Esinin cebinden gizlice para almak?

Kızlar bi arkadasim sikistikca eşinin cebinden para almiyomus.yanlış anlamayineeşi parasız koymaz ama o yinede alıyor.bana garip geldi varmı böyle yapan merak ettim..

Olsa bile burda soylemez sanirim ;)

Ben hirsizligin her turlusune karsiyim. Adam her ihtiyaci karsiliyor madem kadin kocasindan gizli neye sıkışıp hirsizliga basvurur ki?

Konuyu geyik kısmına açsaydınız muhabbet olurdu. Burası dert bölümü.

Bu sizin için dert mi? Gördüğüm kadar değil.

Kadının yaptığı yanlış.
Doğrulanamaz.

KK da, bu yanlışı savunacak insan varsa bile buraya yazamaz.

Milletin fikri ortak, kadın bilerek ya da bilmeyerek hırsızlık yapıyor.

Konu taşınabilir sanırım @Margarikotin , muhabbet olsun diye açılmış

Altinlaaaar :)))

Ben para arttırıp kendime d.n alamam becerip limoncu merkez bankasina kredi acacak :)))
Ahahah, ben kocasının cebinden para aldığını okumadım hiç
50 liralık faturaya 100 lira deyip kalanı cebe attığını okudum ama.
Millet böyle zengin oluyor demek ki arkadaş ya.
Ben bütün paramla don alıyom, onun dışında açım biliyon mu, çok ciddiyim.

Burası dert bölümüddeğil canımilisket dduygula haya ="FrKafka, post: 47280291, member: 627521"]Konuyu geyik kısmına açsaydınız muhabbet olurdu. Burası dert bölümü.

Kadının yaptığı yanlış.
Doğrulanamaz.

Konu taşınabilir sanırım @Margarikotin , muhabbet olsun diye açılmış[/QUOTE]
Burasi

Burası dert bölümüddeğil canımilisket dduygula haya ="FrKafka, post: 47280291, member: 627521"]Konuyu geyik kısmına açsaydınız muhabbet olurdu. Burası dert bölümü.

Kadının yaptığı yanlış.
Doğrulanamaz.

Konu taşınabilir sanırım @Margarikotin , muhabbet olsun diye açılmış
Burasi[/QUOTE]
Şaka mı yapıyorsunuz yoksa ciddi misiniz siz?? Konunuz taşındı,heeey farkettiniz mi?

Yanlışoolduğuaci="ozzge81, post: 47280187, member: 77860"]Katiliyorum ve konu acan arkadasa ithafen soyluyorum bunun yanlis bir davranis oldugunu cocuk bile bilir siz eger bu konuda ben arkadasimi kirmadan incitmeden bu durumdan nasil vazgeciririm yanlisi nasil anlatirim diyorsaniz giris mesajinizi duzenleyin ona gore yorum gelsin daha yardimci olur
Yoksa gereksiz bir konu katiliyorum

Yanlis oldugu acik zaten..ben boyle yapan varmi demedim zaten..fikirleri merak ettim yazdim.muhabbet olsun o yuzden burdayiz dimi[/QUOTE]

MeaajiniZda varmi boyle yapan merAk ettim demissiniz nasil vazgecer ne demeliyim nasil anlatmaliyim degil
Oyle deseydiniz anlardim ki konu sizde sikinti olusturuyor tartismak fikir almak istiyorsunuz benzer durumla karsilasan varsa ne yapmis ogrenmek istiyorsunuZ.Ama siz muhabbet olarak acmissinizki (bence muhabbetlik konuda degil yaptigi yanlis sonucta belki biri agir bir yorum yapar davranisi hos
Olmasada arkadasim demissiniz kocasinin cebinden aldigini soyluyorsada sizi samimi bulan biri belliki konumu yok madem arkadasiniz merhabaniz var sessizce ortun ayibi gorusmek gorusmemek size kalmis zaten ki bu benim sahsi fikrim )ha yeride evet geyik muhabbet falan olan kisim bdv degil bence

Ahahah, ben kocasının cebinden para aldığını okumadım hiç
50 liralık faturaya 100 lira deyip kalanı cebe attığını okudum ama.
Millet böyle zengin oluyor demek ki arkadaş ya.
Ben bütün paramla don alıyom, onun dışında açım biliyon mu, çok ciddiyim.

Gunah alamam bende okumadim. Hileli alimlarini anlattı bende bunun disinda bilmiyorum. Ama her ay ceyrek kismi aklima kazindi :)

Migros a gittikce atiyorum sepete d.nlari, beyim oduyor :ıslık:fantastik alimlar yapamıyorum issizim ben :KK53:

Ben zengini birak orta halli olamam imkansiz yani:KK17: biriktirme becerim yok :cry: bir ceyregim yok anliyor musunnn :KK6:

benm eşim vermeseydi yada yetmeseydi param alırdm .. çünkü bnm almadğm para ya sigaraya gidecek yada kaynanaya..
ama Allah a şükür eksik etmiyor ihtiyaçlarımı..

Kocası kadının cebini parasız bırakmıyor diyorsun bu durumda bu kadın Para çalıyor yani...

Allah muhafaza o arkadaşın evine geldiğinde cüzdanını çantanı sakla para hırsı fenadır. Senden de araklar sonra düşünür durursun nereye harcadım diye.

Çalmak niyetinde ise evet çok yanlis bir hareket.
Ama bende esimin bozukluklarini alip kumbarama atiyordum habersiz. Bazen 5lik falan aliyorum sormadan. Birsey demiyor. Ama anliyor tabi paranin eksildigini benim aldigimi. Hatta gecen kız sen benim cebimden paramı ponçikliyon dedi baya gülüştük :)

Ben evli değilim ama gözlerimle şahit olmuştum hastalık gibi bir şey oluyor bir süre sonra abla dediğim biri bunu ilerletmeye başlamıştı ve destek almaya başladı tuhaf işte yanlış

"Hem güldüm" dedim farkettiniz mi??? Ahh hayır farketmemişsiniz! :)) Tabi ki eş olarak ortak bi yuva kuruyorz,sizi temizlikçi zannetmedim merak etmeyin.. anneniz veya ananeniz de temizlikçi tutup babanız dedeniz ev işlerinde yemekte bulaşıkta yardım ediyor mu peki? Merak ettim

Anlayamadim, bu konuda annemler hatta anneannemler ne alaka?

Madem soruyorsun, evet babam bulasik makinesini doldurup bosaltirdi, masayi toplardi. Yani anneme azda olsa bir sekilde yardim ederdi. Annannem desen güclü bir kadindi, daima tarlada calisirdi.

Ve evet bence ev kadinlari öyle esinin maasinin yarisina hakki yoktur. Madem baska birine muhtac olmayi seciyorsun, o zaman o kisinin sana verdigi paraya razi olacaksin. 2016'da, hele Türkiye sartlarinda ev hanimi olmak acikcasi sacmaliktir. Gida o kadar pahali ki, elektrik, gaz, internet paketleri bile dünyanin en pahalilarindan. Bu ülkede insanlar nasil tek maas ile geciniyor anlayamiyorum.

Bunun yani sira, hic bir sosyal güvence yok. En basit kk "ben bosanmak istiyorum ancak isim yok, bosanamiyorum" gibi konular ile dolu. Hayat müsterek. Hersey olabilir, es agir bir kaza gecirebilir, engelli kalabilir. Es isten atilabilir ve aylarca issiz kalabilir. Bosanma olabilir. Cocuk hasta kalabilir yada okul masraflari cok fazla olabilir.

Her yetiskin kendi ayaklari üzerine durmali. Ben belli bir yastan sonra babamdan para sormaktan utanirken, niye gidip esimden isteyim? Ha madem aileden laflari paylasiyoruz, o zaman bende annemin lafini paylasim burda "Ne olursa olsun, ister kocan milyoner olsa bile daima kendi ayaklarni üzerine dur kizim, kendi maasini kazan ve güclü ol" derdi.

Back
X