eşinin, sevgilisinin askerliğini beklemiş kızlar size ihtiyacım var

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Kızlar zaten aile sıkıntım hic bitmiyor . Artık gerçekten iyi değilim.
Sevgilim askerden geldi. 1 aya yaklaştı. Memleketinde şimdi.
Ama çok değişti ya. Herşeye sinirlenir oldu. Benimle ilgilenmez oldu.
Önceden sevdiğim bu değildi ya.
Ve benim dengem alt-üst oldu iyice. İki dakika önce iyiysem iki dakka sonra tadim kalmıyor.
Değiştin böyle değildin falan konuşuyorum. Çünkü onu seviyorum

Ama o inkar ediyor değişmedim şöyle böyle.
Hayır kiskanmasina çok kıskanıyor. İyiyken iyiyiz ama çok çabuk sinirleniyor, ağzından çıkana bakmıyor.
Gece falan da 1 -2 kez bağırmış uyurken .

İnanın anlamaya çalışıyorum. Onunda çok işi oluyor. İyiyken diyor ki bizim geleceğimiz için uğraşıyorum para lazim. İyide ben bundan önce sevgi istiyorum ilgi istiyorum çok mu.

Bu arada bende iyi değilim kızlar ailemden dolayı sevgilimin bu halinden dolayı. Gülerken ağlıyorum, bunalıyorum sinirleniyorum . Bugün daha yeni sinir krizi geçirdim. Kapıyı kırdım. Bana hafif bi sakinleştirici ilaç önerebilir misiniz. Reklam olursa özelden de yazabilirsiniz.
İnanın bu zamana kadar çok yaninda oldum. Herkezden çok düşündüm. Onunla mutlu olmak istiyorum .
Sizce ne yapabilrim. Sizde başınızdan geçtiyse nasıl atlattınız anlatır mısınız?

abim askerliğini bitireli 10 sene oldu hala bambaşka biri olduğunu söyler yengem.
gerçekten asker psikolojisini anlayabildiğinizi düşünmüyorum buradan.
adam kadının kızın arasında değişmedi ya.

Son düzenleme:
Benim sevgilim de değişmişti. Olumlu oldugu kadar olumsuz yanları da vardı. Daha sonra başka bir sebepten ( suçlusu benim, belki o yapsa ben affedemezdim) ayrıldık. O da ayrılık sürecinde toparlamıştı iyice.

Odak noktanız sadece sevgiliniz olursa öyle olur tabi.biraz etrafınızlada ilgilenin başka şeylerle uğraşın.

abim askerliğini bitireli 10 sene oldu hala bambaşka biri olduğunu söyler yengem.
gerçekten asker psikolojisini anlayabildiğinizi düşünmüyorum buradan.
adam kadının kızın arasında değişmedi ya.
Peki neler yapmalıyım. İnan ben biseyler düzelecekse çabalamaya hazırım.

Benim sevgilim de değişmişti. Olumlu oldugu kadar olumsuz yanları da vardı. Daha sonra başka bir sebepten ( suçlusu benim, belki o yapsa ben affedemezdim) ayrıldık. O da ayrılık sürecinde toparlamıştı iyice.
Mesela oda çabuk sinirleniyor muydu. Bunun tek sıkıntısı bu. Nasıl atlattın. Neler yaptın.

askerdir psikolojisi iyi değildir tamam da seninde iyi değil nolcak peki? bence biraz zaman tanıyın birbirinize sakinleşn sonra devam edin ilişkinize
Bilmiyorum ki. Ayrı kalmak da istemiyoruz . Ve biz 1 yıla yakındir görüşmüyoruz acaba ondan böyle sinirleniyor olabilir mi. Yani ozlediginden Çünkü normalde de görüştükten sonra daha düzelirdi herşey.

Mesela oda çabuk sinirleniyor muydu. Bunun tek sıkıntısı bu. Nasıl atlattın. Neler yaptın.
Dediğim gibi biz ayrıldık baktı bensiz olmuyo :P şaka şaka. İlgi bakımından değişmişti, arkadaşlarıyla ve ailesiyle olmak görüşmek istiyordu sürekli ve biz ayrı şehirlerdeydik..
Sana tavsiyem kesinlikle üstüne düşme. Hem sen de iyi değilmişsin merhemin kendin ol. Her zaman.bir başkasını merhem olarak görme. Kendini iyi hissettirecek şeyler başkasının sana olan tavrı olmasın yani. Dışarı çık bir kahve iç. Akşamüstü yürüyüş yap. Arkadaşlarınla plan yap.
Sevgilin yazdıkça tabi tavırsız şekilde konuş. Ama neden ilgilenmiyosun konuşmuyorsun etmiyorsun deme

Peki neler yapmalıyım. İnan ben biseyler düzelecekse çabalamaya hazırım.
biz televizyon başında deliriyoruz düşünsene onlar bunu yaşıyor.
zamanla düzelir demek isterim ama bunun garantisi yok ki. hiç kolay değil inan ki.
üzerine gitme bunaltma. oradaki sorunlara göre senin tribin solda sıfır kalacak.
sana diyebileceğim tek şey sabret.

Kızlar zaten aile sıkıntım hic bitmiyor . Artık gerçekten iyi değilim.
Sevgilim askerden geldi. 1 aya yaklaştı. Memleketinde şimdi.
Ama çok değişti ya. Herşeye sinirlenir oldu. Benimle ilgilenmez oldu.
Önceden sevdiğim bu değildi ya.
Ve benim dengem alt-üst oldu iyice. İki dakika önce iyiysem iki dakka sonra tadim kalmıyor.
Değiştin böyle değildin falan konuşuyorum. Çünkü onu seviyorum

Ama o inkar ediyor değişmedim şöyle böyle.
Hayır kiskanmasina çok kıskanıyor. İyiyken iyiyiz ama çok çabuk sinirleniyor, ağzından çıkana bakmıyor.
Gece falan da 1 -2 kez bağırmış uyurken .

İnanın anlamaya çalışıyorum. Onunda çok işi oluyor. İyiyken diyor ki bizim geleceğimiz için uğraşıyorum para lazim. İyide ben bundan önce sevgi istiyorum ilgi istiyorum çok mu.

Bu arada bende iyi değilim kızlar ailemden dolayı sevgilimin bu halinden dolayı. Gülerken ağlıyorum, bunalıyorum sinirleniyorum . Bugün daha yeni sinir krizi geçirdim. Kapıyı kırdım. Bana hafif bi sakinleştirici ilaç önerebilir misiniz. Reklam olursa özelden de yazabilirsiniz.
İnanın bu zamana kadar çok yaninda oldum. Herkezden çok düşündüm. Onunla mutlu olmak istiyorum .
Sizce ne yapabilrim. Sizde başınızdan geçtiyse nasıl atlattınız anlatır mısınız?
Bu konuya en guzel şu cevap yakışır bence: HerkeZ değil herkeS. Teşekkür ediyorum, söyleyeceklerim bu kadar :dondurma:

Dediğim gibi biz ayrıldık baktı bensiz olmuyo :p şaka şaka. İlgi bakımından değişmişti, arkadaşlarıyla ve ailesiyle olmak görüşmek istiyordu sürekli ve biz ayrı şehirlerdeydik..
Sana tavsiyem kesinlikle üstüne düşme. Hem sen de iyi değilmişsin merhemin kendin ol. Her zaman.bir başkasını merhem olarak görme. Kendini iyi hissettirecek şeyler başkasının sana olan tavrı olmasın yani. Dışarı çık bir kahve iç. Akşamüstü yürüyüş yap. Arkadaşlarınla plan yap.
Sevgilin yazdıkça tabi tavırsız şekilde konuş. Ama neden ilgilenmiyosun konuşmuyorsun etmiyorsun deme
Bu da aynı ya. Sürekli ailesi akrabaları arkadaşları . İşi de oluyor onu biliyorum ama önceden böyle değildi . Hele bugün mesgule attığında tekrar aradım diye ; meşgule atıyorsam niye zırt pirt ariyon arkadaş dedi. Çok kırıldım ve ben zaten hangisine kirilacağımi şaşırdım.

Bu da aynı ya. Sürekli ailesi akrabaları arkadaşları . İşi de oluyor onu biliyorum ama önceden böyle değildi . Hele bugün mesgule attığında tekrar aradım diye ; meşgule atıyorsam niye zırt pirt ariyon arkadaş dedi. Çok kırıldım ve ben zaten hangisine kirilacağımi şaşırdım.
Arama mesaj atma. Meşgule aldıktan sonra hiç atma. kendinle ilgilen. Dışarı çıkamıyorsan dizi izle. Film ya da. Kitap oku.

Back
X