Aşılama Esinin spermleri düsük olup asılaması tutan varmı arkadaslar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bizdede aynı sorun vardı ilk aşılama tutmadı 2.yi yapacakken kendiliğinden hamile kaldım korunmamıza rağmen şuanda 2.bebeğimede hamileyim kızlar asla ümidinizi yitirmeyin

Cok sevındım ınsallah bızım gıbı sorunları olan tum arkadasların bu mujdelı haberını alırız.senın esının ne kadardı dusuk derken.bızımkı cok dusuk 3mılyon.

arkadaşlar selam benimde eşimin sperm sayısı düşük :( haraketlilikte sorun var 5 senelik evliyiz çocuğa yeni karar verdik ama malesef böle bi sonuçla karşılaştık hiç beklemediğimiz bir şeydi şimdi olması için uğraşıcaz ilk kez tüp bebek doktoruna gidicem bu hafta bakalım ne dicek aşılamamıı yoksa direk tüp bebekmi çok heycanlıyım ama sperm sayısı düşük olup aşılaması tutan arkadaşları okuyunca çok rahatladım moralim yerine geldi allah hepimize bebiş nasip etsin

arkadaşlar selam benimde eşimin sperm sayısı düşük :( haraketlilikte sorun var 5 senelik evliyiz çocuğa yeni karar verdik ama malesef böle bi sonuçla karşılaştık hiç beklemediğimiz bir şeydi şimdi olması için uğraşıcaz ilk kez tüp bebek doktoruna gidicem bu hafta bakalım ne dicek aşılamamıı yoksa direk tüp bebekmi çok heycanlıyım ama sperm sayısı düşük olup aşılaması tutan arkadaşları okuyunca çok rahatladım moralim yerine geldi allah hepimize bebiş nasip etsin

valla eşinin sperm oarnı eğer düşükse aşılam ile vakit kaybetme derim ben....direk tüp bebğe gecin ...darılm ama bana...

2.asilamamda tutmadi simdi 3. yapildi ama guzel bir gelisme var galiba esime yapilan igneler ise yaradi esimin sperm sayisi 95 milyon total olmus.Tabi asilama isleminde yikama sonrasi 14 milyon enjekte edildi ama bi umit bakarsiniz tutar.

arkadaşlar ben deaşılama olucam tek kanalım kapalı ama açık olan tarafta 2 tane yumurta oluşmuş çatlatma iğnesi ovitrelle oldum enjektörlü olanlardan pazartesi geceleyin 10 da oldum ama aşılamam çarşamba günü sabah 11 de falan olucak bugün de salı benim karnım ağrıyor akıntım var biraz da şimdi çok korkuyorum acaba yumurta erken çatlar da geç mi kalırız diye lütfen bilen varsa bana bilgi verebilr mi

selam arkadaşalar eşimin sperm sayısı çok düşüktü varikosel vardı ameliyat oldu biraz düzeldi.aşılam yaptırdık,ilk denememizde tututu şuan 8 haftalık hamileyim.umudunuzu kaybetmeyin.allah inşallah hepinizede tattırır bu duyguyu dua edin sadece.

2.asilamamda tutmadi simdi 3. yapildi ama guzel bir gelisme var galiba esime yapilan igneler ise yaradi esimin sperm sayisi 95 milyon total olmus.Tabi asilama isleminde yikama sonrasi 14 milyon enjekte edildi ama bi umit bakarsiniz tutar.

ne ıynesı kullandınız esınıze ve beden 95 mılyon degılde 14 mılyon sperm kullanıldı

lütfen bu konuda deneyiminiz varsa bana bilgi verin

benım 4 asılamam oldu daha sonuc bellı degıl.ama bu akıntı normal korkma yumurtlama oldugunu gosterır seffaf renkte ve 4 5 cm parmaklaınıın arasında uzuyorsa kaykandır.zaten olması gerek yumurtlama olunca 3 gun ıcınde yapılıyor asılama.problem ne benım esımın sper sayısı dusuk 13 milyon yıkanmıs halı

Back
X