Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vitamin falan kullanın dr.lar vermedı mı pekı ılac vıtamın falan.bırde sıyah uzum cekırdegı morfolojıye ıyı gelıyor dıyorlar.sımdı yaz.sıyah uzumde cok .bol bol yesın esın.bende yedırıyorum.ınsallah ıse yarar
canım kruger e göre %4 sınır diye biliyorum ben o yüzden eğer sizin morfoloji %5 ise iyi bence bizimki de %2 ve eşimde varikosel de yok. ben aşılama deniycem normal yolla biraz zor dedi doktor(
eşimin normal morfoloji %2 idi.1,5 yıl sonra hamile kalabildim bundan 2 ay öncede bir kimyasal gebeliğim var inşallah sende hyırlısıyla hamile kalırsın.
ya bu kimyasal gebeliği kimde duysam 3 ay içinde hamile kalıyolar.sizinde öylemi oldu yani kimyasal gebelikte adet olunca bi adet daha oluyolar ondan sonra olmuyolar ve hamile olduklarını öğreniyolar.bu duyduğum 5.kişi falansın.
ya bu kimyasal gebeliği kimde duysam 3 ay içinde hamile kalıyolar.sizinde öylemi oldu yani kimyasal gebelikte adet olunca bi adet daha oluyolar ondan sonra olmuyolar ve hamile olduklarını öğreniyolar.bu duyduğum 5.kişi falansın.