleyen: Moderatör:
benim eşim pek karışmaz hoş karışsada dinlememkaydirigubbakcemile3 bildiğimi okurum.öyle olmak lazım ailesi ilk etapta karışmaya çalıştı ama izin vermedimyasakkelime ondan sonra karışamadılarkaydirigubbakcemile2 neden karışılır anlamamki:sm_confused: nerde ne giyeceğimizi bilmeyecek yaşta değiliz yani.:1closedeyes:

evet arkadaşalar varmı benim durumumda olanlar varsa neler yapıyosunuz ? Paylaşalım ben artık eşime resti çektim mi
lleti mutlu etmek için sevmedigim kıyafetleri giymem dedim şimdilik iyi eskiye nazaran inş daha iyi olcak neden karışırlar ki anlamam bırakın milllet istedigini giysin herkez bilir sonuçda nerde ne giyceğini..​

ßén nişanLıyım sewqilimede syledim eger ewlendiqmizde shnin ailen bana karışıRsa resti çekerim dedim baNa kocamDan başKa kımse kaRışmazzz:nazar::nazar::nazar:

Kendi ailem bana karışmazken bir başkasının ailesi ne münasebetle karışabilir benim kıyafetime? Böyle bir şeyi kabul edemem ben..

Annem ,babam karışmamış bu yaşıma dek bir kez üstüme başıma.Bundan sonra da kimseyi karıştırtmam. :1closedeyes:
Kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamaz.:umursamaz:

diloşum biz böyle sorun hiç yaşamadık..
ama yaşadığımı varsayarsam eğer,hiç takmaz i.sediğimi giyerdim bende.sonuçta herkes kendinden mesul.
eğer eşin bu anlamda sana müdahale etmiyorsa bencede takma..

karışamazlar ne kıyafet nede başka hiç bir konuda..

eşim bile iki düşünüp bir söylüyoken ne münasebet..

tabi ortada abartı bir durum varsa onu bilemem..

eşim karışmaz karışmadıda şimdiye kadar kendi zevkime göre alır giyinirim
hatta eşim kendisi kot pantolon bilem alıp getirir
kapalı bir bayanım
evimde açarım
gecen sene k.peder bana gelin neden böyle giyiniyon kafanda acık bakıyom kapasana eşin birşey demezmi filan
bende hazır cevap önce sen küçük kızını kapatmaya teşvik et ben zaten kapalıyım dedim

nerde ne giyceğimi bildiğim için karışamazlar
eşimin ailesi mutasıptır ee bende onların aile ortamlarında gidipte askılı dekolteli giymem

Giyim tarzıma eşimden (eşim bile karışmazken) başkası yorum yapacak? :bbo:
Allah allah ne hakla? :kızgın:
Kim vermiş ona bu hakkı?CADIARZU

Zabah zabah biran düşündüm de onu giyme bunu giy diyen birilerini... Cık Cık Cık:olmaz::mymeka:

çok çok zor.....

kimenebenim kıyafetimden giyimimden kendi ailem bu yaşıma kdar laf etmemişse onlara ne olyo?

hem eşim duruken önümde onlara ne oluyo.....

bekarken babam bile karışmıyorduki eşimin ailesi karışsın

zaten karışmıyorlar

Allah a şükür ne kendi ailem karıştı şimdiye kadar ne eşim nede eşimin ailesi hiç kimse karışmadıı

aynen canım bekarken kimse karışmaz etmezdi ama şimdi malesef oyle olmuyorr bi yerde tıkanıyorsunn:(
Taviz vermeyin.Kayınvalidenize giderken olduğunuz gibi giyinin.:sinifsinif:Size hemen laf atacaktır zaten.
O zaman herkesin bir tarzı olduğunu,sizin de giyim kuşamını beğenmediğiniz insanlar olduğunu,ama kimsenin hayatına müdahale etmediğinizi söyleyip kapattırın ağzını.:umursamaz:
Sessiz kalmışsınız belli ki, her seferinde size karışmayı üstüne vazife bilmiş.zemuszemus

Kesinlikle karışmazlar, zaten çok açık giyinen biriside değilim...
Yanlız aşağı yanlarına inerken şortum varsa kapri ile değiştiriyorum...
Dengeyi kendim kuruyorum yani sorunda çıkmıyor bu şekilde...:kedi:

Dışarıya giydiklerime giyeceklerime kimse karışmaz ama nedense bir ara (o bir arada hayli oldu gerçi) kayınvalidem bahçe de şort giymeme takmıştı oda kendi derdinden değilmiş güya laf ederler niye laf etsinler falan fistan babında.

Aile apartmanı aramızda yabancı kimse yok neymiş balkonumda veya bahçemde bile şort giyemeyeceğim yok daha neler valla anne bırak laf edeceklerse etsinle kimin ne düşündüğü umrumda değil sende üsteleme dedim o gün bugün o mevzu tarihe gömüldü. Gerçi bir tek bana kasti bir durum değil kadın çocuklara bile kızıyordu şort için. Yaz günü çocuğa şort giydiriyorum sıcak diye o eve yolluyor git uzun bişey giy diye. Çok şükür sona erdi şort krizi..zemuszemus

Artık hiç karışmıyor.

Back
X