öncelikle kaynata kelimesini ilk defa duydum kayınpeder heralde??
bu eşini çalıştırmayan erkekleri anlamıyorum,bi kere çalıştırmamak ne demek,çok manasız geliyo bana??*hani olur kendisi çok para kazanıyodur da kadın da çalışma taraftarı değildir,belki ama bu durumda hem de ev almak gibi bir amaç varken ,İZİN VERMEMEK ne demek ya???
bence eşinin ev almak için kendini sıkmak gibi bi durumu yok,zaten ols da o maaşla imkansız gibi bişey,annesinin evinde rahatı yerinde,kendi evine çıkıp geçim derdine düşmek istemiyor.bunu söylemeyi kendine yediremiyoryada alacağı tepkiden çekiniyor.zaten yaşı da küçük,bu sorumluluk fazla..
bence yapcak fazla bişey yok,,kendini sıkmamaya çalış,düzene ayak uydur derim ben,karşısında olamıyosan,düzene alışmak durumundasın,evliliğin ilk zamanları zordur zaten,bi süre sonra alışırsın sen de..
ilk defa duymuş olman şaşırtıcı..
kabacası : kaynana
kibarcası: kayınvalide
kabacası: kaynata
kibarcası: kayınpeder
kaynanayı da biliyorum heralde o kadar da değil
kaynatayı duymamıştım,ben de eşin erkek kardeşi sanmıştım önce o neydi?:)
bugün herzamanki gibi işlerimi yaptım biara odamdayken görümcem aradaı annesini istemeden kulak misafiri oldum
bıktım deprosyon ilacı içicem kurana yazıldıma pişman oldum çamaşır as falan hiç çalışamıyorum diye bir sürü sitem etti şaştım kaldım elim ayağım titredi allah seni nasıl biliyosa öle yapsın dedim kendi kendime ...ben rutübetten çürümüş odamı temizledim bugün o ara bi çamaşır asmış da aona yakınıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?