- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Eşiniz narsist kişilik bozukluğu gösteriyor mu sizce hiç bunu farkedip araştıran var mı? Nasıl başaçıkıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Narsist olduğunu yeni mi farkettin önceden de varmıydı.Kişilik bozukluğundan ziayde bi huy asşlında.Hayatın merkezine kendini koymışsa değiştirmek zordurEşiniz narsist kişilik bozukluğu gösteriyor mu sizce hiç bunu farkedip araştıran var mı? Nasıl başaçıkıyorsunuz?
Narsist olduğunu yeni mi farkettin önceden de varmıydı.Kişilik bozukluğundan ziayde bi huy asşlında.Hayatın merkezine kendini koymışsa değiştirmek zordur
burcu ne Eşinizin bence narsist karakterlerin çoğu annelerin hatalı yetiştirme tarzından kaynaklanıyor hala erkek çocuğa padişah muamelesi yapan anneler oldukça narsist kocalarda bitmezSorun oldugunun farkındaydım ama narsist tanısına yeni ulaştım okuyup araştırınca sanırım yine de emin değilim
Eşimin değil de ara da bir kendim nasristik kişilik bozukluğuna sahip olduğumu düşünüyorum sonra diyorum ki yok değildir yaEşiniz narsist kişilik bozukluğu gösteriyor mu sizce hiç bunu farkedip araştıran var mı? Nasıl başaçıkıyorsunuz?
Ben düsünüyorum. Cogu erkekte var. Özellikle aslan burcu olanlardaEşiniz narsist kişilik bozukluğu gösteriyor mu sizce hiç bunu farkedip araştıran var mı? Nasıl başaçıkıyorsunuz?
Benim eşim tam bir narsistti.beni de aşağılaya aşağılaya özgüvenimi bitirdi.avukatım borderline kişilik bozukluğu dedi ama kuzenim psikolog.kendi gözlemleri ile narsist olduğunu söyledi.Ben internetten çok araştırdım kesinlikle narsist.Ben şubatta boşandım toparlayabilir miyim bilmiyorum.çünkü beni psikolojik olarak mahvetti
Zaten tanı koymak sizin ne haddinize yahu. Tanıyı psikiyatri koyar.Sorun oldugunun farkındaydım ama narsist tanısına yeni ulaştım okuyup araştırınca sanırım yine de emin değilim
Narsizm psikoloji bilimine göre bir huy değil patolojik bir durumdur.Narsist olduğunu yeni mi farkettin önceden de varmıydı.Kişilik bozukluğundan ziayde bi huy asşlında.Hayatın merkezine kendini koymışsa değiştirmek zordur