Erkek İnfertilitesi Eşinin sper degerleri tamamen bozuk olup (Hiz sayi morfoloji ileri hareketli) normal yolla hamile kalan var mi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cok tesekkur ederim yazdiginiz icin bizim de varikosel var fakat ameliyatlik degil diyorlsr yasimiz 33 oldugundan direk tup yapin ugrasmayin dediler sayi morfoloji ileri hareket hepsi cok kotu :KK43: insallahhh mucize olur 🙏birde prolaktin hormani yuksek 3 ay bekleyip tup basvurusu yapacagiz
merhabalar benim eşim 37 yaşında 5 buçuk milyon sperm vardı hızı kalitesi ve morfolojiside oldukça düşüktü bizide aynı şekilde tüp bebeğe yönlendirdiler ve başladık tedaviye geçensene haziran ayında yumurta toplama felan derken 14 yumurta toplandı sadece 2 tanesi döllendi ve orta kalite 5. gün embriyosu neyse ekim 15 te transfer yapıldı kimyasal ile sonuçlandı ve kadın doğum doktoruma gittim prolaktinin çok yüksek bu şekilde gebe kalamazsın dedi doktorum meğer yumurta geliştirici ilaçlar hormonlarımı yükseltmiş neyse dostinexe başladım 1 ay o sıradada eşimi ürolojiye götürdüm doktor klomen tedavisi verdi onada ve aktardan bal karşımı yaptırdım ve mucize aralıkta hamile kalmışım şuan 28 haftalığız.

Maşallah 😍 biz daha yeni başladık ilk transfer oda daha yeni kimyasal gebelik oldu.nerde yaptırdınız siz.ben antalyadayım araştırmaya çalıştım ama en sonunda stres yapmamak için doktora güvenip başladık ama insan olumsuz sonuç alınca acaba başka yerde mi yaptırsaydım diyo
Eğer merkez ve doktor gerçekten iyise ikinciyi seni tanıyan yerde devam edin derim. Ankara'da Gürgan klinik te yaptırdım. İnşallah bu sefer olur sizinde 🤲🥰

Bize doktor ilaç verdi bu ay üç ögün keçiboynuzu pekmezi çaksır suyu içirdim eşime ve kendi ilacı banada klomen verdiler bu ay nedense içimde umut var
Merhaba benim eşiminde değerleri cok kötü 😑😑 morfolojisi hizi sayisi azosperm zaten tüp bebek denedik olmadi malesef sebebi bu durum..bir kac ürologla görüştüm mutlaka ilac tedavisi görmeden tekrar tese olmasin dedi ne yapacagimi şaşırdım cok üzgünum sizi de görünce yazmak istedim açıkçası..Allah hepimizin yardımcısı olsun cok zormuş cok...

Back
X