Eşinin ailesine yakın oturanlar sorun yaşıyor mu (Anket)

Eşinin ailesiyle aynı binada ya da çok yakın oturup da sorun yaşayan ya da yaşamayanlar?

• Her gün kavga, her gün onlarla ya da eşimle problem

OY: 4 11,4%
  • Arada sorun yaşıyoruz ve eşimle evliliğimi etkiliyor

OY: 10 28,6%
  • Çok nadir sorun yaşıyoruz ama eşim mutsuz oluyor yaşandığında

OY: 5 14,3%
  • Yaşasak da eşim umursamaz hep beni haklı görür

OY: 3 8,6%
  • Hiçbir şekilde problem yaşamıyoruz, varlıkları yoklukları bir

OY: 10 28,6%
  • Çok mutluyuz, iyi ki de onlarla yakınız

OY: 3 8,6%

• Ankete Katılan
    35
  • Anket Kapalı .

kirmizi oje

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
2.209
4.962
Kızlar çok merak ediyorum, eşinin ailesiyle yakın olmak evliliği nasıl etkiliyor, mutlu olan var mı ya da her gün kavga yaşayan.. Hadi herkes ankete :KK55:

P.s: İlk anketim, becerebildim mi bilemedim o_O

Arama butonuna eşimin ailesi yazdım, yedi sayfa çıktı. Olumlu olanlar çok az tahmin ettiğim üzere.
Screenshot_2015-05-02-16-41-50.png

Sorun yasamiyorum hem ben hem esim mesafeli davranmayi tercih ettigimiz icin

Yakın değiliz ama aynı sehirdeyiz kvalidem denen varlık (saolasica )cok sık gorusmesekte telefon denen icad ortayı karistiriyo :KK51:

Oy verdim bi de yorum yapmak isterim.
Eşimin ailesiyle çok yakınız.
Yakın olmak her türlü sorunun yaşanmasına neden oluyor emin ol. Örneğin haftasonu bi plan yapamazsın, çünkü zaten kayınvaliden senin yerine çoktaaan yapmıştır. Evde olduğun günler müsait misin değil misin demeden cümbür cemaat geliverirler, hazırlıksız yakalanırsın. Onların planlarına uymazsan kötü gelin olursun, oğlumuzu değiştirdin derler. Hele çalışmıyorsan bütün gün evde sıkılmıyor musun diye laf sokarlar, sen bize biz sana gelelim derler. Ki hiç sevmem her Allahın günü birilerini eve almak ya da onlara gitmek. Her neyse şimdi eşim ailesiyle küs, konu benimle alakalı değil. Ama benle de konuşmuyorlar. Eşim bu sorunlar yaşandığı zaman da hep benim yanımdaydı zaten, kesinlikle uymak zorunda değilsin onlara dedi. Her hafta bıkmıştım kafalarına göre organizasyon yapmalarından. Şimdi yakınız ama görüşmüyoruz ve yuvamızda huzur var.

Eşimin ailesiyle değil de kendi ailemle yakın oturuyoruz.Tabi ki sorunlar yaşıyoruz iki gün gitmesen niye gelinmiyor gidilmiyor lafı oluyor. Eşim çalışıyor kendi aiesine bile gidemiyoruz ben annemlere her gün giderim ama kabul değil tek gelmen diyorlar pişmanım yakınlarında ev tuttuğuma kaynanamlara uzağız biraz gitmiyoruz öyle sık arada onlarla da sorunlar oluyor ama kendi ailem kadar sorun yapmıyorlar

eşimin aılesı uzakta oldugu ıcın pek sorun yaşamıyorum ama yakın oturan eltm cok sorunlar yasıyor yemegınden gezmesıne gıymesıne evıne herseyıne karısıyorlar eşim sen uzaktasın dıye senı cok sevıyolar yakın olsan aynılarını sana yaşatırlar dıyor ve cokta haklı yakın olmak ıyı degıl...

Eşimin ailesiyle yakin oturmasakta 15-20 dakika mesafedeyiz gelmez gitmez glmem gitmem kus muyuz? Değiliz sadece mesafeliler ilk zamanlar ben çok gidip geliyordum ama baktım onlar mesafe koyuyorlar bende öyle yaptım iki tane oğlum var ikinci oğlumun doğumuna gelmediledur kayinbabam ikinci oğlum 1.5 aylikti zor bela getirdiler torununu ancak gördü bazı insanlar hevesli olmuyorlar iste yapacak birşey yok.

Cok yakin degiliz arabayla gidip geliyoruz ama bir sorun yasamiyoruz. Yasansa da esim beni hakli görür. Çünkü kimsenin dedikodusunu etmedigim icin.
Zaten kaynanamdan yana sorunum yok şükür. Eltilerim biraz tuhaflar.. Cok gidip gelmiyoruz. Mesafe onemli..

benim ailemede eşimin ailesinede çok yakınız 5 dk yürüyerek. biz bi gün belirledik haftada bi gün ailelerimize yemeğe gideriz, benim ailem hiç bişey demez ama eşimin ailesi görüşemiyoruz gelmiyonuz, yakınken böyleyiz uzak olsak bilmem ne konuşupdurur özellikle kv.
bunun açıklamasınıda yaptık yeni evlendiğimiz zamanlar haftada 2ydi birbiriize vakit ayıramıyoruz diye haftada 1 olsun artık alışmışlardır dedik.onlar sürekli böyle konuşsada, eşim sürekli gidelim demediği için sorun etmiyorum aramızdada bunun konusu hiç geçmez zaten.
kendileride öyle zırt pırt evimize gelmezler, hiç bişeyimize karışmazlar maddi yönden destekleri çok sağolsunlar
hiç bi sorunumuz yok çok şükür

X