eşinin morfolojisi bozuk olup hamile kalan varmı arkadaşlar?

Aslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
3.781
1
0
Diğer
morfolojisi bozuk olup hamile kalan varmı arkadaşlar yada düşük yapanlar varmı yokmu bunun tedavisi?

bızımde morfolojı % 2 .varıkosel amelıyatı oldu esım.1.5 ay oldu.ınsallah duzelır.bende hamıle kalmak ıstıyorum.ama hılal sanırım esının morf.% 5 ti degılmı.bence cok ıyı bır deger.bızımde keske % 5 olsa :((((.bence dusuklerın nedenı baska bısı olmalı .arastrdılarmı canım hıc

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin yok canım çok şükür eşimde varikosel çıkmadı ama bu sorunumuz çıktı araştırdılar canım hiçbişey çıkmadı sadece eşimde biraz sorun çıktı oda nasıl olacak bilmiyorum

vitamin falan kullanın dr.lar vermedı mı pekı ılac vıtamın falan.bırde sıyah uzum cekırdegı morfolojıye ıyı gelıyor dıyorlar.sımdı yaz.sıyah uzumde cok .bol bol yesın esın.bende yedırıyorum.ınsallah ıse yarar

canım kruger e göre %4 sınır diye biliyorum ben o yüzden eğer sizin morfoloji %5 ise iyi bence bizimki de %2 ve eşimde varikosel de yok. ben aşılama deniycem normal yolla biraz zor dedi doktor:((

vitamin falan kullanın dr.lar vermedı mı pekı ılac vıtamın falan.bırde sıyah uzum cekırdegı morfolojıye ıyı gelıyor dıyorlar.sımdı yaz.sıyah uzumde cok .bol bol yesın esın.bende yedırıyorum.ınsallah ıse yarar

inş. ya vitamin verdi hala kullanıyo kullanmadığı ilaç kalmadı valla Rabbim eşlerimize şifalar versin

canım kruger e göre %4 sınır diye biliyorum ben o yüzden eğer sizin morfoloji %5 ise iyi bence bizimki de %2 ve eşimde varikosel de yok. ben aşılama deniycem normal yolla biraz zor dedi doktor:((

evet doktor bana ancak tüpbebek olur dedi yoksa yine düşük yaparsın Alah korusun inş. yapmam bidaha

kızlar asılamayı bos yere denemeyın .asılama morfolojıye fayda etmıyormus.ona verecegınız parayı tupbebege verın.

kızlar aşılamadada en kaliteli spermler verilmiyomu içeri?benmi yanlış biliyorum.bende bidahaki ay aşılama yaptırıcam da.gerçi bizde sperm sorunu yok ama olsun yinede kalitelileri verilse ii olur.

bıozard esınde sperm sorunu ozellıkle morfolojı sorunu yoksa asılama uygun olur.ama morfolojı sorunu varsa asılama ıse yaramıyormus.dusunsene tupbebekte bıle tutmama olasılıgı oluyor cogu zaman.kalıtesı bozuk spermlere asılama ne yapsın.ama hareket sorunu olanlarda asılama uygun olabılıyormusta.morfolojıye etkı etmıyor.

Allah Allah ben aşılamadada kaliteliler seçiliyo diye biliyordum.şekli bozuk olanlar ayıklanmıyo ozaman.ee normal yoldan ne farkı varki ozaman.

evet bencede normal yoldan hiç bir farkı yok farkı sadece spermin yumurtayla daha kolay buluşması

eşimin normal morfoloji %2 idi.1,5 yıl sonra hamile kalabildim bundan 2 ay öncede bir kimyasal gebeliğim var inşallah sende hyırlısıyla hamile kalırsın.

eşimin normal morfoloji %2 idi.1,5 yıl sonra hamile kalabildim bundan 2 ay öncede bir kimyasal gebeliğim var inşallah sende hyırlısıyla hamile kalırsın.

ya bu kimyasal gebeliği kimde duysam 3 ay içinde hamile kalıyolar.sizinde öylemi oldu yani kimyasal gebelikte adet olunca bi adet daha oluyolar ondan sonra olmuyolar ve hamile olduklarını öğreniyolar.bu duyduğum 5.kişi falansın.

canım ya Allah tamamını erdirsin hamile kalabiliyorum sorun o değil hamileleğim devam etmiyor düşükle sonuçlanıyor

ya bu kimyasal gebeliği kimde duysam 3 ay içinde hamile kalıyolar.sizinde öylemi oldu yani kimyasal gebelikte adet olunca bi adet daha oluyolar ondan sonra olmuyolar ve hamile olduklarını öğreniyolar.bu duyduğum 5.kişi falansın.

bilmiyorumki bende demek doğrudur inş. hamilelikleri uzun sürerde bidaha kimyasal gebelik geçirmezler

ben haziran ayında kimyasal gebelik geçirdim 2 ay sonra ağustos ayında yeniden hamileyim gene aynı şeyleri yaşamaktan korkuyoum.

Back
X