eşinin ailesiyle altlı üstlü oturan varmı???

ah bacım ah seni çok iyi anlıyorum ben arabayla 7dk uzaklıkta oturuyorum ona rağmen bende çok dertliyim.İnan bıktım kvden.Her hafta görüşmek bana yetiyorda artıyor.Üstelik her gün telde ya ben ya eşim hesap verir.

allah bool bool sabır versın bizlere canım.. düşün ben her dkka dip dibeyim.dayanılck gibi bişey dğil. hiç sorun yaratmasalar bile hergun görüşmek bile boğuyo:84:

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama ikna edemedim kocamı. evimiz yapılıyo elimden hiçbişey gelmiyor sanırım bende artık bu durumu kabullendim açmıyorum bile konuyu kendimi yıpratıyorum her defasında kaynana derdi, elti derdi ve daha çoğu.. bunaldım en iyisi kafaya takmamak

Hayırlısı olsun ama cnm çok zor günler seni bekliyo. Bnm eşimin ailesi çok iyidir. En azından çoğu söyledikleri şeyleri iyi niyetle ama düşüncesizlikten saflıktan söylüyolar. Ama onlar seni el üstünde bile tutsa çok çok iyi bile olsalar sürekli iç içe olmak insanı çok sıkıyo ve üzerinde baskı yaratıyo. Bir kere hiç bi özelin kalmıyo. Yeri geliyo yüksek sesle konuşuyosun kavga ediyosun. Ertesi gün noldu niye tartıştınız diye sormalar sana surat asmalar. Gelen giden zamanlı zamansız problemin hiç bitmiyo. Ben psikoloğa gitmiştim demişti ki iki yeni evli insanı bi makinanın dişli çarkı gibi düşünün, onlar daha birbirine uyum sağlamaya çalışırken birde çevresindeki çarklara uyum sağlamaya çalışıp bi makinayı çalıştırmaya çalışıyosunuz. Aynen öyle oluyo işte.

gitmekten başka çarem yok şuan kiradaym ve nerdeyse hergün çağırıyorlar üstelik okula gidiyorm sınavlarım var ikisinide idare etmeye çalışıyorum ama dün kredi çektk ve eşim daha fazla kirada oturmak istemiyo evi yaptırmaya başladık iki aya bitecek ve benim için kötü günler başlayacak :([/Q[COLOR="#B22222"ca]

[COLOR="#FF8C00"]canim neden oyle dusunuyorsun.mesafeni koru.fazla yuz goz olma yeter.hem bu devirde kim kime ev veriyo.ne guzel iste size kol kanat germisler sahip cikiyolar.
Bazi insanlari anlamiyorum
Kimisi yakinir kp evi oldugu halde bize vermiyo kiralardayim
bazida sizin gibi oturur aglar

hayir aglanacak ne var sanki bi kac yil bir arada durmus aclik sefalet cekmis ustune ustuk eziyet cekmissiniz
nerden biliyorsunuz belki ii insanlar

ALLAH ALLAH

UNUTMAYİN Kİ BİR GUN SİZDE ANA BABA OLACAKSİNİZ

istermisiniz sizin evlatlarinizda sizin yaniniza tasinmak zorunda oldugu icin agliyor

:47:[/COLOR]

Back
X