Eşinin saldırısı spikeri felç etti!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Doğum sonrasında, şuur kaybı şikayetiyle hastaneye kaldırılan gazeteci-spiker Kübra Eken'in (30), eşinin darp etmesi sonucu felç olduğu ortaya çıktı.
fft81_mf2615354.jpeg

Pazar, 16 Kasım 2014 - 1:53pm

Şuuru kapalı olduğu için ilk duruşmalarda ifade veremeyen Kübra Eken'in son duruşmada ifadesi alfabe ile alındı. Eken, çocuk yüzünden tartıştıkları eşi N.B.E’nin kendisini darp ettiğini söyledi. Kübra, kendisine sorulan sorulara alfabeye dokunarak ilk önce “Kafama vurdu.” diye yazdı. “Kim?” sorusuna ise eşinin ismini yazarak karşılık verdi. “Nasıl?” sorusuna ‘Elle’ şeklinde cevap veren Kübra, “Kaç kez?” sorusuna da ‘4’ karşılığını verdi. Radikal'de yer alan habere göre, daha önce kendisini darp edip etmediği sorusuna ise “Hayır” dedi. İddiaları yalanlayan N.B.E ise, gerçeklerin mahkeme sonucunda ortaya çıkacağını söyledi. Adli Tıp Kurumu raporunda ise Kübra Eken’in darp sonucu felç olduğu belirtildi.

Adli Tıp Kurumu da Kübra Eken’in darp sonucu felç kaldığını doğruladı. Adli Tıp raporunda, “Kulaktaki ekimozun kendiliğinden oluşmayacağı, bunun için künt darp gerektiği, kişinin bu darbının doğum anestezi altında yapıldığından doğum sırasında olmasının beklenmediği, doğum sonrası sponton beyin kanamalarının sık gözlenen bir durum olmadığından olayın darba bağlı olduğunun kabulü gerektiği? Kişinin yaşamını tehlikeye sokan bir durum olduğu? Kişi üzerinde etkisinin basit bir müdahale ile giderilebilecek ölçüde hafif nitelikte olmadığı kanaatini bildirir rapordur.” ifadelerine yer verildi.
habersol

Bu haberi az evvel tv'de seyrettim çok üzüldüm kadının haline:( bebeğini de göstermiyorlarmış:(

Tesekkürler chess bizimle paylastigin icin. Bende tam paylasayim derken, ama önce bir arama yapayim dedim. Sen benden önce davranmissin, cok sagol.
O kadar üzüldümki, gercekten hayretler icinde kaldim. Hep derim " kadinlar nedense birbirini tutmaz " diye zaten olay cok kötü ama kayinvalidede oglunun arkasinda ya, bir darbe daha yemis gibi oldum.
Yani bunu benim oglum yapsa, ilk hapise girmesini ben isterim bir anne olarak. Ama kadin oglusunun arkasinda ve bebegide almislar, ifadeni degistir, ancak öyle görebilirsin bebegini demisler. Bu nasil bir olaydir tanrim ?
Insallah kocasini ömür boyu hapise atarlar. Söyleyecek cok söz var ama yazamiyorum ne yazikki.

Çok kötü bir durum hem genceçik kadına hem bebeğe yazık.

o adam cezasını en ağır şekilde çekmeli.

O ellerin kırılsın inşallah İnsan müsvesttesi.
dana yazacak kelime bulamıyorum.
Rabbim sorsun senden hesabını.
Çok üzüldüm çok etkilendim.

Eş yumruğu felç etti
Gazeteci Kübra Eken doğum yaptıktan iki gün sonra beyin kanaması sonucunda felç kaldı. Eken, ifadesinde eşinin yumrukla kafasına vurduğunu ve bu yüzden beyin kanaması geçirdiğini söyledi
Sitene Ekle
es-yumrugu-felc-etti-4980386.Jpeg

DAMLA GÜLER İstanbul

Başarılı ekonomi gazetecisi Kübra Eken (30) doğum sonrası beyin kanamasına bağlı olarak felç geçirdi. Bilinci açılan Eken, ilk ifadesinde eşinden gördüğü şiddet sonucu beyin kanaması geçirdiğini söyledi. Eken, alfabedeki harfleri göstererek verdiği ilk ifadesinde eşinin başına yumrukla vurduğunu anlattı. Adli Tıp da darbı doğruladı. Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünü bitiren Kübra Eken, İngiltere Bournemouth’da Uluslararası Gazetecilik dalında yüksek lisans yaptı. Beş dil bilen Eken, Londra’da Bloomberg TV’de işe başladı. Eken, 2010 yılında da Türkiye’de faaliyet gösteren bir televizyon kanalının Londra temsilciliğini üstlendi.
Başarılı gazeteci Eken, 2011 yılında evlendikten sonra İstanbul’a yerleşti. Ancak Kübra’nın hayatı evlendikten sonra değişti. Kocasıyla sorunları olduğu için boşanmak isteyen Kübra hamile kalınca bu düşüncesinden vazgeçti. Sezaryanla bir kız çocuğu dünyaya getiren Kübra doğumdan iki gün sonra kocası Neptün Bülent Eken tarafından hastaneye kaldırıldı.
İddiaya göre Eken herkese eşinin sezaryan sonucu beyin kanaması geçirdiğini söyledi. Kübra’nın annesi Nuran Yelkenci’nin anlatımlarına göre ise gerçek iki ay sonra ortaya çıktı. İddiaya göre, Kübra’yı ameliyat eden doktorun, Yelkenci ailesine, “Kızınız darp edilmiş, haberiniz yok mu?” demesi üzerine aile durumdan haberdar oldu. Doktorun hazırladığı darp raporu nedeniyle savcılık tarafından bir soruşturma yürütüldüğünü öğrenen aile hemen davaya müdahil oldu.

‘Kafama vurdu’ dedi
Yaklaşık 6 ay yoğun bakımda kalan Kübra bilinci kapalı olduğu için ilk duruşmada ifade veremedi. Doktorların “Yaşama ümidi çok az” dediği Kübra hayata tutundu ve bilinci açıldı. Yatağa mahkum olmasına rağmen ellerini kıpırdatmaya başlayan Kübra bir alfabe yardımıyla ailesiyle konuşmaya da başladı. Kübra ailesiyle yazışarak iletişim kurduğu alfabeyle duruşmaya katıldı ve yazarak ifade verdi.
İlk olarak mahkeme başkanının, “Olay nasıl oldu” sorusuna cevap veren Kübra tek tek harflere dokunarak, “Kafama vurdu” yazdı. Hakimin, “Kim vurdu” sorusuna ise, “Neptün” yazan Kübra, “Neyle vurdu” sorusuna ise, “Yumrukla” cevabını verdi. Kübra daha önce darp edilip edilmediği sorusuna ise, “Hayır” cevabını verdi.
Sanık koca Neptün Eken ise mahkemede verdiği ifadede suçlamaları kabul etmeyerek, “Mağdureyi darp etmem için hiçbir sebep yoktur” dedi.

Epilepsi krizi savunması
Eşinin başka bir odada yattığını ve ara ara kendisine gidip baktığını anlatan Eken, “Çok başım ağrıyor hastaneye mi gitsek dedikten sonra saçlarından tutarak epilepsi krizi geçirir gibi titremeye ve kafasını sallamaya başladı. Ben hemen 112’yi aradım. Dilinin dönmemesi için sürekli dilini dışarı çıkarıyordum. Kübra’nın yanında bulunduğum sırada kafasını hiçbir yere çarptığını görmedim” dedi. Ancak Adli Tıp Kurumu, Kübra’nın darp sonucu felç kaldığını belirtti.

‘Çocuğu kaçırıldı’

Kardeşinin çocuğunu 7 aydır kucağına alamadığını söyleyen Kübra’nın ağabeyi Önder Yelkenci, mahkeme kararıyla haftada iki gün Kübra’nın çocuğunu görebilme hakkı olmasına rağmen çocuğun kaçırıldığını iddia etti. Psikologların Kübra’nın daha hızlı iyileşmesi için çocuğuna ihtiyacı olduğunu vurguladığını anlatan Önder Yelkenci, “Sistematik bir uzaklaştırma durumuna girdiler. Damadın kız kardeşi bana ‘Kübra çocuğu görmek istiyorsa ifadesini değiştirsin’” dedi.
milliyet

kadın 5 dil biliyormuş, karı kocanın eğitimi sosyal statüsü ne olursa olsun, malesef bu haberleri hep okuyoruz,

nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorlar anlayamıyorum

merak ediyorum, doğumdan sadece iki gün sonra ne olmuş olabilirde bu kadın bu kadar ölümcül dayak yemiş, tabii ki haklı hiç bir açıklaması yok, ama o saçma sebebi merak ediyorum

geçmiştete şiddete uğrayan spikerler var , çok acı böyle piskopatların eğitimli kadını bulup dövmeleri zaten ne oluyorsa çocuk doğduktan sonra oluyor nedense

geçmiştete şiddete uğrayan spikerler var , çok acı böyle piskopatların eğitimli kadını bulup dövmeleri zaten ne oluyorsa çocuk doğduktan sonra oluyor nedense

fark etmiyor ki, okula gitmeyenide şiddet görüyor, üni. mezunuda
keşke kadınlar evlenmeden önce iyi tanısa, ben erkeklerin çok uzun süreli rol yapabileceğine pek inanmıyorum, illlaki sinirli olduğunun sinyalini vermiştir
genç kızlar hep bu haberleri okuyor ama yine de bu tip adamlarla evleniyor

Bende anlamadın deneyimsizlik mi ,az çok bu pikopat adamlar sinyal veriyordur ama hiç 8lr ladın kendine şiddete yakıştırmıyordur ve kesinbenim başıma gelmez diyordur ,adamlar bu kadınlara
prenses muamelesi yapınca ömür boyu böyle olacak sanıyor bence kadınlar iyi gözlemlemeli erkekleri kadın kadından çok erkeği tanımalı
fark etmiyor ki, okula gitmeyenide şiddet görüyor, üni. mezunuda
keşke kadınlar evlenmeden önce iyi tanısa, ben erkeklerin çok uzun süreli rol yapabileceğine pek inanmıyorum, illlaki sinirli olduğunun sinyalini vermiştir
genç kızlar hep bu haberleri okuyor ama yine de bu tip adamlarla evleniyor

Aynı meslektaşmış , umarım adam hapis yatar ve anneye çocuğunu gösterirler , görümcede betermiş vicdansız

Hakikaten anlamiyorum. Büyükde konusmak istemiyorum ama acaba gecekten belli olmuyormu böyle psikopatlar?

Genç bir annenin hayatını karartan o adammdan bunun hesabını tez zamanda sorması dileği ile...

Back
X