- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
farklı şehirlerde yaşıyoruz zaten eşimin ailesiyle biri evli biri bekar erkek kardeşi,evli birde kız kardeşi var.bayramda seyranda tatillerde gideriz.her gittiğimizde de mutlaka eşimin abisine ablasına uğrarız.onları çağırırız.diyaloğumuz iyidir öyle zamanlarda. evleneli 1.5 yıl oldu ben arardm onları evliliğimin başlarında karşılıklı olmayınca aramayı kestim bende. yaz tatilinde eltimle bir sorunumuz oldu, had bildirir gibi ona yenge demem lazımmış,bunu söyledi.bu yüzden bende tavır yaptım.eşim bebeğimiz olacağını kayınvalideme söyledi beni de kutladı sağolsun.ha birde teyzesi beni aradı.onun dışında kimse aramadı.hadi beni geçtim bildikleri halde insan kardesini arayıp tebrik etmez mi? en son dikkatimi çeken olay da kaynm önceden doğum günümü faceden kutladigi için bende kutladim,herkesinki beğenilmiş benim iletim beğenmemiş.aynı şeyi bugün görümcemn 15-16 yaşlarındaki kızı yaptı. faceden doğum gününü kutladı m herkesin iletisi beğenmiş benimki
dışında. yenge deme olayından sonra tavır alınmış gibi hissediyorum.okuyan olduysa kafasını şişirdim affetsin beni. birde ben eşimin sehrinde yaşamayı da kabul ettim böyle aile ilişkileriyle ne yapacağım bilmiyorum...
dışında. yenge deme olayından sonra tavır alınmış gibi hissediyorum.okuyan olduysa kafasını şişirdim affetsin beni. birde ben eşimin sehrinde yaşamayı da kabul ettim böyle aile ilişkileriyle ne yapacağım bilmiyorum...