eşinin ailesi olmadan düğün yapan evlenen var mı?

essiloratte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
428
156
Merhabalar

daha öncede bir çok konu açmışımdır. Hesabımın fake olduğunu iddia edenlerde olmuş ama hayatım inanın bu dönemler çok zor. Hergün kabuslarla uyanıyorum. Kısaca özet şu ki benim eski sevgilim nişanlımı nikah zamanı arayıp ebruyu ben seviyorum onu bırak tarzı konuşmalar yapmış o dönemki gerginliklerimiz ve sinirle yüzük attı nişanlım haklısınız öfkeli davrandı ama o gerginlik kıskançlık ve iftira ile böyle aşırı tepki verdibende öyle olgun davranamadım uzun süren suskunluğun ardından beni araştırmış. soruşturmus ve olayın aslını atılan iftirayı öğrenmiş benim tehdit edildiğimi ve bana ulaştı dinledi sakin sakin hemen barıştık ama olayı ailelerimize açmadık açtığımızda ise onun ailesi kesınilikle demiş reddetmiş evlatlıktan evden atmışlar kendisi doktor 31 yaşında ben öğretmenim 26 yaşında... ne yaptıysada ikna edemiyor sebep bitmiş gitmiş birşey başlamayın diyorlarmıs o anlatıyormuş kız bana dönmedi ben ona döndüm haksızlık yaptık söyle böyle yok aile dinlemiyormuş maddi acıdan babası bankadaki paraya fln arabasıda babasının üzerineambargo koyuyormuş. çocuk sigarayı bırakmıştı tekrar başlamış. geçenlerde soyadınıda değiştir demişler falan...anlayacağınız o beni çok seven aile tek bir olayla tüm gemileri yakmış görünüyor onun üstüne oğullarının ben çok sıkıntısında destek oldum hep yanındaydım ama anlamış değilim yani evlatlıktan reddedecekleri biri miyim. işin açığıbu kızlar aile reddedior nişanlım sırtını döndü aileye benim mutluluğumu siz vermeyeceksiniz onu bırakamam diye. vazgeçmiyor bende vazgeçmiyorum sizce aile istemiyor diye haydi ayrılalım mı yapmak doğru bu sevgiyi saygyı aşkı tekrarnasıl bulayım grantisi var mı içimde hep bir uhte kalmayacak mı savasıyoruz su an ama çok zoruma gidiyor nasıl oalcak bilemiyorum.geceleri uykum kaçtı inanın babama açsam benim ailem nasıl kabu ledecek benim aile kabul ettğinde düğün yapsak gelmeyeceklermi şimdi bunlar benim kalbim karardı en güzel anlarmız bu hale geldi nişanlıma nasıl davranacağımı bilemiyorum hiç:KK43: çok üzülüyorum halimize aranızda zaten derin sarsılmışlıklardan çıktım bu hale gelebildim şimdi napacağımı bilemiyorum inanın...

ne alaka tek bi olayda reddetmek bence zaten gönülleri yokmuş hazır ayrılmışken geri dönmesin çabasındalar

Benimde düğünümde esimin tarafından bir Allahın kulu yoktu istemediler beni bu iyi oldu benim açımdan hep bizimkiler oynadı gelme gitmede yok esim ailemi ailesi bildi memnunum kaynana derdimde yok :KK45:

valla zor bi durum tabi ama
beni de istemediler
istemeye gelmediler nişanıma da gelmediler
arada arayıp hakaretler ettiler. seni istemiyoruz huzurumuzu bozdun falan.
sonra iş ciddiye bindi düğün zamanı geldi
tıpış tıpışşş düğüne geldilerrrr.
2tane de bilezik taktılar :)
hiç belli olmuyo bu işler
ne kadar kararlı olduğunuzu gösterin bence
evlat bu atsan atılmıyo. oğullarının en mutlu gününde yanında olmayacaklar mı
caydırmak için yapıyolardır bence.

valla bılmıyorum ama
nasıl kı kız kacınca falan kızın aılesı olmadan dugun oluyor pekala oglanın aılesı de olmadan dugun olabılır
ama ne bıleyım bı olayda nıye bole

31 yasındaki bi doktoru sevdığınden ayırmak için ailesi reddediyor..
Sende öğretmensin..

O yaşta kımse kımsenin ağzıyla hareket etmez..herkesin aklı fıkrı bi mevkisi mertebesi var..komık yani

Bizimde gitmedğimiz düğün var :)

Kuzenim baştn iyiydi nişana istemeye falan hepimiz gittik
sonra düğün üstü sorun çıktı
erkek tarafı olarak hiç birimiz gitmedik

biz hala görüşmüyoruz ama kayınvalideysiyle falan 2 sene sonra barıştılar
şimdi 6 senelik evli çoxcuğu da var

Biz de esimle onun ailesi olmadan evlendik
İstemeye ve nisana teyzesi geldi sagolsun
Dugunumuzde de dugun sahibi olarak teyze ve eniste vardi
Esimin anne babasi kardesi de diger davetliler gibi geldiler o kadar
Dugunden sonra kapindan ayrilmazlar merak etme:KK66: aynen benim dedigim gibi olur bana yaz hakliymissin diye:KK66:mutluluklar tatlim sen keyfine bak guzel gunlerinin tadini cikar

X