• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ve aile arasında kalmak, eşi korumak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya arkadaşlar sizin anlamadığınız şey şu ben şimdi durup dururken böyle olsun demiyorum ya böyle bişeye ihtiyaç duyulursa diye diyorum, yoksa onlar bana iyi olduğu kadar ben de onlara iyiyim. Hediye olsa da emrivaki yapılan bir konuda bile ben çok iyi niyetli ve yapıcı davrandım. Saygıyla gelene saygısızlığımı asla bozmam, keza eşimin ailesi benim de ailemdir. Bu farazi bir konuydu konuştuk bitti.

Ya arkadaşlar sizin anlamadığınız şey şu ben şimdi durup dururken böyle olsun demiyorum ya böyle bişeye ihtiyaç duyulursa diye diyorum, yoksa onlar bana iyi olduğu kadar ben de onlara iyiyim. Hediye olsa da emrivaki yapılan bir konuda bile ben çok iyi niyetli ve yapıcı davrandım. Saygıyla gelene saygısızlığımı asla bozmam, keza eşimin ailesi benim de ailemdir. Bu farazi bir konuydu konuştuk bitti.
Doğmamış bebege don bicer gibi farazi konular uretip o zaman soyle mi yaparsın, boyle mi yaparsın diye esinizi karakteri dışında tepkiler vermesi icin zorlayip tartisma cikarmaniz gercekten cok mantikli bir hareket.

Esiniz gercekten sert tepki vereceginden degil, siz susun konu kapansın diye yav he he tamam sert errrrrkek olacagim demistir. Baska türlü bu asiri mantikli tartismaniz bitmeyecekmis zira.

Hangi aklı selim insan, durduk yere eşine ailene karşı gerekirse sert olacaksın der ve bunun üzerine tartışır? Aileyle ilişkiniz gayet iyiymiş üstelik. Sadece ego tatmini yapmaya çalışıyorsunuz. Kocanız sert olurum demiş ve siz bundan mutlu olmuşsunuz resmen. Nasıl bir gelişmemiş kişiliktir bu yarabbim. 🫠

Hıııı bayan kötü kalp devam,kocanız ya sizi geçistiriyor ya da onu doğurup büyütenlere karşı oldukça vefasız dikkat edin anayı babayı kolayca gözden çıkaran yarın bir gün sizi kapının önüne koyar Kader hiç şaşmaz.Yaptığını çekecek ektiğini biçeceksin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X