Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzme kendini paranın gideceği varmış bundan sonra daha dikkatli olursun. bu arada bulaşıkları elde yıkayarak tasarruf edemezsin su parası çok gelir bu seferde
bukadar üzülme yahu olabilir insanlık hali...o paranın gideceği varmış..ama arka cepte yüz lira taşınırmı be kardeşim..
çantana falan koy...
ben de yıllar önce yirmi lirayı kendi ellerimle kağıt diye sobaya atmış, son anda fark etmiş, sonra da paranın yanışını izlemiştim![]()
tasarrufdan bahsetmisken ben ogrenciyim (karma) ogrenci evimiz var herne:yse bizim bu ayki fatura 270tl gelmis fazla evdede durmuyoruz acaba elektrikli sofbenden kaynaklaniyor olabilirmi:
Üzülme canım olan olmuş artık.
Seni anlıyorum, herkes üzülür. En pahalı para ihtiyaç duyulan paradır.
Def'i bela kabilinden bak.
canım ya üzülme. o para senin kısmetin değilmiş. vardır bir hayrı. meblağa önemli değil. para zor kazanıldığı için azda kaybetse çokta üzülüyor insan.
Gecmis olsun cana gelécegine mala gelsin olan olmus .
Bende yillar once cuzdanimi caldirmistim pazarda
kredi karti 10 yillik oturum karti para azdi uzulmedim ona cok aglamistim.
arkadasim sakinlestirici verincede dedimki esime beni calmadilarya![]()
Canım o paranın çıkacağı varmış ne yapacan?
Dua et hasta falan olup hastaneye gitmedi varsın öyle kaybolsun.
Hem parandan hem canından olurdun.
ay ne gıcık yorumlar yapılıyo,sinir oldum
herkes hayatında elbet bişeyler kaybetmişlerdir,sen daha bi paraya sahip çıkamıyosun ne demek...
bundan yıllaaar yıllar önce ilkokul üçemi ne gidiyodum
anneler gününde sabah gazetesi borcam veriyodu,üç beş liraya
Ablam kahvaltıyı hazırladı,ben bakkala gittim
giderken de düşürmüşüm parayı
ekmek bile alamadan geldim((
aradan 15 yıldan fazla zaman geldi hala içim sızlar giden 3 lirama...
bi arkadaş ne güzel demiş;paranın gideceği varmış-hastaneye gideceğine yere gitmiş diye
olan olmuş,biten bitmiş..Daha fazla düşünmek sizi üzmekten başka işe yaramaz.
Eşiniz ne dedi peki? sorun çıkarttı mı bu duruma?
Bugün arka cebimden Yüz tl. Düşürdüm . Nasıl üzüldüm . Tasarruf yapcam diye git taze fasulyenin ucuzunu al , elk. İçin elde bulaşık yıka. Sonra hop yüz lira . İşsiz olmak ne dramatikmiş , çalışırken olsa bu kadar koymazdı
düşeceği varmış düşmüş canını sıkma ,ama bulasıkları makinada yıkamak daha tasarruflu elde yıkamaktan fasulye dedın dıye söylüyorum şimdiden sonra pahalıdır zaten mevsimide geçiyo almazsın bundan snra![]()
konu nereye bağlanacak diye sonunu merakla okudum , geldin dayandın arabeske..![]()