İspanyada adam tutarak eşinin yüzüne kezzap attıran Türke 18 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Kadının yüzüne kezzap atan ise 13 yıl hapse mahkum oldu.
bergenın eşi yapmıstı yaabu arkadaş tr de bunu yapmış olsaydı ne kadar ceza alırdı diye düşünmeden edemiyor insan
bergenın eşi yapmıstı yaa
ama cezası ne oldu bılmıyorum
Bergen'in eşi önce birini tutup kezzap attırmıştı, o olayda Bergen şikayetçi olmadı ama kamu davasBirçıldı yanılmıyorsam, adam hapse girdi ama çok yatmadı diye biliyorum, sonra kadıncağızı bıçaklattı, yetmedi birkaç yıl sonra 6 kurşunla Bergen'i öldürdü, cinayetten 1 yıl 3 ay ceza aldı, hafifletici sebepler nedeniyle7 ay hapis yatıp çıktı, Bergen 29 yaşında mezara girdi, eski eşi kaldığı yerden hayatına devam etti.
Rahmetli Bergen'in başına gelenler sonucu verilen hapis cezasını baz alırsak yüze kezzap atan eş hapis falan yatmaz, 2 yıldan az olan hapis cezaları erteleniyor çünkü, kezzap için hapis kararı çıkartacaklarını hiç sanmıyorum, öldürülünce varlığımızın farkına varıyorlar, o da öldüreni hapse atmak için değil, vah vah kadının birini vurmuşlar demek için, kadının yüzüne kezzap dökmüş adama burda aferin bile derlerse şaşırmam
Bergen'in eşi önce birini tutup kezzap attırmıştı, o olayda Bergen şikayetçi olmadı ama kamu davası açıldı yanılmıyorsam, adam hapse girdi ama çok yatmadı diye biliyorum, sonra kadıncağızı bıçaklattı, yetmedi birkaç yıl sonra 6 kurşunla Bergen'i öldürdü, cinayetten 1 yıl 3 ay ceza aldı, hafifletici sebepler nedeniyle7 ay hapis yatıp çıktı, Bergen 29 yaşında mezara girdi, eski eşi kaldığı yerden hayatına devam etti.
Rahmetli Bergen'in başına gelenler sonucu verilen hapis cezasını baz alırsak yüze kezzap atan eş hapis falan yatmaz, 2 yıldan az olan hapis cezaları erteleniyor çünkü, kezzap için hapis kararı çıkartacaklarını hiç sanmıyorum, öldürülünce varlığımızın farkına varıyorlar, o da öldüreni hapse atmak için değil, vah vah kadının birini vurmuşlar demek için, kadının yüzüne kezzap dökmüş adama burda aferin bile derlerse şaşırmam
Bergen'in eşi önce birini tutup kezzap attırmıştı, o olayda Bergen şikayetçi olmadı ama kamu davası açıldı yanılmıyorsam, adam hapse girdi ama çok yatmadı diye biliyorum, sonra kadıncağızı bıçaklattı, yetmedi birkaç yıl sonra 6 kurşunla Bergen'i öldürdü, cinayetten 1 yıl 3 ay ceza aldı, hafifletici sebepler nedeniyle7 ay hapis yatıp çıktı, Bergen 29 yaşında mezara girdi, eski eşi kaldığı yerden hayatına devam etti.
simdi hayat hikayesini okudum. nisanliliktan beri dovmus adam. asit olayindan sonra da 6 yil yatmis, bergen hapisteyken barismis bunla, para gondermis Adama ve hatta cikana kadar gun saymis .
daha sonra tekrar evlenmisler tekrar ayrilmislar boyle devam etmis.
nasil bir kadin hala asik kalabilir inanmasi cok guc. hala dovmeye devam edince ve sahnelere de izin cikmayinca tekrar bosanmislar. en son bergen bir daha donmem dediginde oldurmus.
tam stockholm sendromu galiba
inanılmaz ya, ne demeye barışıyo bi de para yolluyo falan, belki de tehtitler yüzünden barışmıştır:26:
Kadin korkudan sikayetci olmamistir
Ki, sonucuda buna cikmis
Ruh hastasi herif
Yazik oldu kadina
Allah rahmet eylesin. Bir gozu kördü ve oyle cikiyordu sahnelere. İnsallah allahindan bulmustur o adam
hafifletici sebep neymişki Mune cinayetten 1 yıl hapis almış:26:
yani sonuç olarak İspanya kadar değiliz
yok canim bayagi ayrintili okudum. saplantili bir ask maalesef
mesela adam evli 3 cocuklu cikmis, yaptiklari nikahin sahte oldugunu ogrenmis.
adam aldatmis evde kadin kilodu bulmus
yani ne olursa olsun tekrar affetmis.
neden affediyorsun diyenlere de
kani kanla degil suyla yikamak lazim demis.
http://hayransana.blogspot.co.uk/2012/10/aclarn-kadn-1.html?m=1 detayli buradan okuyabilirsiniz. insan sok oluyor gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?