• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin yüzüne kezzap attıran adama hapis

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
İspanya’da adam tutarak eşinin yüzüne kezzap attıran Türk’e 18 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Kadının yüzüne kezzap atan ise 13 yıl hapse mahkum oldu.

Eşinin yüzüne kezzap attıran adama hapis

Mahkeme ayrıca kezzabı atan ve attıranın kadına ödenmek üzere 212 bin Euro tazminat ödemesini karara bağladı.

İspanya’nın başkenti Madrid’e bağlı Ciudad Lineal semtinde yaşayan 36 yaşındaki Özgür Doğan adlı bir Türk vatandaşı evli olduğu İspanyol eşinin kendisinden boşanmak istemesi üzerine 22 yaşındaki Kolombiyalı bir genci kiralayarak yüzüne kezzap atmasını istedi.

Olay sonucu suratı tanınmaz hale gelen María de los Ángeles Ruiz González’in davası ülkede büyük yankı yaptı.

İspanya’daki medya kuruluşlarının yakından izlediği dava yaklaşık iki yıl sürdü. Kezzap davasını karara bağlayan mahkeme Özgür Doğan adlı Türkü eşini yaralamak ve kötü muameleye tabi tutmaktan suçlu bularak ağır hapis ve para cezasına çarptırdı. milliyet

yatsın şimdi 18 yıl. ibret olsun diyeceğim ama ispanya imiş. :37:

İspanya’da adam tutarak eşinin yüzüne kezzap attıran Türk’e 18 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Kadının yüzüne kezzap atan ise 13 yıl hapse mahkum oldu.

Tam da buraya kadar, Allah'ım bizim ülkemizde sandım, bak iki oldu ırkımın günahını alıyorum diye vahlanarak okudum, Türk'ü gördüm durdum.. :1:

kezzap satışı dünyanın heryerinde yasaklanmalı.
üretenler satanlar ağır cezalar almalı.
kezzap atmanın cezası idam - müebbet olmalı.
çünkü bir insanın hayatını tamamen karartıyor bu kişiler.
dünyanın en şerefsizce hareketi bu heralde.

bu arkadaş tr de bunu yapmış olsaydı ne kadar ceza alırdı diye düşünmeden edemiyor insan

bergenın eşi yapmıstı yaa
ama cezası ne oldu bılmıyorum

Bergen'in eşi önce birini tutup kezzap attırmıştı, o olayda Bergen şikayetçi olmadı ama kamu davası açıldı yanılmıyorsam, adam hapse girdi ama çok yatmadı diye biliyorum, sonra kadıncağızı bıçaklattı, yetmedi birkaç yıl sonra 6 kurşunla Bergen'i öldürdü, cinayetten 1 yıl 3 ay ceza aldı, hafifletici sebepler nedeniyle:47: 7 ay hapis yatıp çıktı, Bergen 29 yaşında mezara girdi, eski eşi kaldığı yerden hayatına devam etti.

Rahmetli Bergen'in başına gelenler sonucu verilen hapis cezasını baz alırsak yüze kezzap atan eş hapis falan yatmaz, 2 yıldan az olan hapis cezaları erteleniyor çünkü, kezzap için hapis kararı çıkartacaklarını hiç sanmıyorum, öldürülünce varlığımızın farkına varıyorlar, o da öldüreni hapse atmak için değil, vah vah kadının birini vurmuşlar demek için, kadının yüzüne kezzap dökmüş adama burda aferin bile derlerse şaşırmam:ssz:

boyle haberleri duyunca erkek cinsinden nefret ediyorum bence kezzap atmaninin cezasi hapisten ok aynisi olmali yani kisasa kisas onunda hayati kararsin aynalara bakamasin

Bergen'in eşi önce birini tutup kezzap attırmıştı, o olayda Bergen şikayetçi olmadı ama kamu davasBirçıldı yanılmıyorsam, adam hapse girdi ama çok yatmadı diye biliyorum, sonra kadıncağızı bıçaklattı, yetmedi birkaç yıl sonra 6 kurşunla Bergen'i öldürdü, cinayetten 1 yıl 3 ay ceza aldı, hafifletici sebepler nedeniyle:47: 7 ay hapis yatıp çıktı, Bergen 29 yaşında mezara girdi, eski eşi kaldığı yerden hayatına devam etti.

Rahmetli Bergen'in başına gelenler sonucu verilen hapis cezasını baz alırsak yüze kezzap atan eş hapis falan yatmaz, 2 yıldan az olan hapis cezaları erteleniyor çünkü, kezzap için hapis kararı çıkartacaklarını hiç sanmıyorum, öldürülünce varlığımızın farkına varıyorlar, o da öldüreni hapse atmak için değil, vah vah kadının birini vurmuşlar demek için, kadının yüzüne kezzap dökmüş adama burda aferin bile derlerse şaşırmam:ssz:

Kadin korkudan sikayetci olmamistir
Ki, sonucuda buna cikmis
Ruh hastasi herif
Yazik oldu kadina
Allah rahmet eylesin. Bir gozu kördü ve oyle cikiyordu sahnelere. İnsallah allahindan bulmustur o adam

Son düzenleme:
Bergen'in eşi önce birini tutup kezzap attırmıştı, o olayda Bergen şikayetçi olmadı ama kamu davası açıldı yanılmıyorsam, adam hapse girdi ama çok yatmadı diye biliyorum, sonra kadıncağızı bıçaklattı, yetmedi birkaç yıl sonra 6 kurşunla Bergen'i öldürdü, cinayetten 1 yıl 3 ay ceza aldı, hafifletici sebepler nedeniyle:47: 7 ay hapis yatıp çıktı, Bergen 29 yaşında mezara girdi, eski eşi kaldığı yerden hayatına devam etti.

hafifletici sebep neymişki Mune cinayetten 1 yıl hapis almış:26:

yani sonuç olarak İspanya kadar değiliz

Bu kezzap ne işe yarıyor ya ? Neden satılıyor yani ?

Allah ım korusun böylesi psikopat insanlardan.

Kadın olmak kadar değersiz,kötü birşey yok dedirtiyor bu yazı...Ne acı ki, kadın bir ömür çekecek o acıyı, bir ömür o yüzle yaşayacak..Ama adam yalnızca 18 yıl....Bunun cezası müebbet olmalı...Ne yazık ki ülkemizde bu kadarı da yok cezanın...

Bergen ne kadar acı çekmiş böyle....Allah nur içinde yatırsın....

simdi hayat hikayesini okudum. nisanliliktan beri dovmus adam. asit olayindan sonra da 6 yil yatmis, bergen hapisteyken barismis bunla, para gondermis Adama ve hatta cikana kadar gun saymis .

daha sonra tekrar evlenmisler tekrar ayrilmislar boyle devam etmis.

nasil bir kadin hala asik kalabilir inanmasi cok guc. hala dovmeye devam edince ve sahnelere de izin cikmayinca tekrar bosanmislar. en son bergen bir daha donmem dediginde oldurmus.

tam stockholm sendromu galiba

simdi hayat hikayesini okudum. nisanliliktan beri dovmus adam. asit olayindan sonra da 6 yil yatmis, bergen hapisteyken barismis bunla, para gondermis Adama ve hatta cikana kadar gun saymis .

daha sonra tekrar evlenmisler tekrar ayrilmislar boyle devam etmis.

nasil bir kadin hala asik kalabilir inanmasi cok guc. hala dovmeye devam edince ve sahnelere de izin cikmayinca tekrar bosanmislar. en son bergen bir daha donmem dediginde oldurmus.

tam stockholm sendromu galiba

inanılmaz ya, ne demeye barışıyo bi de para yolluyo falan, belki de tehtitler yüzünden barışmıştır:26:

inanılmaz ya, ne demeye barışıyo bi de para yolluyo falan, belki de tehtitler yüzünden barışmıştır:26:

yok canim bayagi ayrintili okudum. saplantili bir ask maalesef :(

mesela adam evli 3 cocuklu cikmis, yaptiklari nikahin sahte oldugunu ogrenmis.
adam aldatmis evde kadin kilodu bulmus
yani ne olursa olsun tekrar affetmis.
neden affediyorsun diyenlere de
kani kanla degil suyla yikamak lazim demis.

http://hayransana.blogspot.co.uk/2012/10/aclarn-kadn-1.html?m=1 detayli buradan okuyabilirsiniz. insan sok oluyor gercekten.

Son düzenleme:
Kadin korkudan sikayetci olmamistir
Ki, sonucuda buna cikmis
Ruh hastasi herif
Yazik oldu kadina
Allah rahmet eylesin. Bir gozu kördü ve oyle cikiyordu sahnelere. İnsallah allahindan bulmustur o adam

Valla bildiğim kadarıyla adam hapisten çıktıktan sonra biriyle evlenmiş, çoluk çocuğa karışmış, olan Bergen'e oldu, gözü kezzap yüzünden o haldeydi, aslında iki gözü ve vücudunun bir kısmı kezzaptan etkilenmiş, sonra bir gözünü kurtarıyorlar diğeri kör oluyor, sizler pek hatırlamazsınız belki onun sahnelerde olduğu zaman daha doğmamıştınız bile ama ben hatırlıyorum, güzel bir kadındı, saçını hep görmeyen gözünün üstüne doğru atar, o gözünü simle falan kapatırdı:50:

hafifletici sebep neymişki Mune cinayetten 1 yıl hapis almış:26:

yani sonuç olarak İspanya kadar değiliz

chess,
hafifletici sebep neydi bilmiyorum ama büyük ihtimalle erkekliğime laf etti, tahrik etti, zaten sahnelere çıkıyordu, şarkıcıydı, kötü kadındı gibi şeyler söylemiştir çünkü kadıncağızın adı bir ara başkasıyla yazılmıştı, eh o senelerde de kadın sanatçı olmak zor işti, hala da öyle ama o zamanlar daha fenaydı.

Allah rahmet eylesin, bu konu vesilesiyle anmış olduk:50:

yok canim bayagi ayrintili okudum. saplantili bir ask maalesef :(

mesela adam evli 3 cocuklu cikmis, yaptiklari nikahin sahte oldugunu ogrenmis.
adam aldatmis evde kadin kilodu bulmus
yani ne olursa olsun tekrar affetmis.
neden affediyorsun diyenlere de
kani kanla degil suyla yikamak lazim demis.

http://hayransana.blogspot.co.uk/2012/10/aclarn-kadn-1.html?m=1 detayli buradan okuyabilirsiniz. insan sok oluyor gercekten.

öncelikle çok saolun böyle bi yazıyı paylaştığınız için, hep merak etmişimdir hayatını
tam 1buçuk saattir içim yana yana okudum bu yazıyı :50:
inanamadım....Bergen'in ceylan'a söyledikleri...Bu nasıl bir aşktı...Sonu böyle olmamalıydı...
Kocası olan o pisliği çok merak ediyorum şuan ne durumda....

Back
X