canım sizde nasıl bir sorun var bilmiyorum doktorunuz morfoloji ile ilgili bişey söylememiş miydi? Gerçi bizim doktorumuz pek önemsemedi ama herşey normalken bebiş sahibi olamıyorsak ve sadece morfolojide terslik varsa o zaman nedeni o dur gibi geliyor.Kisslar Hiç Dikkat Etmemiştim Bu Başliktan Sonra Eve Gidip Eşimin Test Sonucuma Baktim Bizimkinin Morfolojisi % 1
canım sizde nasıl bir sorun var bilmiyorum doktorunuz morfoloji ile ilgili bişey söylememiş miydi? Gerçi bizim doktorumuz pek önemsemedi ama herşey normalken bebiş sahibi olamıyorsak ve sadece morfolojide terslik varsa o zaman nedeni o dur gibi geliyor.
canım çok üzüldüm. ama ümidini kesme azospermi olanlar bile çocuk sahibi olabiliyor. sizin de çok düşük değil.:1hug: benim eşim 3 kez test yaptırdı.1. sinde farklı bir yerde yaptırmıştık ve 4 milyon çıktı eşime kısır muamelesi yaptı salak doktor. eşimin kendisine gelmesi 2 ayı buldu sonra ısrarlarımla daha uzman bir yerde yaptırdık 42 milyon en sonuncusunda 60 milyon çıktı ama morfoloji %2canım benim eşim 2 kere tahlil yaptırdı farklı yerlerde, ilkinde 14.800 çıktı ikincide yıkanmış hali 11 milyon yıkanmamış 9 milyon doktor işaretlemiş 9 milyonu ve morfoloji % 1 parantez içine almış ben aralıkta tüp bebek denedim ama olmadı :1no2:
canım çok üzüldüm. ama ümidini kesme azospermi olanlar bile çocuk sahibi olabiliyor. sizin de çok düşük değil.:1hug: benim eşim 3 kez test yaptırdı.1. sinde farklı bir yerde yaptırmıştık ve 4 milyon çıktı eşime kısır muamelesi yaptı salak doktor. eşimin kendisine gelmesi 2 ayı buldu sonra ısrarlarımla daha uzman bir yerde yaptırdık 42 milyon en sonuncusunda 60 milyon çıktı ama morfoloji %2bilmiyorum etkisi oldu mu ama ben eşime bol bol havuç yedirmiş ve e vitamini kullandırmıştım. şimdi birde keçi boynuzunu duydum. bence sende dene tabi ikna edebilirsen benimki biraz zor ikna olmuştuyerimseniben
canım inşallah herşey gönlünce olur ve hep beraber burdan bebiş haberlerimizi paylaşırız.:1hug:canım bende 2 aydır aralarda bıraksakta keçiboynuzu kaynatıp içiriyorum ona zehir versen içer yeterki olsun die.. dondurulmuş embriyolarımız var bakalım artık belki onlarla deniyceğiz...
canım inşallah herşey gönlünce olur ve hep beraber burdan bebiş haberlerimizi paylaşırız.:1hug:
valla ben bebek yapmanın hiç bu kadar zor olacağını düşünmezdim. yaptım mı tutuyo sanırdım ne kadar safmışımklava:
canım vallahi hepimiz öyle düşünüyoruz ama ancak yaşayınca öğreniyoruz... istanbul'un neresinde oturuyorsun?
canım kartaldayım ben. sen?
aaa evet fazla mesafe yok aramızda.hımm acaba bu bölgenin havasında mı bişey var ne dersin:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?